Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Έχω παρατηρήσει ότι απ΄όταν φλάσαρα μέσω του οδηγού από το en.miui το modem για να έχω σήμα κινητής τηλεφωνίας, δεν είναι τόσο δυνατό όσο πριν. Τώρα πιάνω 3 γραμμές, ακόμα και έξω, όταν πριν είχα 5 σχεδόν παντού. Εάν φλάσάρω το μόντεμ είτε της 5.1 ή κάνω εξαγωγή από την τελευταία το bin, θα διορθωθεί!? Εάν περάσω της 5.0.1, ενώ τώρα έχω 5.1.1, θα έχω πρόβλημα!? @dnomikos @MIUI_ART !?
Δεν υπάρχει πρόβλημα..Κάνε όσες δοκιμές θέλεις. Εξάλλου και όλες οι custom Lollipop που βγαίνουν για τα κινητά μας που έχουν Kitkat, δεν περνάνε modem, αλλα κρατάνε αυτό που έχει μέσα η Kitkat. Τώρα αν πετύχεις καλύτερο modem, αυτό εξαρτάται. Μπορεί να είναι σύμπτωση πχ εργασίες της εταιρείας στις κεραίες της περιοχής σου ή κάποια ζημιά από τις δυνατές βροχές...Πάντως δεν κινδυνεύεις να χάσεις IMEI ή να μην σου βλέπει baseband. To IMEI που χάνεται, δεν φταίει το modem (αν φυσικά είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο) αλλά το efs parttion αν γίνει corrupt. Και ένας λόγος να γίνει αυτό, είναι να βάλεις modem από άλλο μοντέλο κινητού πού έχει άλλα offset. Και όσοι λένε στο Κινέζικο site ότι επανήλθε το IMEI με αλλαγή modem, λένε βλακείες...Το πολύ πολύ με τις δοκιμές, να περάσεις κάποιο modem που δεν έχει μέσα τις δικές μας μπάντες και να σου λέει ότι δεν μπορεί να βρεί δίκτυο ή αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο (δεν θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα). Προχώρα άφοβα...όρεξη να έχεις![]()
Μάλλον θα το δοκιμάσω από δευτέρα, να βάλω και την νέα ρομ.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή