σκεψου ομως και οτι κατα 80% αργοτερα, θα βαλεις και την ελληνικη ρομ σαν πιο σταθερη και απαλλαγεμνη απο τις κινεζιες(και με ελληνικα αν σε ενδιαφερει αυτο)Ο/H AbyssD έγραψε:
Ισχυει οτι θα δουλευει με μια Custom Rom αλλα το να μην δουελευει με Official στην Ελλαδα δεν το δεχομαι! Προτιμω να παρε Refund και να το αγορασω απο Aliexpress οπως θα επρεπε να ειναι..Ο/H galeanatur έγραψε:
@maddoctor Η xiaomi το έβγαλε έτσι μαύρο το κουτί σαν πιο elegant, Επειδή ήταν premium(pro) έκδοση σε υπάρχον προϊόν(mi note). Σε όλους έτσι είναι το κουτί .Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ πάντως από το Coolicool που το πήρα πρώτος πέρυσι πριν 1 χρόνο, το κουτί είναι μαύρο. Ότι άλλο έχω από Xiaomi είναι είναι άσπρο ή χαρτονιού.
@AbyssD Πέρα από αυτό Εγώ δεν έχω ιδέα τι έκδοση έχω, το μόνο που ξέρω είναι ότι τρέχει Μια χαρά, και αν όντως υπήρχε περίβλημα με τις εκδόσεις θα ήταν πιο γνωστό το θέμα. Εγώ προτείνω να συνεχίσεις την αγορά και όταν έρθει βάζεις ότι ΡΟΜ θες Εσύ και θα δουλεύει κομπλέ κατά 99%
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
About Mi Note Pro...
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H galeanatur έγραψε:
Ο/H AbyssD έγραψε:
Ο/H galeanatur έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ πάντως από το Coolicool που το πήρα πρώτος πέρυσι πριν 1 χρόνο, το κουτί είναι μαύρο. Ότι άλλο έχω από Xiaomi είναι είναι άσπρο ή χαρτονιού.
-
Btw, μπήκα και εγώ τώρα στο τρυπακι. Πως βλέπουμε Ποια έκδοση έχουμε, Και εμένα το κουτί γράφει 021 από πίσω
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk -
Ο/H galeanatur έγραψε:
Btw, μπήκα και εγώ τώρα στο τρυπακι. Πως βλέπουμε Ποια έκδοση έχουμε, Και εμένα το κουτί γράφει 021 από πίσω
-
Και τι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το οποίο δεν θα δουλεύει στην Ελλάδα αν η συσκευή ειναι 501;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Και τι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το οποίο δεν θα δουλεύει στην Ελλάδα αν η συσκευή ειναι 501;
-
Ο/H AbyssD έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Και τι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το οποίο δεν θα δουλεύει στην Ελλάδα αν η συσκευή ειναι 501;
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δεν θα δουλεύει (το 3g/4g)με όποια ρομ και να βάλεις??
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sakis0547 έγραψε:
Ο/H AbyssD έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@AbyssD ίσως και να κάνω λάθος, αλλά με την φωτογραφία που ανέβασε κάποιος στο official site της xiaomi,στο νήμα που ξεκίνησες εσύ, κατάλαβα ότι το modem δεν θα υποστηρίξει τις μπάντες και όχι η οποιαδήποτε ρομ...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sakis0547 έγραψε:
@AbyssD ίσως και να κάνω λάθος, αλλά με την φωτογραφία που ανέβασε κάποιος στο official site της xiaomi,στο νήμα που ξεκίνησες εσύ, κατάλαβα ότι το modem δεν θα υποστηρίξει τις μπάντες και όχι η οποιαδήποτε ρομ...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H galeanatur έγραψε:
-
Ο/H AbyssD έγραψε:
Ο/H galeanatur έγραψε:
εψαξα κανα δυο σελιδες ,αλλα δεν τη βρηκα.με ποια εφαρμογη βρισκουμε τι εκδοση εχουμε???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα