Κύριοι, η ρύθμιση ΥΠΑΡΧΕΙ φυσικά! Δεν την "γέννησε" η Πρωταπριλιά, ωστόσο ποιός είναι αυτός που πληρώνει για Mi Note Pro για να αγοράσει οθόνη για Redmi Note 2...? Εγώ πάντως όχι...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΦΥΣΙΚΑ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Και όταν το μοστραρεις βάζεις και 100% φωτεινότητα διαολε!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα άτομα που εμπλέκονται στην δημιουργίας της rom φαίνονται στο νήμα της εκάστοτε rom και είναι παραπάνω. Βασικό όμως είναι και η υποστήριξη από εσάς με σχολια bugs προτάσεις, αφού χωρίς εσάς δεν αξίζει τίποτα μία rom. Όλοι αποτελούν μέλος μίας ρομ τελικά.Ο/H MeddlingMageGR έγραψε:
Δηλαδή παιδιά όλη αυτή η καταπληκτική δουλειά που απολαμβάνουμε, βγαίνει από μόνο 3 άτομα?
Έχω την εντύπωση, ότι η λογική του διαχωρισμού είναι ότι όταν "στήνεις" ένα τηλέφωνο απο την αρχή, η πρώτη σελίδα των ρυθμίσεων έχει κυρίως τις βασικές (ή τις πιό δημοφιλείς?) λειτουργίες, του στησίματος και μετά, κάνεις και τις "επιπρόσθετες ρυθμίσεις". Και ΝΑΙ, συμφωνώ η Μπαταρία, Γλώσσα, Ασφάλεια κ.λ.π. είναι μεν σημαντικές ρυθμίσεις, αλλά στην ουσία κάποιος τις κάνει αφού πρώτα "στήσει" τη συσκευή... Μην ξεχνάς ότι πολλοί, κυρίως συντηρητικοί ή αδαείς χρήστες, δεν ασχολούνται ποτέ με τη "μπαταρία" ή την "Ασφάλεια" ή τα "αντίγραφα και την επαναφορά" κ.λ.π. επειδή φοβούνται μην "χαλάσουν" τη συσκευή...Ο/H MeddlingMageGR έγραψε:
Εγώ πάντως αυτό που δε μπορώ να καταλάβω στη ROM είναι το γιατί στις ρυθμίσεις, υπάρχει έξτρα καρτέλα για επιπρόσθετες ρυθμίσεις. Είναι κουλή από μόνη της αυτή η διάκριση. Θα μπορούσα να δώσω ένα ελαφρυντικό, αν οι επιπρόσθετες ρυθμίσεις ήταν... όχι και τόσο σοβαρές, όπως αν έβαζε εκεί τα : Θέματα, Γραμματοσειρά, Λειτουργία Παιδιού, Νυχτερινή σίγαση Γραμμή κατάστασης κ.α. Αλλά ρυθμίσεις σημαντικές όπως Μπαταρία, Γλώσσα, Ασφάλεια και γενικότερα όλες οι ρυθμίσεις που έχει εκεί, είναι πολύ σημαντικές.
Φαίνεται όμως ότι τους Κινέζους τους ενδιαφέρει πιο πολύ το Φαίνεσθαι παρά η ουσία. Και μου φαίνονται αχταρμάς.
Κάποιοι πίνουν νερό στο Color OS της Oppo. Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Πιο τακτοποιημένες ρυθμίσεις δεν έχω ξαναδεί.
Γιατρέ αυτό το Ελληνικό TWRP είναι μέσα στη ρομ για το Note 2, αλλά όχι για το Mi Note Pro. Εσύ που το βρήκες; Εμείς μπορούμε να το έχουμε;Ο/H maddoctor έγραψε:
Από το. Mi Note Pro .... είναι έτοιμη!