@maddoctor τις κάνει μόνο του το τηλέφωνο του....
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H apollo_il έγραψε:
παιδια 2 ερωτησουλες.
1) υπαρχει καπου επιλογή να βαζουμε την μπαταρια σε φουλ επιδοση (πχ όταν θελουμε να κανουμε antutu test) γιατι ενώ στο mi3 υπαρχει επιλογή,στο ιδιο ακριβως μενου δεν υπαρχει η αντιστοιχη επιλογή στο pro.
2)η τελευταια dev πως δουλευει στην κινηταρα μας?να την βαλω?
σε ευχαριστω γιατρε,την κατεβασα κ θα την φλασαρω σημερα ή αυριο καποια στιγμη.Ο/H maddoctor έγραψε:
1) Όχι δεν υπάρχει. Η επιλογή αυτή υπάρχει σε kit kat μόνο στο mi3Ο/H apollo_il έγραψε:
παιδια 2 ερωτησουλες.
1) υπαρχει καπου επιλογή να βαζουμε την μπαταρια σε φουλ επιδοση (πχ όταν θελουμε να κανουμε antutu test) γιατι ενώ στο mi3 υπαρχει επιλογή,στο ιδιο ακριβως μενου δεν υπαρχει η αντιστοιχη επιλογή στο pro.
2)η τελευταια dev πως δουλευει στην κινηταρα μας?να την βαλω?
2) Μία χαρά είναι, βάλτη
Ο/H maddoctor έγραψε:
Στο Mi Note Pro, ΔΕΝ έχει ένδειξη 4G+. Αντιθέτως στο Lg flex2 της γυναικας μου, ακριβώς δίπλα, ίδια σύνδεση, το έβγαλε! Μπορούμε αυτό να το δούμε κάπως στην ρομ!?
Εγώ developer έχω. Το flex2 δεν ξέρω τι έχει, αλλά δεν δέχομαι να μην βλέπω το +!Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Μιλάμε μόνο για development Rom? Γιατί ούτε έτη Stable έχει! Βέβαια δεν ξέρω αν είναι εφικτό να πιάσω 4g+ στη Ξάνθη
ακομα κ ετσι γιατρε η κινηταρα μας είναι κατά πολύ ανωτερη από το flex!! :)))))))))))))))Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ developer έχω. Το flex2 δεν ξέρω τι έχει, αλλά δεν δέχομαι να μην βλέπω το +!Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Μιλάμε μόνο για development Rom? Γιατί ούτε έτη Stable έχει! Βέβαια δεν ξέρω αν είναι εφικτό να πιάσω 4g+ στη Ξάνθη
Βρε δεν διαφωνώ, αλλά εγώ θέλω να το βλέπω!Ο/H apollo_il έγραψε:
ακομα κ ετσι γιατρε η κινηταρα μας είναι κατά πολύ ανωτερη από το flex!! :)))))))))))))))Ο/H maddoctor έγραψε: