Διαφήμιση

About Mi Note Pro...

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H petrosarfaras έγραψε:

Δεν το ξέρω όλα τα άλλα συγχρονιζουν τελεια

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Το περίεργο είναι ότι το restore το έκανα απο τοπικό αντίγραφο (λόγω ταχύτητας) και όχι απο το MiCloud, απο back up που είχα κρατήσει λίγο πριν το φορμάτ... και όταν άρχισε να κάνει (check για ) συγχρονισμό (τα ήδη "περασμένα" αρχεία) μου έβγαλε ότι και σένα στο παραπάνω screenshot...
      Νομίζω κάποιο "θέμα" έχουν στο σύννεφο με το συγκεκριμένο feature... Πάντως η λίστα φραγών με τα νούμερα που είχα μέσα βρίσκεται κανονικά μέσα στη συσκευή.
      Ας περιμένουμε να δούμε...

Και εμένα βρίσκεται μόνο τον συγχρονισμό δεν κανει

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Pocofone
    • Περιμένω να μου στείλουν το Mi Note Pro που παρήγγειλα . Εχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες τούτου του νήματος
      και παρ' όλο που στις πρώτες 30-40 τα πράγματα δεν φαίνονταν ενθαρρυντικά με τις αναφορές προβλημάτων αποφάσισα
      να το παραγείλω γιατί απλά ήθελα ένα κινητό στα 5.7 και δεν είχα καμία διάθεση να διαθέσω 500-600 ευρώ γιά το Mi5 plus .
      Kάπου λοιπόν στις σελίδες , πήρε το μάτι μου ότι υπάρχουν 2 παρτίδες . Τα παλαιότερα με unlocked bl, και τα νεότερα με
      locked bl . Στις λεπτομέρειες των χαρακτηριστικών του , στο site του πωλητή αναφέρεται ως unlocked .
      Δεν μπορώ να ξέρω πως θα έλθει τελικά και αν έχει την official Dev που ζήτησα , αλλά αναμένοντας την άφιξη αν υποθέσουμε
      ότι είναι unlocked , θα περάσω τα 40 κύματα που περάσατε με τις αναφορές σας στις σελίδες που λέω παραπάνω ?
    • Ο/H geobas έγραψε:

Περιμένω να μου στείλουν το Mi Note Pro που παρήγγειλα . Εχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες τούτου του νήματος
      και παρ' όλο που στις πρώτες 30-40 τα πράγματα δεν φαίνονταν ενθαρρυντικά με τις αναφορές προβλημάτων αποφάσισα
      να το παραγείλω γιατί απλά ήθελα ένα κινητό στα 5.7 και δεν είχα καμία διάθεση να διαθέσω 500-600 ευρώ γιά το Mi5 plus .
      Kάπου λοιπόν στις σελίδες , πήρε το μάτι μου ότι υπάρχουν 2 παρτίδες . Τα παλαιότερα με unlocked bl, και τα νεότερα με
      locked bl . Στις λεπτομέρειες των χαρακτηριστικών του , στο site του πωλητή αναφέρεται ως unlocked .
      Δεν μπορώ να ξέρω πως θα έλθει τελικά και αν έχει την official Dev που ζήτησα , αλλά αναμένοντας την άφιξη αν υποθέσουμε
      ότι είναι unlocked , θα περάσω τα 40 κύματα που περάσατε με τις αναφορές σας στις σελίδες που λέω παραπάνω ?
      Δεν υπάρχουν "unlocked" και "locked" συσκευές.
      Άκου πως έχει το θέμα: Όταν είχε βγει η συσκευή ο Bootloader ήταν ξεκλείδωτος, οπότε η συσκευή ερχόταν ξεκλείδωτη. Στη πορεία και μετά τη νέα πολιτική της Xiaomi να κλειδώνει τους bootloaders των συσκευών, οι νέες (απούλητες μέχρι τότε) συσκευές ερχόντουσαν κλειδωμένες και επίσης όποιος είχε παλιά ξεκλείδωτη συσκευή (π.χ. εγω) και φλασάριζε οποιαδήποτε νέα fastboot ρομ, αυτόματα κλείδωνε ο bootloader (και φυσικά μετά ακολουθούσε ο χρήστης την εύκολη διαδικασία της αίτησης-έγκρισης-ξεκλειδώματος της συσκευής). Αυτό συνέβει για κάμποσες "παλιές" συσκευές, όπως το Mi Note, το Mi4c κλπ
      Τα κινεζομάγαζα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι στέλνουν "ξεκλείδωτες" συσκευές ακολουθούν την ίδια ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ τακτική που ακολουθούν και σε όλες τις άλλες "κλειδωμένες" συσκευές... βάζουν δηλαδή unofficial rom και ξεκλειδώνουν τον bootloader με UNOFFICIAL τρόπο. που αυτό εγκυμονεί σοβαρό κίνδυνο να μπρικάρει ένας άπειρος χρήστης τη συσκευή...
      Σου προτείνω να πεις στο Κινέζο "σου", ότι ΔΕΝ την θέλεις ξεκλείδωτη τη συσκευή. Οτι την θέλεις "κλειδωμένη" και με OFFICIAL rom... και όταν με το καλό φτάσει να ακολουθήσεις την "ορθόδοξη" και νόμιμη διαδικασία και να την ξεκλειδώσεις, αλλά να ξέρεις και τι σου γίνεται...
      Αλλά και "ξεκλείδωτη" να στη στείλει... δεν χάθηκε ο κόσμος. Απλά θέλει προσοχή....
    • Διαφήμιση
    • @ caeser Ευχαριστώ γιά τις διευκρινίσεις . Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στους σχιστομάτιδες , άλλα τους λες άλλα κάνουν .
      Οπως και να' χει μόλις πήρα ειδοποίση ότι το στείλανε σήμερα με tracking number RS65χχχχχχNL . Από την εμπειρία σας πόσο
      μπορεί να πάρει ?
      Οσο γιά τις διαδικασίες , όπως κι αν έλθει , αν τυχόν κολλήσω ξέρω που θα απευθυνθώ :D
    • Ο/H geobas έγραψε:

@ caeser Ευχαριστώ γιά τις διευκρινίσεις . Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στους σχιστομάτιδες , άλλα τους λες άλλα κάνουν .
      Οπως και να' χει μόλις πήρα ειδοποίση ότι το στείλανε σήμερα με tracking number RS65χχχχχχNL . Από την εμπειρία σας πόσο
      μπορεί να πάρει ?
      Οσο γιά τις διαδικασίες , όπως κι αν έλθει , αν τυχόν κολλήσω ξέρω που θα απευθυνθώ :D
      Με το καλό να παραλάβεις... σε περίπου 2 εβδομάδες...:-)
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

@ caeser Ευχαριστώ γιά τις διευκρινίσεις . Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στους σχιστομάτιδες , άλλα τους λες άλλα κάνουν .
      μπορεί να πάρει ?
      Με το καλό να παραλάβεις... σε περίπου 2 εβδομάδες...:-)
      Ευχαριστώ . Αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενα ότι είναι δεν είναι άσχημη επιλογή , ποιό καλό κι από το πιστό και απροβλημάτιστο Redmi Note 2 .
    • Ρε φιλέ πήγες από ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο σε σούπερκαρ

Τις συγκρίσεις τι τις θες?

Θα είσαι αλλού.
      Απλά δείσε καλά τη ζώνη σου
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ρε φιλέ πήγες από ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο σε σούπερκαρ

Τις συγκρίσεις τι τις θες?

Θα είσαι αλλού.
      Απλά δείσε καλά τη ζώνη σου
      Είδες πουθενά να μιλάω γιά επιδόσεις ?
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ευχαριστώ . Αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενα ότι είναι δεν είναι άσχημη επιλογή , ποιό καλό κι από το πιστό και απροβλημάτιστο Redmi Note 2 .
      Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το έχω σαν "πρώτο" (ή βασικό) κινητό και δεν έχω λειτουργικά ή άλλα προβλήματα.
      Η αυτονομία της μπαταρίας του θα ήθελα να είναι μεγαλύτερη, αλλά δεν είμαι και ο "μέσος χρήστης" αφου το δουλεύω στο "φουλ" όλη μέρα (με GPS και 4G συνεχώς ανοιχτά, και την φωτεινότητα στο FULL, αφου είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ η οθονη του!!!) και όλα αυτά με Developer rom (που είναι πιό ενεργοβόρα συνήθως).
      Θα είναι ΜΑΚΡΑΝ το πιό ποιοτικό και όμορφο κινητό που θα έχεις κρατήσει ποτέ στα χέρια σου!!!
      Βέβαια, εάν το χώσεις μέσα σε καμιά πλαστική (ή έστω ψευτοδερμάτινη) θήκη (πράγμα που είμαι 100% σίγουρος ότι θα κάνεις! Χαχαχαχα) τη πρώτη απάντηση που θα σου δώσω, όταν πεις "ζεστένεται", θα είναι "βγάλτο απο τη θήκη"! :D :lol: :P
    • Ο/H geobas έγραψε:

ποιό καλό
      Αυτό μπορείς να το πεις και σύγκριση και επίδοση αλλά οκ

Εγώ φιλικά τα έγραψα. Μη μου αρπάζεσαι

PEACE
      :D :thumbsup:
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το έχω σαν "πρώτο" (ή βασικό) κινητό και δεν έχω λειτουργικά ή άλλα προβλήματα.Η αυτονομία της μπαταρίας του θα ήθελα να είναι μεγαλύτερη, αλλά δεν είμαι και ο "μέσος χρήστης" αφου το δουλεύω στο "φουλ" όλη μέρα (με GPS και 4G συνεχώς ανοιχτά, και την φωτεινότητα στο FULL, αφου είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ η οθονη του!!!) και όλα αυτά με Developer rom (που είναι πιό ενεργοβόρα συνήθως).
      Θα είναι ΜΑΚΡΑΝ το πιό ποιοτικό και όμορφο κινητό που θα έχεις κρατήσει ποτέ στα χέρια σου!!!
      Βέβαια, εάν το χώσεις μέσα σε καμιά πλαστική (ή έστω ψευτοδερμάτινη) θήκη (πράγμα που είμαι 100% σίγουρος ότι θα κάνεις! Χαχαχαχα) τη πρώτη απάντηση που θα σου δώσω, όταν πεις "ζεστένεται", θα είναι "βγάλτο απο τη θήκη"! :D :lol: :P
      Αν θυμάσαι , κάποτε πριν από καιρό , που κάποιοι μιλάγανε γιά θήκες και άλλα φορέματα στα κινητά , εσύ κι' εγώ είμαστε εκείνοι που είμαστε
      κάθετα αρνητικοί . Θήκες brrrrrr :thumbdown: (βέβαια υποκειμενική άποψη)

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

ποιό καλό
      Αυτό μπορείς να το πεις και σύγκριση και επίδοση αλλά οκ
      Εγώ φιλικά τα έγραψα. Μη μου αρπάζεσαι

PEACE
      :D :thumbsup:
      Επιπόλαια διατύπωση από εμένα :shit: , λάθος (πιθανόν) ανάγνωση από εσένα φίλε ΜΙχάλη , δεν τρέχει τίποτα :phatgrin:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geobas έγραψε:

Αν θυμάσαι , κάποτε πριν από καιρό , που κάποιοι μιλάγανε γιά θήκες και άλλα φορέματα στα κινητά , εσύ κι' εγώ είμαστε εκείνοι που είμαστε
      κάθετα αρνητικοί . Θήκες brrrrrr (βέβαια υποκειμενική άποψη)
      Φυσικά και θυμάμαι τις συζητήσεις, αλλά όχι τη θέση σου επι του θέματος... Μη με παρεξηγείς.. είμαι και μιας κάποιας ηλικίας...
      (Σκασμός στρουμφάκι (aka @mixaliscy...΄) ...Ξέρω ήσουν έτοιμος να μιλήσεις! ) lol
      Χαίρομαι διπλά λοιπόν, επειδή πραγματικά είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ συσκευή και "καταστρέφεται" η εμφάνισή της μέσα σε θήκες... :thumbsup: