Να ρωτήσω μήπως φορας κανένα tempered glass που δεν έχει τρυπα και καλύπτει τον proximity sensor ? Στο γραφω γιατί την έχω πάθει σε Redmi Note 3 .....Ο/H Nikoc Matsamas έγραψε:
Καλημερα σε ολους. Σε Mi note pro απο την προηγουμενη εκδοση ?(6.3.31??) αλλα και σε αυτην τωρα (6.4.7) εχω το εξης προβλημα. Οταν καλω καποιον η σηκωσω ενα τηλεφωνο μολις το βαλω στο αυτι μου,οπως ολοι γνωριζουμε η οθονη σβηνει γινεται μαυρη και οταν κατεβασουμε το κινητο στην ορθη σταση που το χρησημοποιουμε η οθονη επανερχεται. Εμενα δεν! Παραμενει απενεργοποιημενη-μαυρη με αποτελεσμα να μην μπορω να τερματισω την κληση. Οταν καλεσω εγω καποιον και δεν το σηκωσει δεν μπορω να το κλεισω και μπαινει ο τηλεφωνιτης κτλ. ο μονος τροπος ειναι να κρατησω το power button 10 δευτερα να κανει reboot η συσκευη.
Eχω δοκιμασει reflash της ρομ και ξανα wipe cache,dalvik cache. Καποια αλλη ιδεα??
Εάν ναι, βγαλτό και δοκίμασε το έτσι. Εάν είναι αυτό, απλα αλλάζεις tempered glass με ένα που να έχει τρυπα εκεί που βρίσκεται ο αισθητήρας ...
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net