Ο/H Darudakos έγραψε:
4G,wifi ή αναμικτη η χρήση; ;
Φωτεινότητα ψηλά;
Συγκριτικά με το δικό μου τεστ ΕΔΩ, που έγινε με V6 (GTV 5.7.26) πριν κανά μήνα, πήγε πάρα πολύ καλύτερα, αφού έμεινε και 40% ακόμα μπαταρία.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Darudakos έγραψε:
4G,wifi ή αναμικτη η χρήση; ;
Φωτεινότητα ψηλά;
Ο/H Darudakos έγραψε:
Στο γράφημα φαίνεται να εχεις φορτίσει ενδιάμεσα, ή κανω λάθος;
Ο/H Nikoc Matsamas έγραψε:
ξανα προσπαθησα και το μυνημα επιμενει! Θα ανοιξω ticket να μου πουν αν ειναι ξεχασμενη σε καποιο παλιο paypal acc. Eυχαριστω ολους οσους δεν ηπιαν καφε με την ηρεμια τους, ειμαι απαραδεκτος...χαχαχαχαχα
Υ.Γ δεν μου ειπατε ομως απευθειας αγορα με πιστωτικη παιζει να γινει?
Ο/H maddoctor έγραψε:
Λοιπόν ξαναέτρεξα το τεστ με την μπαταρία σήμερα. 5 ώρες και 41 λεπτά οθόνη έβγαλε με 14% ακόμα μπαταρία. Το φόρτισα 100%, έκανα calibration και ορίστε τι έβγαλε. Νομίζω πάρα πολύ καλά!
Ο/H stigmes έγραψε:
Καλημέρα παιδια!!
εχω ψηθει πολύ για το mi note pro παρα καποια αρνητικα που εχω διαβασει , μπαταρια το ένα και ότι δεν δεχεται καρτα μνημης το άλλο (η θερμοκρασια δεν με πειραζει που ανεβαζει , από το honorbyu με βλεπω να το αγοραζω μιας και είναι από τα πιο αξιοπιστα από οσο εχω διαβασει και εδώ στο φορουμ , αληθεια αν κανω την αγορα σε δολαρια πηγαινει πιο φτηνα ? γιατι βλεπω ότι στην μετατροπή που κανει το site βγαινει η ισοτιμια πιο ακριβα από οσο είναι κανονικα
επισης με χαλαει λιγο ότι δεν εχει ακουστικα η συσκευασια και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο , είναι η πιο ακριβη συσκευή της εταιριας ,
και τελος σκέφτομαι κιι εγω ποσο την διαφορα με το απλο note , καλυτερη μπαταρια νομιζω είναι ένα από τα θετικα του σε σχεση με το Proα
αυτά και καλως σας βρηκα !!!