Ναι σε καταλαβαίνω..απλά επειδή βλέπω οτι υπάρχει υποστίριξη εδώ λεω να βαλώ τη δικιά σου ρομ..Οποτε προς τα που πρέπει να βαδήσω.?Και σε ποια ρόμ.?
About Mi Note Pro...
-
-
@NasDriver Το έχω δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα..Θα ψάξω στο forum για να φλασάρω ελληνική ρόμ να μπορώ να βγάλω άκρη και βλέπουμε..
-
Περίμενε βρε, μην βιάζεσαι
Πότε χάνει το wi-fi ? Όταν έχεις ανοικτή την οθόνη και δουλεύει ή όταν είναι κλειστή ? Δεν σου έρχονται ειδοποιήσεις πχ ?
Δώσε περισσότερα στοιχεία -
Το ίδιο είναι είτε ανοικτή είτε κλειστή..Το κινητό το αγόρασα μεταχειρισμένο και μου το έστειλε με eu ρόμ που τη φλάσαρε για να μου το δώσει καθαρό..
-
Ο/H geonats έγραψε:
Ναι σε καταλαβαίνω..απλά επειδή βλέπω οτι υπάρχει υποστίριξη εδώ λεω να βαλώ τη δικιά σου ρομ..Οποτε προς τα που πρέπει να βαδήσω.?Και σε ποια ρόμ.?
-
@gkaken όποια ρομ και να έχω περνάω απο πάνω όποια θέλω;το λίνκ δεν μου δουλέυει..
-
Ο/H geonats έγραψε:
@gkaken όποια ρομ και να έχω περνάω απο πάνω όποια θέλω;το λίνκ δεν μου δουλέυει..
Ποιο λινκ δε δουλεύει ??
Απ'οτι δοκίμασα δουλεύει κανονικά το λινκ. -
Οκ ευχαριστώ..Θα το παλέψω..
-
Όσοι έχετε λογαριασμό στο en.miui, περάστε από εδώ και επιβεβαιώστε το bug που υπάρχει από την MIUI 7 ακόμα....
Lack of 4G+ symbol at Mi Note Pro:Lack of 4G+ symbol at Mi Note Pro - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
Βλέπω το flex2 της γυναίκας μου, με την ίδια σύνδεση κινητής και να δείχνει 4G+ και σε μένα τίποταΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους /ες γιορτάζουν! Έβαλα εχθές την 6.8.11 και δεν δουλεύει το Led ειδοποιησεων... Το παρατήρησε κανένας άλλος?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sakis0547 έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους /ες γιορτάζουν! Έβαλα εχθές την 6.8.11 και δεν δουλεύει το Led ειδοποιησεων... Το παρατήρησε κανένας άλλος?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα