About Mi Note Pro...
-
-
Ο/H pilot έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Όπως θες εσύ!! Ούτε εγώ έχω κάνει factory resetOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Μπήκε και η 5.5 χωρίς πρόβλημα βλέπω.
Επίσης έχω να επισημάνω ότι μετά από 24 ώρες χρήσης της ρομ, πράγματι έχει καλύτερη διαχείριση της μνήμης. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μπήκε και η 5.5 χωρίς πρόβλημα βλέπω.
Επίσης έχω να επισημάνω ότι μετά από 24 ώρες χρήσης της ρομ, πράγματι έχει καλύτερη διαχείριση της μνήμης. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!
-
καλημερα παιδιά. Από την 6.4.28 και τώρα στην 6.5.5 παρατήρησα ότι υπάρχει στην προσθήκη προφίλ μπαταρίας η CPU να είναι είτε balanced είτε high perfomance.
Αλλά σε High perfomance η συσκευή σκόραρε λιγότερο σε antutu και στην καθημερινή χρήση δεν ήταν και τόσο smooth,υπήρχαν αέρα και που κάποια lag spikes.
Τελικά δουλεύει όπως στο mi4(το είχα γιαυτό το θεωρώ ως μέτρο σύγκρισης)?? -
Τελικά και στου @gkalen χτυπάει το daily wallpaper, αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα. Κατ' άλλα μια χαρά φαίνεται.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Τελικά και στου @gkalen χτυπάει το daily wallpaper, αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα. Κατ' άλλα μια χαρά φαίνεται.
Αν καταλαβα καλα πρέπει να είναι θέμα xiaomi , αλλά προσωπικά δε μου άρεσε και πολύ και το'χω διαγράψει απ'ολες τις ρομ .
Στο MiNotePro και στο Mi4c όμως , λόγω διαφορετικής δομής ρομ δεν μπορώ να τα διαγραψω και γι'αυτο έχω βάλει αυτό το Clean zip , το οποίο στην ουσία δεν κάνει τιποτ'αλλο , απ'το να σβήσει κάποιες εφαρμογές που συνήθως δεν τις βάζω μέσα στις ρομ ( μέχρι να δούμε βέβαια αν δημιουργούν κάποιο πρόβλημα ή όχι ) και σβήνει επίσης theming που έχει γίνει για κάποιες εφαρμογές ..
Οι διαγραφές που γίνονται στο clean zip είναι οι εξής ....
AnalyticsCore , AntHal , MiGalleryLockscreen , SecurityAdd , TrafficControl , GoogleFeedback , GoogleOneTime... και GooglePartner...
Μπορείτε βεβαια και να φτιάξετε το δικό σας clean zip . -
Θέμα Xiaomi είναι γιατί το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στην gtv.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Ο/H sakis0547 έγραψε:
Εμένα από το πρωί που έβαλα την ρομ του @gkalen κάνει συγχρονισμό το Gmail, Η εφαρμογή Gmail δεν ανοίγει. Έχω κάνει wipe dalvik/cache, και επανεκκίνηση, δεν άλλαξε κάτι....
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τσεκαρες μήπως θέλει ενημερωση στο playstore ?? -
Ο/H sakis0547 έγραψε:
Εμένα από το πρωί που έβαλα την ρομ του @gkalen κάνει συγχρονισμό το Gmail, Η εφαρμογή Gmail δεν ανοίγει. Έχω κάνει wipe dalvik/cache, και επανεκκίνηση, δεν άλλαξε κάτι....
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα