Διαφήμιση

Backup and Restore

• Backup and Restore

Καλησπέρα παιδιά!

Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το local backup στο mi note pro. Το έκανα κανονικά και μετά από φλασάρισμα νέας rom ενώ το αρχείο υπάρχει δεν το αναγνωρίζει στην εφαρμογή backup και έτσι δεν μπορώ να το κάνω restore! Καμιά ιδέα??
    • To back up που κρατάει η συσκευή βρίσκεται στην διαδρομή:
      Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης\MIUI\backup\AllBackup\08-02-42_04-07-2015
      Όπου "08-02-42_04-07-2015" είναι το όνομα του αρχείου (φακέλου) που κρατάει η συσκευή και υποδηλώνει την ώρα και την ημερομηνία που έκανες το backup. Αν λοιπόν έχεις τέτοιο φάκελο κάπου φυλαγμένο βάλτον μέσα σε αυτή τη διαδρομή και θα το δει κανονικά...
    • Μα δεν άλλαξα θέση στο αρχείο. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι ενώ υπάρχει δεν το δείχνει για να μπορέσω να το κάνω restore

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Αν θέλεις κάνε μια δοκιμή: Βάλε στο τηλέφωνό σου γλώσσα "Αγγλικά"¨. Κάνε μια επανεκκίνηση και μετά (ενώ θα έχει τα αγγλικά) προσπάθησε να δεις εάν διαβάζει το παλιό αρχείο σου back up...
      Και αν θέλεις πες μας το αποτέλεσμα ακόμα και αν είναι αρνητικό.
      Απο χθες αντιμετωπίζω σχεδόν το ΙΔΙΟ πρόβλημα (αλλά το πρόβλημα το έχω φέρνοντας τα back up απο το Note 3G στο Note Pro, όχι απο pro σε pro, που εκει δεν έχω πρόβλημα...)
    • Μα και από το απλό note στο pro το ίδιο πρόβλημα είχα, αλλά θεώρησα ότι κάτι θα υπάρχει ασυμβατότητα λόγω lollipop...
      Το έκανα αυτό που είπες (αλλαγή γλώσσας) αλλά και πάλι τίποτα...

Επίσης δεν έχω δόνηση στην οθόνη αν και είναι ενεργοποιημένη η δόνηση (στα κουμπιά έχω...) και αρκετές ειδοποιήσεις είναι στα αγγλικά, όπως πχ η αναπάντητη κλήση (missed call)!

ΥΓ. Δημιούργησα ένα νέο backup και το είδε κανονικά, όμως μετά από reset πάλι το ίδιο θα συμβεί δλδ δεν θα λειτουργεί. Έκανα κ μια "εξυπνάδα" για δοκιμή έκανα δλδ αντιγραφή όλα τα αρχεία από ένα παλιό backup στον καινούργιο φάκελο και πάλι δεν το "βλέπει"

ΥΓ2. Μετέφερα τον φάκελο από το κινητό στον η/υ, έκανα wipe cache, το είχα στα αγγλικά και τον ξανα-μετέφερα πίσω στο κινητό και πάλι δεν τον αναγνώρισε. Τώρα κάνω ένα backup να υπάρχει κ βλέπουμε... :(

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην MIKermit ().

• Και γω παρόμοια θέματα έχω απο χθες (που άρχισα να βάζω και να βγάζω διάφορες roms, έτσι για δοκιμή). Και μένα τέτοια μου κάνει όταν τα φέρνω απο το PC κ.λ.π. Άλλα τα αναγνωρίζει (τα διαβάζει) και άλλα όχι... Επίσης διαπίστωσα και άλλο bug: π.χ έφερα την "Διάταξη της επιφάνειας εργασίας" απο το ένα στο άλλο, την διάβασε, την πέρασε, αλλά ΔΕΝ έκανε αυτό που έπρεπε...
      Θα δοκιμάσω και με το Titanium Backup να δω πως θα τα πάει...
    • Εγώ χθες έκανα ένα backup μέσω του mi προγράμματος για υπολογιστή αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του. Θα δούμε όταν το χρειαστώ αν θα λειτουργήσει κι αυτό

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση