Διαφήμιση

neos ashetos επαφες-playgoogle

• neos ashetos επαφες-playgoogle

αγαπητοι φιλοι γεια σας
      μολισ εγκατεστησα το μιουι 5 .ολα καλα εκτος
      1)πως εισαγω τις επαφες μου που τις εχω στο πισι σε μορφη csv ;
      μεσα απο τις επαφες στο μιου οταν κανω εισαγωγη απο μου γραφει οτι δενβρηκε τιποτα παρολου που μετεφερα τις επαφες του πισι στη εξωτερικη καρτα;
      2) πως ενεργοποιω το play google ουτωςωστε να επιλεγω απο το πισι apps και αυτα να κατεβαινουν με wifi sto μιουι οπως γινονταν στο αρχικο μαμισιο ρομ;
      να σται καλα

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην yaltis ().

• 1) καλύτερα να τις κάνεις import από το gmail (από τον browser του pc σου) που διαβάζει csv και μετά να κάνεις συγχρονισμό από το κινητό στο google account σου
      2) κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει μόλις μπεις στο play store και το συνδέσεις με το google account σου, δηλαδή δεν σου εμφανίζει το κινητό σου εκεί που του λες να κάνει εγκατάσταση από το pc?
      "Let the future tell the truth and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs, the future, for which I really worked, is mine."

Nikola Tesla

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην marios_tesla ().

• Καλωσόρισες στην παρέα μας.
      Θα μπορούσες να μας πεις τι τηλέφωνο έχεις ?
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • ευχαριστω για γις απαντησεις
      εχω galaxy s2
      δηλαδη να στειλω το αρχειο csv με εμειλ στον gmail λογαριαμσου μου;
      η πρεπει στην συνεχεια να κανω κατι και να περασω τις επαφες και στο g mail?
      2)πρεπει να ξαναδηλωσω στο play google το τηλεφωνο μου με την νεα ρομ? αν ναι πως γινεται αυτο?
      θα ακολουθησω τις υποδειξεις σας και θα σας ενημερωσω

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην yaltis ().

• 1) όπως είσαι στο gmail πάνω αριστερά λέει Gmail, πατάς πάνω του και μετά contacts , μετά πατάς εκεί που λέει more και μετά Import... εκεί επιλέγεις το αρχείο csv και μετά θα σου τα βάλει σε ξεχωριστό group, μπορείς να τα οργανώσεις μετά και λογικά θα εμφανιστούν και στο κινητό σου μόλις κάνει συγχρονισμό

2) κανονικά, την πρώτη φορά που ανοίγεις το play store από το κινητό σου ζητά να κάνεις login με το google account σου, εκεί νομίζω αυτόματα μπαίνει το κινητό σου στα devices και του play store όταν μπαίνεις από τον browser του pc. Αν δεν γίνεται αυτόματα τότε δεν ξέρω, ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα
      "Let the future tell the truth and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs, the future, for which I really worked, is mine."

Nikola Tesla
    • επειδη δεν τα καταφερα ,θα επιστρεψω προσωρινα( για να παρω τις επαφες απο το kies,) στην μαμισια εκδοση τησ σαμσουνγκ τζελι μπιν.
      μου ειπαν οτι αφου την κατεβασω στο πισι θα την εγκαταστησω μεσω της οντιν με pda.
      ερωτηση
      χρειαζεται να κανω κατι αλλο και με την κερνελλ?
      ευχαριστω για την βοηθεια
    • εάν κατέβασες firmware τότε αυτό περιέχει και τον σωστό kernel

Nikola Tesla
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα παίδες!! Εδώ και λίγες μέρες απέκτησα το M2A από merimobiles.com !!! Όλα καλά από το κατάστημα και το κινητό έφτασε σε 12 μέρες με δωρεάν μεταφορικά και χωρίς καμία άλλη επβάρυνση!! Το αναφέρω για να έχετε κάποια ιδέα αν θελήσετε να αγοράσετε από το ίδιο ηλεκτρονικό κατάστημα.
      Το θέμα μου είναι άλλο. Το κινητό ήρ8ε με περασμένα αγγλικά, δεν ήθελα ελληνικά και δεν τους το ζήτησα παρότι είχα την δυνατότητα να τους ζητήσω ελληνικά και περασμένο το google play. Απλά τώρα βλέπω την ανάγκη για ελληνικό πληκτρολόγιο και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να το βάλω? Επίσης, άμα θελήσω να βάλω και ελληνικά για γλώσσα όλης της ROM είναι άλλη διαδικασία από το να βάλω μόνο ελληνικό πληκτρολόγιο (για μηνύματα, ανίχνευση στο internet και google play) ???
      Και τέλος, το σημαντικότερο μου πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι από χθες που έβαλα για πρώτη φορά την κάρτα SIM δεν μπόρεσε να μου εμφανίσει τις επαφές μου. Έχω 0 επαφές στο κινητό αυτή τη στιγμή. Φταίει που είναι στα ελληνικά γραμμένες???
      Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια!!!
    • Πληκτρολόγια με ελληνικά υπάρχουν πολλά , το multiling keyboard θεωρείται καλό δωρεάν πληκτρολόγιο που έχει και ελληνικά, υπάρχει και το swiftkey αλλά είναι επι πληρωμής το οποίο θεωρείται από τα κορυφαία και το συνιστώ και γω.

Αν θες όλα να είναι ελληνικά πρέπει να βάλεις την multilang που βγάζει το miuiandroid κάθε βδομάδα μετά την επίσημη, η τελευταία βρίσκεται εδώ , την κάνεις απλά install από τον updater.

Για τις επαφές της σιμ σίγουρα δεν φταίει επειδή είναι ελληνικά επειδή έχω και γω μερικές με ελληνικά και έχω την αγγλική ρομ, οπότε δοκίμασε να πας στα contacts -> κουμπί settings -> import/export -> import from sim

Nikola Tesla