Ισχύει αυτό που λένε με το ρύζι, ότι το βράδυ που κοιμάσαι έρχεται Κινέζος και στο φτιάχνει?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούτη μισή αλήθεια ξέρεις!... Η άλλη μισή είναι ότι σου φτιάχνει και ρυζότο μεταΟ/H barcelonistas1899 έγραψε:
Ισχύει αυτό που λένε με το ρύζι, ότι το βράδυ που κοιμάσαι έρχεται Κινέζος και στο φτιάχνει?
αυτα μου βγαζει κοιτα το screenshot ενω παει να περασει το img κολλαει στο booting λεει failed remote unlock device to use this commandΟ/H maddoctor έγραψε:
Δηλαδή συνδέεσαι κανονικά, κάνεις κατά γράμμα ότι λέει ο οδηγός και δεν μπορείς να τρέξεις την εντολή για reboot!? Δώσε την εντολή fastboot oem device-info και δες εάν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader ή όχι (κοιτάς στο device unlocked εάν γράφει true ή false).Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
παιδια μια βοηθεια παρελαβα το mi note pro χθες και δεν μπορω να περασω την ελληνικη ρομ Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro περναω σιγα σιγα τα βηματα ανοιγω το cmd βρισκω το adb παταω enter μετα adb devices προχωραει μου γραφει εναν κωδικο και κατι αλλα λεει succefully μου αλλα μολις παταω adb reboot bootloader μου λεει no devices found καμια βοηθεια? υπαρχει αλλος τροπος να περασω την ελληνικη? εχω την κινεζικη 6.5.12
Ο/H maddoctor έγραψε:
@Tasos12koufales κλειδωμένος ειναι ο bootloader. Κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα.
Η διαδικασία είναι ίδια με του Redmi note 3Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Πως τον ξεκλειδωνουμε?Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Η διαδικασία είναι ίδια με του Redmi note 3Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Πως τον ξεκλειδωνουμε?Ο/H maddoctor έγραψε: