About Mi Note Pro...
-
-
Μην ξεχνάτε ότι και το Xiaomi Redmi Note 2 Tdd κανονικά δεν θα δούλευε σωστά Ελλάδα, αλλά με την ελληνική ρομ δουλεύουν όλα μια χαρά. Επίσης το κουτί το δικό μου λέει ότι είναι και tdd και fdd. Αν είναι fdd θα παίζει μια χαρά Ελλάδα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ακολουθούμε την γνωστή διαδικασία της αίτησης για έγκριση και ακολουθεί το ξεκλείδωμα του bootloader με το γνωστό "εργαλείο" της Xiaomi -
Ναι...ναι...το έχω κάνει ήδη...έχω λάβει και το SMS...η συσκευή μου λείπει μόνο...είναι στον δρόμο...
Διάβαζα τώρα τους αρχικούς οδηγούς, είδα κάτι παιδιά που το πήραν αρχικά να λένε οτι το πρωί παρέλαβαν και το βράδυ θα φλασάρουν (!!!) και αναρωτήθηκα μήπως έρχεται ξεκλείδωτο και τζάμπα "αγχωνόμαστε"!
Μάλλον στην αρχή ήταν ξεκλείδωτο και τώρα είναι κλειδωμένο ε;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ναι...ναι...το έχω κάνει ήδη...έχω λάβει και το SMS...η συσκευή μου λείπει μόνο...είναι στον δρόμο...
Διάβαζα τώρα τους αρχικούς οδηγούς, είδα κάτι παιδιά που το πήραν αρχικά να λένε οτι το πρωί παρέλαβαν και το βράδυ θα φλασάρουν (!!!) και αναρωτήθηκα μήπως έρχεται ξεκλείδωτο και τζάμπα "αγχωνόμαστε"!
Μάλλον στην αρχή ήταν ξεκλείδωτο και τώρα είναι κλειδωμένο ε;
Αλλά αφού έχεις λάβει SMS, γιατί να περιμένεις μέχρι το ...βράδι! -
Έλεγα να κάνω μία προσπάθεια να το χρησιμοποιήσω με την official. Τί λέτε;
Την Ελληνική την έχω εδώ και 10 ημέρες περίπου στο RN3 και ... απλά δεν έχω να πώ κάτι!
Στο mi note pro θα ήθελα να δοκιμάσω και την official να δώ τί και πώς...να δώ τις δυσκολίες της...τα συν της και τα πλην της (βέβαια τώρα προέκυψε το θέμα με τις 2015501 συσκευές...και πραγματικά δεν ξέρω τί θα έρθει απο Vickmall...θα δείξει...). Εάν πάνε όλα καλά, και επειδή για να πώ την αλήθεια την Αγγλική γλώσσα στα περί ηλεκτρονικών την καταλαβαίνω καλύτερα, λέω να μήν ασχοληθώ καθόλου με flash και δεν συμμαζεύεται...Εάν επαφές κλπ Ελληνικά συγχρονίζουν σωστά και εφόσον οι Ελληνικές εφαρμογές δεν έχουν πρόβλημα απεικόνισης...τότε θα προτιμούσα την Αγγλική. Μεγάλο ατού και οι ΟΤΑ αναβαθμίσεις φυσικά...
Τη δουλεύει κανείς την συσκευή με official; Ειδικά εάν την χρησιμοποιεί κάποιος με συσκευή 501, μπορεί να μας πεί με σιγουριά έαν τα 4g - 3g δουλεύουν ή όχι;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
@AbyssD
Έχω την εντύπωση ότι είναι μία ίδια περίπτωση με το Redmi Note 2 TDD, χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος φυσικά
Αν δεν υπάρχει διαφορά στο hardware τότε η μετατροπή σε "κινέζικη έκδοση" γίνεται μέσα από την ρομ.
Από την στιγμή που παίζει τα δίκτυα με custom rom των καταστημάτων (έτσι έλεγαν και στο redmi note 2 TDD) τότε αυτό σημαίνει ότι το hardware της συσκευής υποστηρίζει τις μπάντες και 99%, με οποιαδήποτε rom υποστηρίζει Ευρωπαϊκά δίκτυα Θα παίζει κανονικά.
1. Αντέχεις εσύ...και 2. Δέχεται το vickmall να στο στείλει για να δοκιμάσεις την Ελληνική ρομ εάν παίζει ? Με συμφωνία φυσικά αν δεν παίζει να γίνει επιστροφή ?
Μόνο έτσι θα μάθουμε σίγουρα... -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Από την στιγμή που παίζει τα δίκτυα με custom rom των καταστημάτων (έτσι έλεγαν και στο redmi note 2 TDD) τότε αυτό σημαίνει ότι το hardware της συσκευής υποστηρίζει τις μπάντες και 99%, με οποιαδήποτε rom υποστηρίζει Ευρωπαϊκά δίκτυα Θα παίζει κανονικά.
ΆΡΑ: Την πιάνει αλλά δεν το ξέρει....
Υ.Γ Πιάστε την κι εσείς μαζί μας...!!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
@AbyssD
Έχω την εντύπωση ότι είναι μία ίδια περίπτωση με το Redmi Note 2 TDD, χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος φυσικά
Αν δεν υπάρχει διαφορά στο hardware τότε η μετατροπή σε "κινέζικη έκδοση" γίνεται μέσα από την ρομ.
1. Αντέχεις εσύ...και 2. Δέχεται το vickmall να στο στείλει για να δοκιμάσεις την Ελληνική ρομ εάν παίζει ? Με συμφωνία φυσικά αν δεν παίζει να γίνει επιστροφή ?
Μόνο έτσι θα μάθουμε σίγουρα...
-
Εγώ το πήρα Φεβρουαρίο αλλά ήμουν τυχερός, το bootloader ήταν ξεκλείδωτο!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@maddoctor Να σε ρωτησω το κινητο σου δουλευε με Official Rom? Μου εστειλε το Vickmall σημερα:
Dear customer,
I sent the photo to you,we just have mi note pro which had installed multi-language rom here.
and it show like the photo i show you.
Αυτο το κινητο ειναι με εκδοση 501 και μετα απο Custom Rom εγινε 022
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα