Τα φώτα σας για αγορά πρώτου Xiaomi
-
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H biggirl13 έγραψε:
Τη MI4 χωρις το i
Κατεβάσεις την Ρομ από την αναβάθμιση και το κανείςOfficial Miui Global Beta Tester
Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.
Μόλις το πάρω το κινητακι μου (από εχθές ειναι στο Αερολιμένα Αθηνών λέει το tracking) είμαι σίγουρη πως θα επανέλθω (δεν είμαι τούβλο και είμαι φίλη με την τεχνολογία άλλα αυτα δεν τα έχω ξανακάνει) όλο και κάποια ερώτηση θα έχω -
-
Όχι το 4G δεν με πολυενδιαφέρει το mobile internet. Το 3G αυτό ΕΔΩ άλλα βλέπω ότι είναι out of stock τώρα.
-
Μήπως θυμάται κανείς από τη μέρα που έδειξε ότι το δέμα ειναι Ελλάδα σε πόσες μέρες το παραλάβατε? Από τη Δευτέρα πρωί πρωί λέει ότι ειναι στην Αθήνα στο αεροδρόμιο σήμερα ειναι Τετάρτη και ακόμα να αλλάξει κάτι. Μου τη σπάει αυτό
Και μετά οι Κινέζοι μας φταίνε...
-
Λόγο αδειών ίσως καθυστέρηση...Official Miui Global Beta Tester
Ο/H biggirl13 έγραψε:
Μήπως θυμάται κανείς από τη μέρα που έδειξε ότι το δέμα ειναι Ελλάδα σε πόσες μέρες το παραλάβατε? Από τη Δευτέρα πρωί πρωί λέει ότι ειναι στην Αθήνα στο αεροδρόμιο σήμερα ειναι Τετάρτη και ακόμα να αλλάξει κάτι. Μου τη σπάει αυτόΚαι μετά οι Κινέζοι μας φταίνε...
Συνήθως μετά απο 1-3 μέρες πάει στο κέντρο διαλογής της περιοχής σου... Λογικά σήμερα δηλαδή... Παρακολούθησέ το και εάν πάει στο ΚΔ της περιοχής σου, μπορείς με την ταυτοτητά σου και ένα όμορφο χαμόγελο να τους το ζητήσεις να στο δώσουν, πριν φύγει για το ταχυδρομείο της περιοχής σου. (έτσι έκανα εγώ με το τελευταίο μου τηλέφωνο και τους απάλλαξα απο την διανομή...) -
-
mi.com/verify/
Καλορίζικο!! Αν και αποκλείεται από vickmall να είναι fake, τσέκαρε το link.
From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0