About Mi Note Pro...
-
-
Ο/H petrosarfaras έγραψε:
εκανα factory reset στο τηλεφωνο και δειχνει οτι παει καλα σε ευχαριστω @sakis0547
Δεν είχες κάνει factory reset πριν περάσεις την ρομ??
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
παιδια με την πυξιδα εχετε κανα θεμα?δεν καλιμπραρει μου βγαινει να κανω βαθμονομηση,κανω,κανω,ξανακανω, κ εκει μενει μια ζωη στη βαθμονομηση!
όχι τιποτα άλλο αλλα θελω να ανοιξω ένα πρόγραμμα για τον ουρανο το οποιο δεν λειτουργει σωστα αν δεν γινει πρωτα καλιμπραρισμα στην πυξιδα!
φοραω την 6.4.21 GTV αλλα δεν ξερω αν είναι θεμα ρομ,γιατι 2 μηνες περιπου που εχω το τηλ δεν ετυχε ποτε να ασχοληθώ με την πυξιδα!
την..πυξιδα μου μεσα! -
Εγώ με την τελευταία dev (όχι την σημερινή), μια χαρά μου δουλεύει η πυξίδα σε maps, navigon και τέτοια προγράμματα. Για δοκίμασε να βάλεις άλλη ρομ.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
To Update της custom 6.5.26 ( last of Miui7 ) για MiNotePro Leo έχει μπει στα downloads από το μεσημέρι , για όσους δεν το'χουνε δει ακόμα..
Changelog κ.λ.π. θα βρείτε στο τοπικ της υπογραφής μου . -
Ο/H gkalen έγραψε:
To Update της custom 6.5.26 ( last of Miui7 ) για MiNotePro Leo έχει μπει στα downloads από το μεσημέρι , για όσους δεν το'χουνε δει ακόμα..
Changelog κ.λ.π. θα βρείτε στο τοπικ της υπογραφής μου .
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Changelog κ.λ.π. θα βρείτε στο τοπικ της υπογραφής μου .
εβαλα και γω του gkalen αλλα εμενα δεν συνδεεται με τον υπολογιστη το κινητο -
ολα καλα τελικα ηταν ενεργοποιημενος ο εντοπισμος σφαλματων USB το απενεργοποιησα και συνδεθηκε κατα τα αλλα η ρομ φοβερη πολυ πιο γρηγορο το κινητο!
αλλα να ρωτησω αν εχω την προηγουμενη του gkalen την καινουργια πως την περναω χρειαζεται κανα wipe? -
@Tasos12koufales
Ότι κανείς με τη GTV θα κάνεις και σ'αυτη ..
Σε update απλά wipe cache και dalvik , δεν αλλάζει κάτι ...
Δε ξέρω βέβαια αν αλλάξει κάτι με τη Miui 8 , αλλά λογικά δεν νομίζω πάλι με απλό update θα περάσουμε σε Miui 8 , θα το μάθουμε αυτό όμως σε δύο βδομάδες περίπου που θα ξεκινήσει η 8 .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Tasos12koufales
Ότι κανείς με τη GTV θα κάνεις και σ'αυτη ..
Σε update απλά wipe cache και dalvik , δεν αλλάζει κάτι ...
Δε ξέρω βέβαια αν αλλάξει κάτι με τη Miui 8 , αλλά λογικά δεν νομίζω πάλι με απλό update θα περάσουμε σε Miui 8 , θα το μάθουμε αυτό όμως σε δύο βδομάδες περίπου που θα ξεκινήσει η 8 ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα