Διαφήμιση

About Mi Note Pro...

• Ο/H Nikoc Matsamas έγραψε:

Παντως το βραδυ θα προσπαθήσω αγορα. Αν δεν γινει, αυριο θα βαλω λεφτα σε πιστωτική και θα ξανα προσπαθησω. Ευχαριστω για ολες τις πληροφορίες.
      Αν καποιος ειναι ηδη κατοχος mi note pro να μας πει συνοπτικα την γνωμη του.

Υ. Γ ειμαι με mi4

Τι εννοείς να πούμε γνώμη? Για τη συσκευή ή για το 4G+?
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H aleksgiab έγραψε:

Ναι στο δικό μου...

Άρα δηλαδή υποστηρίζεται απο τη συσκευή μας το 4G+

Για την ακρίβεια υποστηρίζει 4G++, αφού είναι Lte cat 9, άρα πιάνει 450Mbit/s
    • Διαφήμιση
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H aleksgiab έγραψε:

Ναι στο δικό μου...

Άρα δηλαδή υποστηρίζεται απο τη συσκευή μας το 4G+

Για την ακρίβεια υποστηρίζει 4G++, αφού είναι Lte cat 9, άρα πιάνει 450Mbit/s

ΠΟΥ? Γιατί στην Αθήνα δεν έχω δει ποτέ τέτοια ένδειξη...
    • Ρε παιδιά έχω φάει σκάλωμα... Στο honorbuy πια έχει 40€ διαφορά το απλό 64ρι Mi Note με το Mi Note Pro. Αλλά παντού λένε πάρε το απλό πάρε το απλό γιατί το Pro ζεσταίνεται πολύ πιο εύκολα και γιατί τρώει πολύ πιο γρήγορα τη μπαταρία. Εσείς που το έχετε ήδη 2 μήνες τώρα το κινητό τι έχετε να πείτε?
    • Ο/H John Baron έγραψε:

Ρε παιδιά έχω φάει σκάλωμα... Στο honorbuy πια έχει 40€ διαφορά το απλό 64ρι Mi Note με το Mi Note Pro. Αλλά παντού λένε πάρε το απλό πάρε το απλό γιατί το Pro ζεσταίνεται πολύ πιο εύκολα και γιατί τρώει πολύ πιο γρήγορα τη μπαταρία. Εσείς που το έχετε ήδη 2 μήνες τώρα το κινητό τι έχετε να πείτε?

Το κινητό (pro) "γαμεί και δέρνει", και όταν έχεις να κάνεις με "σεξ και βία" η θερμοκρασία πάντα ανεβαίνει! :P
      Στην ουσία τώρα... Το κινητό όντως ανεβάζει θερμοκρασία, αλλά απο τα χέρια μου έχουν περάσει κάμποσα Xiaomi και ΚΑΝΕΝΑ δεν ήταν "κρύο"! Το Redmi 1s μου είχε κάνει εντύπωση για το πόσο γρήγορα ανέβαζε θερμοκρασία, αλλά το συνήθισα γρήγορα... Σήμερα το πρωί "σκάλιζα" (και ...ζόριζα) ένα Samsung S6 edge και "έκαιγε" όσο σχεδόν και το Pro και το συγκεκριμένο φόραγε και "βρακάκι" (θήκη)! Το καλό με το Pro είναι ότι όσο γρήγορα ανεβάζει θερμοκρασία, άλλο τόσο γρήγορα την ρίχνει... Για 40€ πάντως δεν το συζητάω κάν... Αξίζει και με το παραπάνω να το πάρεις... Είναι άλλη κατηγορία κινητό!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H John Baron έγραψε:

Ρε παιδιά έχω φάει σκάλωμα... Στο honorbuy πια έχει 40€ διαφορά το απλό 64ρι Mi Note με το Mi Note Pro. Αλλά παντού λένε πάρε το απλό πάρε το απλό γιατί το Pro ζεσταίνεται πολύ πιο εύκολα και γιατί τρώει πολύ πιο γρήγορα τη μπαταρία. Εσείς που το έχετε ήδη 2 μήνες τώρα το κινητό τι έχετε να πείτε?

Το κινητό (pro) "γαμεί και δέρνει", και όταν έχεις να κάνεις με "σεξ και βία" η θερμοκρασία πάντα ανεβαίνει! :P
      Στην ουσία τώρα... Το κινητό όντως ανεβάζει θερμοκρασία, αλλά απο τα χέρια μου έχουν περάσει κάμποσα Xiaomi και ΚΑΝΕΝΑ δεν ήταν "κρύο"! Το Redmi 1s μου είχε κάνει εντύπωση για το πόσο γρήγορα ανέβαζε θερμοκρασία, αλλά το συνήθισα γρήγορα... Σήμερα το πρωί "σκάλιζα" (και ...ζόριζα) ένα Samsung S6 edge και "έκαιγε" όσο σχεδόν και το Pro και το συγκεκριμένο φόραγε και "βρακάκι" (θήκη)! Το καλό με το Pro είναι ότι όσο γρήγορα ανεβάζει θερμοκρασία, άλλο τόσο γρήγορα την ρίχνει... Για 40€ πάντως δεν το συζητάω κάν... Αξίζει και με το παραπάνω να το πάρεις... Είναι άλλη κατηγορία κινητό!

Απλά έχω το Redmi Note 4G και το άτιμο ενώ είναι μια χαρούλα κινητάκι αν ψάξεις λίγο στο νετ, λίγο messenger, και ζεστένεται. Και είχε τύχει καλοκαίρι να προσπαθήσω να κάνω Skype με 4G ενώ ήμουν έξω και ζεμάτισε τόσο πολύ ούτε σε μισό λεπτό που κόλλησε όλο το κινητό από το Throttling. Γενικά δεν έχω θέμα να ζεσταθεί όταν το ζορίζεις, αλλά όχι να θεωρείται ζόρισμα το Browsing στο Internet και να τσατάρεις ή να μιλάς με Skype :P Το Pro ζεστένεται σε αντίστοιχα σενάρια?

Επίσης μπαταρία έχω καλομάθει στις 5+ Screen on Time. Πιστεύω βέβαια και με 4 δεν θα έχω μεγάλο θέμα. Εσένα πως σου πάει από μπαταρία?
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H John Baron έγραψε:

Συμφωνώ και επ' αυξάνω
      Η vodafone δεν διαφημίζει ότι θα φέρει το πρώτο 4G++ κινητό, το Samsung s6 edge + (φυσικά δεν είναι το πρώτο καθώς ο 810 αυτές τις ταχύτητες υποστηρίζει), άρα κάπου θα πιάνει 4G++.
    • Ο/H John Baron έγραψε:

Απλά έχω το Redmi Note 4G και το άτιμο ενώ είναι μια χαρούλα κινητάκι αν ψάξεις λίγο στο νετ, λίγο messenger, και ζεστένεται. Και είχε τύχει καλοκαίρι να προσπαθήσω να κάνω Skype με 4G ενώ ήμουν έξω και ζεμάτισε τόσο πολύ ούτε σε μισό λεπτό που κόλλησε όλο το κινητό από το Throttling. Γενικά δεν έχω θέμα να ζεσταθεί όταν το ζορίζεις, αλλά όχι να θεωρείται ζόρισμα το Browsing στο Internet και να τσατάρεις ή να μιλάς με Skype Το Pro ζεστένεται σε αντίστοιχα σενάρια?

Επίσης μπαταρία έχω καλομάθει στις 5+ Screen on Time. Πιστεύω βέβαια και με 4 δεν θα έχω μεγάλο θέμα. Εσένα πως σου πάει από μπαταρία?

Το καλό με το Pro είναι ότι ΟΟΟΟΟΣΟ και να το έχω ζορίσει, όσα "...τοστ και να έχει ψήσει", ποτέ, μα ΠΟΤΕ δεν κόλλησε, ΠΟΤΕ δεν lagαρε, ΠΟΤΕ δεν με πρόδωσε στο παραμικρό! Απο μπαταρία είναι ΜΈΤΡΙΟ θα έλεγα! Με τη χρήση που του κάνω εγώ (συνέχεια ανοιχτό 4G όλη μέρα και πολλές ώρες με ανοιχτή οθόνη και GPS ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΌ) το φορτίζω στο αυτοκίνητο για να βγάλω τη μέρα, αλλά το ίδιο έκανα με ΟΛΑ τα κινητά που είχα, ακόμα και με το Redmi Note 3G που ήταν απίστευτο στις αντοχές της μπαταρίας!
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H John Baron έγραψε:

Απλά έχω το Redmi Note 4G και το άτιμο ενώ είναι μια χαρούλα κινητάκι αν ψάξεις λίγο στο νετ, λίγο messenger, και ζεστένεται. Και είχε τύχει καλοκαίρι να προσπαθήσω να κάνω Skype με 4G ενώ ήμουν έξω και ζεμάτισε τόσο πολύ ούτε σε μισό λεπτό που κόλλησε όλο το κινητό από το Throttling. Γενικά δεν έχω θέμα να ζεσταθεί όταν το ζορίζεις, αλλά όχι να θεωρείται ζόρισμα το Browsing στο Internet και να τσατάρεις ή να μιλάς με Skype Το Pro ζεστένεται σε αντίστοιχα σενάρια?

Το καλό με το Pro είναι ότι ΟΟΟΟΟΣΟ και να το έχω ζορίσει, όσα "...τοστ και να έχει ψήσει", ποτέ, μα ΠΟΤΕ δεν κόλλησε, ΠΟΤΕ δεν lagαρε, ΠΟΤΕ δεν με πρόδωσε στο παραμικρό! Απο μπαταρία είναι ΜΈΤΡΙΟ θα έλεγα! Με τη χρήση που του κάνω εγώ (συνέχεια ανοιχτό 4G όλη μέρα και πολλές ώρες με ανοιχτή οθόνη και GPS ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΌ) το φορτίζω στο αυτοκίνητο για να βγάλω τη μέρα, αλλά το ίδιο έκανα με ΟΛΑ τα κινητά που είχα, ακόμα και με το Redmi Note 3G που ήταν απίστευτο στις αντοχές της μπαταρίας!

Κατατοπιστικότατος θαρρώ... Καλό το ότι δεν κολλάει ποτέ λόγω throttling! Τώρα για τη μπαταρία εγώ μπορεί να έχω θέμα, βέβαια χειμώνα κουβαλάω μόνιμα τσάντα, οπότε μπορώ να έχω και ένα battery pack αν δεν μου αρκεί για μια ημέρα... Όπως και να'χει σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H John Baron έγραψε:

Κατατοπιστικότατος θαρρώ... Καλό το ότι δεν κολλάει ποτέ λόγω throttling! Τώρα για τη μπαταρία εγώ μπορεί να έχω θέμα, βέβαια χειμώνα κουβαλάω μόνιμα τσάντα, οπότε μπορώ να έχω και ένα battery pack αν δεν μου αρκεί για μια ημέρα... Όπως και να'χει σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

Υπάρχει εύκολη λύση για τη τσάντα σου! Λέγεται power bank, κοστίζει γύρω στα 30-40€ και σε βγάζει ασυζητητί περισσότερο απο 1-2 μέρες, μπορεί και περισσότερο (μιλάω για ΠΛΗΡΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ του κινητού σου, όχι για συμπληρωματικές!!!)
      Εγώ χρησιμοποιώ αυτό απο κάτω, που είναι και "ντιζαϊνάτο" (σ'αρέσουν τα ελληνικά μου?) :D

Images
      • IMG_20150824_223750.jpg

16,55 kB, 450×800, viewed 175 times