About Mi Note Pro...
-
-
Ο/H Georgechalkida έγραψε:
Εγώ έφυγα γιατί απλώς δεν άντεχα τον αποκλεισμό του ios. Ακόμα και με jb, δεν είχα πλήρη πρόσβαση στο κινητό μου. Το Note pro είναι φοβερό. Γρηγορο, χωρίς lag. Έχω συγκρίνει ληψη βιντεο βράδυ μεταξύ 6 και του δικού μου, και το δικό μου ήταν καλύτερο. Προσωπική άποψη, άλλαξε στρατόπεδο. Εσύ όμως αποφασίζεις.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Την αλλαγή την έχω αποφασίσει ουσιαστικά..
Με ενδιαφέρει να είναι Lag free..!!! Το βρήκα στο vickmall 435 και το θεωρώ ευκαιρεία. -
Την αλλαγή την έχω αποφασίσει ουσιαστικά..
Με ενδιαφέρει να είναι Lag free..!!! Το βρήκα στο vickmall 435 και το θεωρώ ευκαιρεία.
Πολύ καλή τιμή και πολύ καλό μαγαζί. Με το καλό.....!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Που βρίσκω την τελευταία Ελληνική Rom..??
Εδώ θα βρεις και τις δύο εκδόσεις (stable/developer):
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/525-Xiaomi-Mi-Note-Pro/Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ποιά είναι η καλύτερη.?
-
Ποιά είναι η καλύτερη.?
Εγώ βάζω την developer πάντα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Μaddoctor σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. Όταν με το καλό έρθει θα επανέρθω δριμύτερος..!!!
P.S Θα ήταν σούπερ εαν υπήρχε ένας οδηγός Video για όλους εμάς τους newbies..!!! -
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Δες με τι recovery έρχεται και αναλόγως θα δούμε....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα