About Mi Note Pro...
-
-
Και δεν μπορούμε να "πειράξουμε" τον κόφτη!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Σίγουρα όχι.....!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Αν μεταφέρουν τα χαρακτηριστικά. Το mi4c ξέρουμε τι L θα πάρει!? 5.1.1 ή 5.0.2!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H Phaethon έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αν μεταφέρουν τα χαρακτηριστικά. Το mi4c ξέρουμε τι L θα πάρει!? 5.1.1 ή 5.0.2!?
Μήπως να το συνεχίσουμε αυτό σε νέο νήμα? -
Έχετε δίκιο.σορυ για την παρεμβολή ...απλα καλό θα ηταν να το εφερναν& σε εμας
-
Ο/H apmi78 έγραψε:
Ευχαριστώ. Mi note pro όποιος το έχει ακούω εντυπώσεις.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Review - Παρουσιαση Xiaomi Mi Note Pro -
Παιδια βοηθεια !!! μετα από επαναφορά δεν μου αναγνωριζε τις σιμ που ειχα , εκανα από την αρχη εγκατασταση και αναγνωρισε την δευτερη σιμ, τι κανω?
-
Ο/H stigmes έγραψε:
Παιδια βοηθεια !!! μετα από επαναφορά δεν μου αναγνωριζε τις σιμ που ειχα , εκανα από την αρχη εγκατασταση και αναγνωρισε την δευτερη σιμ, τι κανω?
Μια απο τα ίδια επαθα και εγω...
5 φορες fastboot έχω κανει χωρίς σιμ επανω αλλά τιποτα...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Τελικά ούτε και με αυτά που σου έδειξα κατάφερες τίποτα!? Τελικά ήμουν τυχερός που επανέφερα το κινητό χωρίς πολλά προβλήματα!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα