ολα κομπλε ! ολα τελεια ! Ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια τους mixaliscy και MIUI_ART φυσικα !!
Αφου το εκανα και εγω ο πιο ασχετος στο φορουμ ολα γινονται ! χαχα!
ΥΓ . αν θελουν οι διαχειρηστες να σβησουν τα παραπανω ποσταρισμα μου!
και παλι ευχαριστω!
Αφου εμαθες την διαδικασια,ετοιμασου!!!!μολις ανεβηκε η 7.1.5.0!!
Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτσε χαχαχα! Θέλει λίγο ψάξιμο και αυτό! Ίδια διαδικασία ή από το κινητό Ενημέρωσεις συστήματος, ?
Ενημερώσεις συστήματος (Αναβάθμιση της MIUI = Updater).
Δεν έχει ανανεωθεί η λίστα ακόμη.
Ετοιμάζονται και άλλες νέες Stable ROMs, αλλά επειδή οι VIP λαμβάνουν άμμεσα mails με Links για Dowload, σας ενημερώνουν αρκετά νωρίτερα..
Δεν έχει ανανεωθεί η λίστα ακόμη.Ενημερώσεις συστήματος (Αναβάθμιση της MIUI = Updater).
Ετοιμάζονται και άλλες νέες Stable ROMs, αλλά επειδή οι VIP λαμβάνουν άμμεσα mails με Links για Dowload, σας ενημερώνουν αρκετά νωρίτερα..
Κάτσε χαχαχα! Θέλει λίγο ψάξιμο και αυτό! Ίδια διαδικασία ή από το κινητό Ενημέρωσεις συστήματος, ?
Ενημερώσεις συστήματος (Αναβάθμιση της MIUI = Updater).
Δεν έχει ανανεωθεί η λίστα ακόμη.
Έχει πρόβλημα η stable.
Τι προβλημα γιατρε μου??μολις παρελαβα και ημουν ετοιμος να την βαλω...να περασω την προηγουμενη?
Ετοιμάζονται και άλλες νέες Stable ROMs, αλλά επειδή οι VIP λαμβάνουν άμμεσα mails με Links για Dowload, σας ενημερώνουν αρκετά νωρίτερα.. Ενημερώσεις συστήματος (Αναβάθμιση της MIUI = Updater).Δεν έχει ανανεωθεί η λίστα ακόμη.
Έχει πρόβλημα η stable.
Τι προβλημα γιατρε μου??μολις παρελαβα και ημουν ετοιμος να την βαλω...να περασω την προηγουμενη?
Περίμενε λιγάκι να το δει ο admin γιατί έκανα factory reset για να επαναφέρω το κινητό.
Ετοιμάζονται και άλλες νέες Stable ROMs, αλλά επειδή οι VIP λαμβάνουν άμμεσα mails με Links για Dowload, σας ενημερώνουν αρκετά νωρίτερα.. Ενημερώσεις συστήματος (Αναβάθμιση της MIUI = Updater).Δεν έχει ανανεωθεί η λίστα ακόμη.
Έχει πρόβλημα η stable.
Περίμενε λιγάκι να το δει ο admin γιατί έκανα factory reset για να επαναφέρω το κινητό.
Τι προβλημα εντοπισες?