Σε εμενα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή...Ο/H thodorisls έγραψε:
υπάρχει μέσα στο app security στην επιλογή battery και μετά στο battery profiles απλά μετά πρέπει να φτιάξεις το δικό σου profileΟ/H Tasos12koufales έγραψε:
Που το βρήκες αυτό?Ο/H galeanatur έγραψε:
About Mi Note Pro...
-
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
-
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
-
Ο/H thodorisls έγραψε:
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
πολυ παραξενο... -
-
Παιδια σημερα παρατήρησα ότι ο επεξεργαστής μου δειχνει μια 1.56GHz και μια 1.96GHz τι παει να πει αυτο?
-
Έτσι είναι. Δουλεύει φουλ όταν χρειάζεται.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
επανερχομαι....χτες βραδυ μου εστειλε μαιλ και sms η χιαμι οτι ξεκλειδωσαν τον bootloader.. σημερα πρωι το συνδεσα εκατσα και τον ξεκλειδωσα και στο κινητο.. κομπλε..!!
Προσπαθω τωρα να βαλω ρεκοβερυ και δεν μπορω ..θελει να ειναι ενεργοποιημενο το usb debung...( δεν μπορω να το ενεργοποιησω γιατι δεν μπορω να μπω στο μενου..)
βασικα το κινητο ανοιγει και μενει κολλημενο στο βημα παλι να βαλω τν κωδικο για τν εντοπισμο συσκευης.(που ειπαμε δεν τν εχω λαβει ποτε..) τι αλλος τροπος υπαρχει τωρα να φλασαρουμε μια ελληνικη σταθερη η beta ρομ μπας και ξεμπλοκαρει και ανοιξει επιτελους και μπορω να χαρω και να το χρησιμοποιησω..??? -
Το sms που λες, που σου ήρθε!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα