Διάβασε τον οδηγό του 1ου ποστ κατα γράμμα. Σε τι διαφέρει η δική σου συσκευή απο αυτά που περιγράφει ο οδηγός? πχ έχεις διαφορετικό recovery?
Τον οδηγό του 1ου post τον ακολούθησα κατα γράμμα μόλις έβγαλα το κινητό απ το κουτί του για να περάσω την ελληνική miui rom.
Έπειτα ρώτησα πάλι σε αυτό το thread για το αν χρειάζεται να χρησιμοποιώ adb κάθε φορά που θέλω να περάσω νέα έκδοση ελληνικής MIUI rom, η απάντηση που πήρα ήταν ότι μπορώ πλέον να κάνω τα updates μέσω του updater ή της TWRP, πράγμα το οποίο κι έκανα, αλλά με το σφάλμα που αναφέρω.
Η recovery που έχει το κινητό μου αυτή τη στιγμή είναι η TWRP, που αν έχω καταλάβει καλά, αυτή πρέπει να έχω στη θέση της stock MI Recovery.
Το έβγαλε και σε εμένα αλλά προχώρησε η εγκατάσταση (περίμενα τουλάχιστον 5 λεπτά με αυτή την ένδειξη στην οθόνη). Σε εσένα διακόπηκε;
Όχι και σ εμένα προχώρησε, περίμενα κι εγώ αρκετή ώρα, 3-4 λεπτά για να γίνει το flash και καμιά 10αρια ακόμα για να εγκατασταθεί η ρομ και ν ανοίξει το κινητό.
Καλημέρα! Μια ερώτηση....ο τύπος στο παρακάτω βιντεο πως τα καταφέρνει χωρίς να κάνει τη διαδικασία του 1ου ποστ?? Το δοκίμασα (γιατί δε μου αναγνωρίζει το κινητό το pc μου) αλλά με βάζει στο mi recovery.
Πάνω κάτω την ίδια διαδικασία με του 1ου πόστ κάνει, αλλά με τη χρήση του Mi4i toolkit. Αν το πισί σου δε βλέπει το κινητό, ούτε αυτός ο τρόπος θα δουλέψει. Το mi suite το εγκατέστησες για να μπουν drivers;
Ναι το εγκατέστησα και δουλεύει κανονικά... Τι άλλο να δοκιμάσω;;
Βασικά το βλέπει το κινητό αλλά σαν εξωτερική συσκευή, δλδ γράφει Mi 4i κ έχει εικονίδιο κινητού...
Το έβγαλε και σε εμένα αλλά προχώρησε η εγκατάσταση (περίμενα τουλάχιστον 5 λεπτά με αυτή την ένδειξη στην οθόνη). Σε εσένα διακόπηκε;
Όχι και σ εμένα προχώρησε, περίμενα κι εγώ αρκετή ώρα, 3-4 λεπτά για να γίνει το flash και καμιά 10αρια ακόμα για να εγκατασταθεί η ρομ και ν ανοίξει το κινητό.
Νομίζω πως αυτό που λένε είναι πως το partition δεν θα γίνεται mount στο TWRP, γιατί μπορεί να είναι encrypted από τον χρήστη. Βασίζομαι κυρίως στο σχόλιο του χρήστη bgcngm με ημερομηνία May 8. Αν ισχύει τότε μάλλον δεν αποτελεί σφάλμα.
Για την ιστορία τα κατάφερα να περάσω την τελευταία ρομ με το Mi4i toolkit....όλα πήγαν κατ'ευχήν , το κινητό δουλεύει καλύτερα & λύθηκαν κ μικροθεματάκια που είχα πριν με τη multi που μου το έστειλαν! Πολλά μπράβο στην ομάδα!!