Διαφήμιση

About Mi Note Pro...

• Παιδια, ακριβως ετσι είναι. Εχει μεγαλωσει το ελαχιστο font size. Πειραματιστηκα αρκετα χθες με το θεμα, κι η καλυτερη λυση είναι η εφαρμογή "Big font".Μαλιστα αγορασα την προ εκδοση (3.2 ευρω περιπου) γιατι σου επιτρεπει να πας τη γραμματοσειρά στο ποσοστο που θες. Η ρυθμιση στο 70% είναι απολαυστικη για μενα. Μικρες γραμματοσειρες, πολύ πληροφορια στην οθονη, σουπερ...
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H John Baron έγραψε:

Guys το λάθος στην μετάφραση δεν επηρεάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς. Το μεσαίο είναι το small! Δε σημαίνει πως επειδή γράφει μεσαίο και ή γραμματοσειρά είναι μεσαία! Το θέμα είναι πως η MIUI μάλλον μεγάλωσε το ελάχιστο μέγεθος της...

Οι Κινέζοι πολλές φορές, ενσωματώνουν νέα string πολύ καιρό πριν καν να ενεργοποιήσουν τον αντίστοιχο κώδικα με αποτέλεσμα να είμαστε αναγκασμένοι να μαντεύουμε την σωστή απόδοση εαν πχ δεν βγαίνει νόημα από την δήλωση του string. Έτσι, Αγγλικές λέξεις που στα Ελληνικά ανάλογα την περίπτωση μπορεί να αποδίδονται σε όλα τα ουσιαστικά, έχουν αυτά τα αποτελέσματα. Επίσης, τραβάνε string από όπου γουστάρουν και άντε να βγάλεις άκρη. Κανονικά θα έπρεπε να σας βγάζει S,M,L,XL,XXL σύμφωνα με τις τελευταίες διορθώσεις πχ:
      <string-array name="entries_font_size">
      - <item>Μικρό</item>
      - <item>Κανονικό</item>
      - <item>Μεγάλο</item>
      - <item>Τεράστιο</item>
      + <item>S</item>
      + <item>M</item>
      + <item>L</item>
      + <item>XL</item>
      + <item>XXL</item>
      </string-array>

Αν αγνοήσουμε ότι το array το ονομάσανε font_size και όχι text_size ενώ η επιλογή στις Ρυθμίσεις ονομάστηκε text size και όχι font size, αυτοί τραβάνε string από αλλού (που έχει 6 επιλογές αντί τις 5 που εμφανίζονται):
      <string name="layout_size_exhuge">XXL</string>
      <string name="layout_size_huge">XL</string>
      <string name="layout_size_large">Τεράστιο</string>
      <string name="layout_size_medium">Μεγάλο</string>
      <string name="layout_size_normal">Μεσαίο</string>
      <string name="layout_size_small">Μικρό</string>
      Και που ίσως για την δουλειά που έχουν δηλωθεί τα ουσιαστικά να είναι σωστά. Αντε τώρα να ψάξεις να βρεις που αλλού καλείται το layout_size_normal.
      Βάλτε τώρα και τις εκατοντάδες γραμμές που ακόμα θέλουν μετάφραση, τις καθημερινές αλλαγές στις ημερήσιες BETA καθώς και τις ταρζανιές που κάνουν κάθε εβδομάδα και έχουμε προβλήματα στο decompile-compile για να πάρετε μια γεύση τι γίνεται ;(

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εδώ εγώ ασχολούμαι με 3 εφαρμογές μόνο και δεν ξέρεις πόσες φορές τους έχω βρίσει που δεν μου γίνεται το compile, φαντάζομαι εσείς που έχετε τόσες εφαρμογές να δείτε + compile της rom.

Αναφορικά με το μέγεθος των fonts, στο en.miui γράφουν μία λύση:
      MIUI 7 Quick Fixes Collection: Smaller Text Size & Customize in Theme - Philippines - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην maddoctor ().

• Διαφήμιση
    • Παιδιά έχω την αίσθηση από τότε που ήρθα σε miui ότι πολλες φορές δεν δουλεύει σωστά το push σε whatsapp, Hotmail, Gmail..Δηλαδή μπορεί να εχω ενα μήνυμα whatsapp να μην εχει σκάσει μύτη και μόλις ανοίξω την οθόνη χτυπάει ειδοποίηση.
      Το ίδιο εγινε και με ενα email σήμερα, μου ειπαν οτι μου χουν στείλει και με το που ανοιξα την εφαρμογή ήρθε. Έχετε καμια ιδέα τι παίζει;
    • Ο/H Darudakos έγραψε:

Παιδιά έχω την αίσθηση από τότε που ήρθα σε miui ότι πολλες φορές δεν δουλεύει σωστά το push σε whatsapp, Hotmail, Gmail..Δηλαδή μπορεί να εχω ενα μήνυμα whatsapp να μην εχει σκάσει μύτη και μόλις ανοίξω την οθόνη χτυπάει ειδοποίηση.
      Το ίδιο εγινε και με ενα email σήμερα, μου ειπαν οτι μου χουν στείλει και με το που ανοιξα την εφαρμογή ήρθε. Έχετε καμια ιδέα τι παίζει;

Τις εφαρμογές που θέλεις ή χρειάζεσαι να έχεις Online ενημέρωση, πρόσθεσέ τες στην "αυτόματη έναρξη"...
      Κέντρο ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Αυτόματη Έναρξη (άνοιξε τα διακοπτάκια σε όποια εφαρμογή θέλεις να τρέχει στο background και να σε ενημερώνει "ζωντανά")
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Darudakos έγραψε:

Παιδιά έχω την αίσθηση από τότε που ήρθα σε miui ότι πολλες φορές δεν δουλεύει σωστά το push σε whatsapp, Hotmail, Gmail..Δηλαδή μπορεί να εχω ενα μήνυμα whatsapp να μην εχει σκάσει μύτη και μόλις ανοίξω την οθόνη χτυπάει ειδοποίηση.

Τις εφαρμογές που θέλεις ή χρειάζεσαι να έχεις Online ενημέρωση, πρόσθεσέ τες στην "αυτόματη έναρξη"...
      Κέντρο ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Αυτόματη Έναρξη (άνοιξε τα διακοπτάκια σε όποια εφαρμογή θέλεις να τρέχει στο background και να σε ενημερώνει "ζωντανά")

Τι είπες τώρα.. Ετσι εξηγείται το πολύ χαμηλό cpu wakelock στο Miui!!
      Ευχαριστώ.
      Ps. Όντως ένα mail ήρθε στην ώρα του, μόλις..
    • Eγω παραλαμβανω αυτιο(βασιακ ηρθε το courier&για 10λ διαφορα το εχασα)τους πηρα μηπως&αλα τιποτα...Αυριο λοιπον θα χρειαστω τη βοηθεια σας...Κανενας κοντα στα βορεια προαστια?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Phaethon έγραψε:

Eγω παραλαμβανω αυτιο(βασιακ ηρθε το courier&για 10λ διαφορα το εχασα)τους πηρα μηπως&αλα τιποτα...Αυριο λοιπον θα χρειαστω τη βοηθεια σας...Κανενας κοντα στα βορεια προαστια?

Άντε με το καλό να παραλάβεις...
      Όταν παραλάβεις, ακολούθησε αυτό τον οδηγό και θα είσαι έτοιμος!
    • Ευχαριστω!Αλλα Μόνος μου παιδιά δεν παιζει...γτ φοβάμαι μην κανω μ .....Οποίος καλός&πιστος φαν μπορει μπορεί να προσφέρει τη βοήθεια του ευχαρίστως!!!θα με σώσει.
      Μολις το ανοιξα καθως γυρισα σπιτι.Τρομερη αισθηση.Με τη ζελατινα το εχω ακομα....Πολυ καλο ποιοτικα.Φορτιση αρχικη?
      Με τη λιγη μπαταρια που εχει ανοιξα&ειδα οτι φοραει την 5.6.11 beta.τι κανουμε?

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην Phaethon ().

• Ο/H Phaethon έγραψε:

Ευχαριστω!Αλλα Μόνος μου παιδιά δεν παιζει...γτ φοβάμαι μην κανω μ .....Οποίος καλός&πιστος φαν μπορει μπορεί να προσφέρει τη βοήθεια του ευχαρίστως!!!θα με σώσει.
      Μολις το ανοιξα καθως γυρισα σπιτι.Τρομερη αισθηση.Με τη ζελατινα το εχω ακομα....Πολυ καλο ποιοτικα.Φορτιση αρχικη?

Καλορίζικο και ...καλά χιλιόμετρα! :)
      Φόρτισέ το κανονικά... μέχρι τέρμα, μην το φοβάσαι. Όσο για το φλασάρισμα με την ελληνική ρομ, αν ακολουθήσεις τον οδηγό που σου έστειλα παραπάνω δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Phaethon έγραψε:

Ευχαριστω!Αλλα Μόνος μου παιδιά δεν παιζει...γτ φοβάμαι μην κανω μ .....Οποίος καλός&πιστος φαν μπορει μπορεί να προσφέρει τη βοήθεια του ευχαρίστως!!!θα με σώσει.

Καλορίζικο και ...καλά χιλιόμετρα! :)
      Φόρτισέ το κανονικά... μέχρι τέρμα, μην το φοβάσαι. Όσο για το φλασάρισμα με την ελληνική ρομ, αν ακολουθήσεις τον οδηγό που σου έστειλα παραπάνω δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς...

Ok!φορτιζω&εαν ειναι σου στελνω pm .το διαβασα αλαλ δεν ...το εχω...