Υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα με οπτικές ίνες στην Ευρώπη και ειδικά η FOrtnet είναι μαύρο χάλι για τον Server μας...
Μας έχει πεθάνει η κλεψίδρα σήμερα.
Μας έχει πεθάνει η κλεψίδρα σήμερα.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι, απαιτεί root το Flashify...Ο/H MeddlingMageGR έγραψε:
Αυτό το flashify απαιτεί root έτσι? Δηλαδή σε stable δε λειτουργεί. Γιατί έχω και εγώ πρόβλημα με το TWRP.
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H sakis0547 έγραψε:
Επιβεβαιώνω και εγώ! Δεν δουλεύει σε καμιά από τις δυο(6.3.3/6.3.10)το ξαναπερασα με flashify...
Ο/H pilot έγραψε:
Ο/H sakis0547 έγραψε:
Επιβεβαιώνω και εγώ! Δεν δουλεύει σε καμιά από τις δυο(6.3.3/6.3.10)το ξαναπερασα με flashify...
Το 3 η προηγούμενο ;;;
Μετά την εγκατάσταση της ρομ, ΔΕΝ μπαίνει σε κανένα recovery... Ούτε στο 3.0 ούτε στο 2.8.6. Απλά σβήνει η συσκευή όταν προσπαθείς να μπεις σε recovery. Επανέρχεται με restore απο το Flashify η 2.8.6Ο/H pilot έγραψε:
Το 3 η προηγούμενο ;;;
Όχι το 3.0 δεν "κάθεται" στο pro, ούτε με την εγκατάσταση της rom, ούτε σαν σκέτο scriptάκι...Ο/H pilot έγραψε:
Ναι το ξέρω απλά ρώτησα μήπως πέρασε το 3 που εγώ δεν τα κατάφερα... Το προηγούμενο έβαλα και εγώ