Τα φώτα σας για αγορά πρώτου Xiaomi
-
-
Καλόμιλιτο ναι γνισιο είναι...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
H πληρωμη πως εγινε?
Τωρα με capital controls πως γινεται? -
Καλορίζικο και καλά ...χιλιόμετρα!
-
@Vassilis-7- το πλήρωσα με Paypal. Λόγο της δουλειάς μου (business ebay seller) έχω πάντα διαθέσιμα χρήματα και έτσι μπορώ να κάνω παραγγελίες ανεξάρτητα τα capital controls. Έχω ανοίξει θέμα με έναν εναλλακτικό τρόπο πληρωμής των παραγγελιών κοίταξέ το ΕΔΩ.
-
Καλοριζικο ... αντε και καλά φλασαρίσματα!!
-
Ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας! Το κινητακι ειναι πολυ ωραιο
Λεω να το δω λιγο ετσι οπως ειναι. Ξερει κανεις κανενα τροπο να μπορω να μεταφερω τις επαφες μου κυριος απο το iphone στο mi4? Και κατι ακομα πως τρεχουμε το antutu? -
Ο/H biggirl13 έγραψε:
Ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας! Το κινητακι ειναι πολυ ωραιο
Λεω να το δω λιγο ετσι οπως ειναι. Ξερει κανεις κανενα τροπο να μπορω να μεταφερω τις επαφες μου κυριος απο το iphone στο mi4? Και κατι ακομα πως τρεχουμε το antutu?
Ένας απο τους τρόπους μεταφοράς των επαφών σου είναι με "εξαγωγή" των επαφών απο το iphone (δημιουργεί ένα αρχείο .vcf) και εισαγωγή (του αρχείου .vcf) στο Mi4.
Ή επίσης μέσω της κάρτας SIM
Την εισαγωγή την κάνεις ως εξής:
Πας "επαφές". Πατάς συνεχόμενα το αριστερό κουμπί με τις τρεις οριζόντιες παυλίτσες. Ανοίγει ένα μενού και επιλέγεις ""Εισαγωγή/εξαγωγή επαφών" και μετά "εισαγωγή απο αποθηκευτικό χώρο" (αν εκεί έχεις βάλει το .vcf αρχείο σου) Ή "εισαγωγή απο SIM" αν τις έχεις στην SIM
Το antutu benchmark είναι εφαρμογή που κατεβάζεις από το Play Store... Την κάνεις εγκατάσταση και απλά την τρέχεις πατώντας το "Δοκιμή" (ή "test" αν είναι στα αγγλικά η γλώσσα του κινητού σου).
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην caeser ().
-
Παιδιά SOS
Έχω βάλει PIN για να μην μου το πειράζουν τα παιδιά και μετά κατέβασα κάτι θέματα έβαλα ένα και όταν κλείδωσε η οθόνη δεν αναγνωρίζει το PIN μου λέει συνεχεία να ξαναπροσπαθισω
ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑΑΑΑ???
Ουφ, τελικα κατάφερα να μπω. Πω πω γέρασα 10 χρόνια..
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην biggirl13 ().
-
\
Τα κατάφερες τελικά... -
-
Ο/H biggirl13 έγραψε:
Ναι ευτυχος αλλά τα χρειάστηκα...
Η Miui προσφέρει ΠΟΛΛΑ καλούδια που έχουν να κάνουν με την προστασία και την ιδιωτικότητα, που θα μάθεις σιγά σιγά... Βρίσκεσαι ακόμα σε ..."familiarization mode"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0