Ευχαριστώ και πάλι για την άμεση βοήθεια!
Είμαι ακόμα στην stable 7.2.1.0. Ναι ο τρόπος που έβαλα αρχικά την 7.2.1.0 ήταν μέσω PC με dos εντολές ADB.
Αν και έχω πολύ καλή σύνδεση VDSL θα δοκιμάσω τώρα να την κατεβάσω στο PC πρώτα.
Δεν ξέρω αν έχω TWRP. Εγκαταστάθηκε άραγε με την stable 7.2.1.0?
Δοκίμασα να το κατεβασω στο PC και πάλι τα ίδια! To αρχειο με ενσυρματη συνδεση κατέβηκε άψογα στο PC τσέκαρα και MD5 (σωστό) και μέγεθος 706.7mb.
To πέρασα στο κινητό με copy-paste (άνοιξα το φάκελο downloads του κινητού και εκει επικόλλησα) και πάλι τα ίδια! Τσέκαρα το MD5 στο κινητό και είναι σωστό ΑΛΛΑ το μέγεθος είναι πάντα 742mb !!! ???
To πέρασα στο κινητό με copy-paste (άνοιξα το φάκελο downloads του κινητού και εκει επικόλλησα) και πάλι τα ίδια! Τσέκαρα το MD5 στο κινητό και είναι σωστό ΑΛΛΑ το μέγεθος είναι πάντα 742mb !!! ???
βγάλε το απο τον φάκελο downloads και βάλτο να ειναι χύμα στον δίσκο.
Αφού ταιριάζει το md5 συνεχισε δεν εχεις πρόβλημα
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Το έκανα κι αυτό δυστυχώς το τηλέφωνο κάνει τα ίδια. Εφόσον επιλέγω το πακέτο αναβάθμισης την ρομ, κάνει σαν να κλείνει μετά βγάζει το logo MI και μετά από 5 sec σβήνει η οθόνη.
Το έκανα κι αυτό δυστυχώς το τηλέφωνο κάνει τα ίδια. Εφόσον επιλέγω το πακέτο αναβάθμισης την ρομ, κάνει σαν να κλείνει μετά βγάζει το logo MI και μετά από 5 sec σβήνει η οθόνη.
Τώρα τι έχεις, dev ή stable!? Ξαναπέρασε την twrp, την ελληνική που μόλις βγήκε και μετά πέρνα την ρομ. Πρέπει να έχει "χτυπήσει" η twrp. Την περνάς ή με flashify ή με abd.
Δοκίμασε να μπεις σε TWRP με κρατημένα τo Power & Volume UP.
Aν δε σου διαβάζει από το TWRP τους φακέλους της συσκευής σου για να βρεις την ROM, κάνε Reboot => Revocery και θα τους δεις.
Στην νέα Stable έχει μπει ήδη το TWRP Recovery από τον Michael (Ελληνική Verison) και στην επόμενη Developer Version θα είναι το ίδιο TWRP του Michael που δεν έχει αυτά τα προβλήματα.
Τώρα έχω stable 7.2.1.0 και την είχα περάσει με τον οδηγό ADB κτλ. Πάντως έχετε δίκιο κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει η TWRP.
Δοκίμασα να μπω σε TWRP με κρατημένα τo Power & Volume UP και βγάζει για λίγο το logo και μετά η συκευή σβήνει!
Έκανα Reboot => Revocery και δεν γίνεται τίποτα η ίδια συμπεριφορά (κυκλακι που γυρίζει μετά logo και μετά το κινητό σβήνει!!!
Αρα δεν μπορώ να μπώ ούτε recovery ούτε twrp !!!!
Tελικά έκανα την διαδικασία όλη από την αρχή και πέρασα με επιτυχία θέλω να πιστεύω την 7.2.4.0.
Σας ευχαριστώ όλους!!!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Gusgen ().