Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro
- Οδηγός
- Mi-Note PRO
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ναι όπως είσαι ..
-
-
Λοιπόν παιδιά αναλυτικά τι έχω κάνει.
Ξεκίνησα έχοντας στο κινητό την Ελληνική 7.0.5.0 stable -> κατέβασα και μετά από factory reset πέρασα την 6.10.13 China απο twrp -> έπεσα σε bootloop(κολλημένο στο mi logo κοντά στην 1 ώρα) -> Μπήκα σε fastboot γιατί ούτε σε twrp έμπαινε και ξεκλείδωσα bootloader παρόλο που δεν έχω συνδεθεί ποτέ σε mi account στο συγκεκριμένο κινητό(ούτε τώρα ήμουν συνδεδεμένος), το έλεγξα από cmd και όντως είχε ξεκλειδώσει(στο device tempered έγραφε true, το αναφέρω μήπως επηρεάζει κάπου) -> αφού μετά απο εδώ έμπαινε σε twrp επανέφερα το back up μου της 7.0.5.0(Ελληνική stable) και δν μου αναγνώριζε την sim, λογικά λόγο της επιστροφής σε android 5.0.2 από android 5.1.1 πού νομίζω είναι η 6.10.13(China dev.) -> φλάσαρα ξανά την 7.0.5.0(Ελληνική) απο twrp, δούλεψε η sim και ξαναεπανέφερα το backup της και όλα ok -> ξαναελέγχω bootloader απο cmd και ξανά κλειδωμένος... -> συνδέομαι στο εγκριθέν mi account δοκιμάζω να ξεκλειδώσω έτσι όπως είμαι με την Ελληνική rom και στο 50% "couldn't verify device" -> δοκιμάζω με το κόλπο με Hotspot shield όπως γράφει ο οδηγός αλλα πάλι στο 50% "couldn't verify device".
Λογικά πρέπει να περάσω επίσημη για να ξαναξεκλειδώσει, αλλά πώς αφού πέφτει σε bootloop;
Έχω μείνει άναυδος παιδιά αν έχετε οποιαδήποτε πρόταση είμαι όλος αυτιά να την εφαρμόσω μόλις ξαναβρώ το θάρος. -
-
Ο/H sm0k3 έγραψε:
Λοιπόν παιδιά αναλυτικά τι έχω κάνει.
Ξεκίνησα έχοντας στο κινητό την Ελληνική 7.0.5.0 stable -> κατέβασα και μετά από factory reset πέρασα την 6.10.13 China απο twrp -> έπεσα σε bootloop(κολλημένο στο mi logo κοντά στην 1 ώρα) -> Μπήκα σε fastboot γιατί ούτε σε twrp έμπαινε και ξεκλείδωσα bootloader παρόλο που δεν έχω συνδεθεί ποτέ σε mi account στο συγκεκριμένο κινητό(ούτε τώρα ήμουν συνδεδεμένος), το έλεγξα από cmd και όντως είχε ξεκλειδώσει(στο device tempered έγραφε true, το αναφέρω μήπως επηρεάζει κάπου) -> αφού μετά απο εδώ έμπαινε σε twrp επανέφερα το back up μου της 7.0.5.0(Ελληνική stable) και δν μου αναγνώριζε την sim, λογικά λόγο της επιστροφής σε android 5.0.2 από android 5.1.1 πού νομίζω είναι η 6.10.13(China dev.) -> φλάσαρα ξανά την 7.0.5.0(Ελληνική) απο twrp, δούλεψε η sim και ξαναεπανέφερα το backup της και όλα ok -> ξαναελέγχω bootloader απο cmd και ξανά κλειδωμένος... -> συνδέομαι στο εγκριθέν mi account δοκιμάζω να ξεκλειδώσω έτσι όπως είμαι με την Ελληνική rom και στο 50% "couldn't verify device" -> δοκιμάζω με το κόλπο με Hotspot shield όπως γράφει ο οδηγός αλλα πάλι στο 50% "couldn't verify device".
Λογικά πρέπει να περάσω επίσημη για να ξαναξεκλειδώσει, αλλά πώς αφού πέφτει σε bootloop;
Έχω μείνει άναυδος παιδιά αν έχετε οποιαδήποτε πρόταση είμαι όλος αυτιά να την εφαρμόσω μόλις ξαναβρώ το θάρος.
Κάπου διάβασα αυτό : " Updating to MIUI 8 from Recovery interface (Recovery method) is not fully compatible with some of Redmi MTK devices like Redmi Note 3 MTK and some devices with locked bootloader due to differences in the nature of Recovery interface.
If you want to update to either Global or China Developer ROM, then make sure you have latest MIUI 7 Global Stable ROM on your device."
Γι'αυτό λέτε να έπεσα σε bootloop την άλλη φορά ή απλά δν την φλάσαρε σωστά το twrp(μου έγραψε ότι ολοκληρώθηκε κανονικά το φλασάρισμα πάντως); -
@sm0k3 αφου έχεις ξεκλειδώσει θα βάλεις την συσκευή σε fastboot και θα φλασάρεις ότι θέλεις.
ΑΛΛΑ σταμάτα αυτά τα μπρός πίσω ανάμεσα στην 7άρα και την 8άρα γιατι θα χάσεις ΙΜΕΙ & mac address και πίστεψε είναι ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ για να το φτιάξεις το προβλημα αυτό.
Επειδή δεν καταλαβα με όλα αυτά που έχεις κάνει ποια rom εχεις τελικά μέσα στην συσκευή σου ανεβασε ενα screenshot. Αλλα όποια και να είναι αυτη, αν πάς σε 8άρα, μένεις σε 8άρα .. -
Δεν έχω ξεκλειδώσει, όπως ανέφερα στα προηγούμενα post έπεσα σε bootloop προσπαθώντας να περάσω την official 6.10.13 και έμπαινε μόνο σε fastboot, τότε δοκίμασα να ξεκλειδώσω κ ναι μεν μου έδειξε ότι ξεκλείδωσε(ελεγχμένο και από cmd) αλλά χωρίς να έχω συνδέσει ποτέ mi account στο συγκεκριμένο κινητό... και εν συνεχεία επαναφέροντας το backup μου τον έδειχνε κλειδωμένο όταν ξαναέλεγξα.
Γι'αυτό θέλω 1αν ασφαλή τρόπο να περάσω official ώστε να ξεκλειδώσω κανονικά. -
Ο/H sm0k3 έγραψε:
Γι'αυτό θέλω 1αν ασφαλή τρόπο να περάσω official ώστε να ξεκλειδώσω κανονικά.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H sm0k3 έγραψε:
Γι'αυτό θέλω 1αν ασφαλή τρόπο να περάσω official ώστε να ξεκλειδώσω κανονικά.
Έχεις να μου προτείνεις κάποια να δοκιμάσω;
Επίσης θα με αφήσει να περάσω rom απο fastboot ενώ είμαι κλειδωμένος; -
Δεν έχω κάποια στο μυαλό μου..... βάλε λίγο πιο παλιά..
Πιο πάνω γράφεις σε άφησε να ξεκλειδώσεις... Μπες και δες το και σε cmd ξανα..
Αν δείχνει ξεκλείδωτο μπορείς να βάλεις ρομ σε fastboot mode.. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα