Κομπλέ.. Ρολόϊ δείχνει.. Θα φανεί στην πορεία..!!! Thaaaaanx...!!!!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΛοιπόν τώρα που βρήκα λίγο χρόνο ασχοληθηκα και με αυτο. Πήρα το strings.xml της δικιάς μας rom και την πειραγμένη και περασα την μεταφραση. Επειδή το string στο values-el ηταν καμιά 100 γραμμες λιγότερες, μετέφρασα το αυθεντικό πλήρες strings. Μετά το έκανα recompile, build zip και sign. Αν θέλετε να σου ανεβασω κάπου το MiuiCamera.apk να το βαζετε στις rom μας. Το αρχειο θα το ανεβάσω αύριο γιατί ειμαι με 4G και με ολες αυτές τις αναβαθμίσεις μου τελειώνει.Ο/H dnomikos έγραψε:
Καλά δεν τα έχουν ενεργοποιήσει στη εφαρμογή που έχει τώρα μέσα το κινητό; Μεταφρασμένα είναι. Όσα πρέπει δηλαδή σύμφωνα με την ορολογία περί φωτογραφιών. Πχ το fisheye παρέμεινε fisheye. Στο Mi3 δεν τα βλέπω όλα βέβαια αλλά σε σας πρέπει να είναι εντάξει.Ο/H aleksgiab έγραψε:
Για mod cameras αυτό μπορούμε να το μεταφράσουμε;;;
en.miui.com/thread-172760-1-1.html
Αν το MiuiCamera έχει διαφορές, τότε είτε είναι παλιό είτε έχει μέσα untranslatable strings (που δεν πρέπει να μεταφραστούν)... μην το περάσεις...Ο/H maddoctor έγραψε:
Λοιπόν τώρα που βρήκα λίγο χρόνο ασχοληθηκα και με αυτο. Πήρα το strings.xml της δικιάς μας rom και την πειραγμένη και περασα την μεταφραση. Επειδή το string στο values-el ηταν καμιά 100 γραμμες λιγότερες, μετέφρασα το αυθεντικό πλήρες strings. Μετά το έκανα recompile, build zip και sign. Αν θέλετε να σου ανεβασω κάπου το MiuiCamera.apk να το βαζετε στις rom μας. Το αρχειο θα το ανεβάσω αύριο γιατί ειμαι με 4G και με ολες αυτές τις αναβαθμίσεις μου τελειώνει.Ο/H dnomikos έγραψε:
Καλά δεν τα έχουν ενεργοποιήσει στη εφαρμογή που έχει τώρα μέσα το κινητό; Μεταφρασμένα είναι. Όσα πρέπει δηλαδή σύμφωνα με την ορολογία περί φωτογραφιών. Πχ το fisheye παρέμεινε fisheye. Στο Mi3 δεν τα βλέπω όλα βέβαια αλλά σε σας πρέπει να είναι εντάξει.Ο/H aleksgiab έγραψε:
Τα strings στο values και στο values-el έχουν διαφορά. Το ελληνικό είναι μικρότερο. Ότι κατά το compile του apk μου εβγαλε πολλα μηνυματα για αμετάφραστες εντολές ναι, αλλα και στις εφαρμογές που φτιάχνω βγαζει καμιά φορά και δεν έχουν πρόβλημα. Να σου ανεβασω το signed_MiuiCamera.apk να το δεις να το συγκρίνεις με αυτό της δικιάς μας rom για τα Note Pro!?Ο/H dnomikos έγραψε:
Αν το MiuiCamera έχει διαφορές, τότε είτε είναι παλιό είτε έχει μέσα untranslatable strings (που δεν πρέπει να μεταφραστούν)... μην το περάσεις...Ο/H maddoctor έγραψε:
Λοιπόν τώρα που βρήκα λίγο χρόνο ασχοληθηκα και με αυτο. Πήρα το strings.xml της δικιάς μας rom και την πειραγμένη και περασα την μεταφραση. Επειδή το string στο values-el ηταν καμιά 100 γραμμες λιγότερες, μετέφρασα το αυθεντικό πλήρες strings. Μετά το έκανα recompile, build zip και sign. Αν θέλετε να σου ανεβασω κάπου το MiuiCamera.apk να το βαζετε στις rom μας. Το αρχειο θα το ανεβάσω αύριο γιατί ειμαι με 4G και με ολες αυτές τις αναβαθμίσεις μου τελειώνει.Ο/H dnomikos έγραψε:
Ναι το ξέρω ότι έχει λιγότερα. Ετσι πρέπει να είναι. Υπάρχει ειδικό xml checker για βοήθεια των translator... Ρίξε μια ματιά εδώ => XML_CHECK_FULL να δεις τα λάθη σχεδόν real time σε όλες τις γλώσσες.Ο/H maddoctor έγραψε:
Τα strings στο values και στο values-el έχουν διαφορά. Το ελληνικό είναι μικρότερο. Ότι κατά το compile του apk μου εβγαλε πολλα μηνυματα για αμετάφραστες εντολές ναι, αλλα και στις εφαρμογές που φτιάχνω βγαζει καμιά φορά και δεν έχουν πρόβλημα. Να σου ανεβασω το signed_MiuiCamera.apk να το δεις να το συγκρίνεις με αυτό της δικιάς μας rom για τα Note Pro!?
Ναι!? Ετσι όμως όταν δεν βρίσκει την εντολή/μεταφραση στο values-el/strings.xml, την παίρνει από το values/strings.xml! Εγώ στις εφαρμογές μου, παίρνω το values/strings.xml και μεταφράζω και οπου υπαρχει values-en, βαζω το μεταφρασμένο στα αγγλικά. Αυτό το κάνω γιατί ειδικα στο Smart Home , όταν γυρνούσες την γλώσσα στα αγγλικά, έβλεπες ελληνικά από το values/strings.xml.Ο/H dnomikos έγραψε:
Ναι το ξέρω ότι έχει λιγότερα. Ετσι πρέπει να είναι. Υπάρχει ειδικό xml checker για βοήθεια των translator... Ρίξε μια ματιά εδώ => XML_CHECK_FULL να δεις τα λάθη σε όλες τις γλώσσες.Ο/H maddoctor έγραψε:
Τα strings στο values και στο values-el έχουν διαφορά. Το ελληνικό είναι μικρότερο. Ότι κατά το compile του apk μου εβγαλε πολλα μηνυματα για αμετάφραστες εντολές ναι, αλλα και στις εφαρμογές που φτιάχνω βγαζει καμιά φορά και δεν έχουν πρόβλημα. Να σου ανεβασω το signed_MiuiCamera.apk να το δεις να το συγκρίνεις με αυτό της δικιάς μας rom για τα Note Pro!?
Ο/H maddoctor έγραψε:
.....
Αυτό το κάνω γιατί ειδικα στο Smart Home , όταν γυρνούσες την γλώσσα στα αγγλικά, έβλεπες ελληνικά από το values/strings.xml.
Αυτό ειναι το αρχειο. Για τσεκαρέ το. Οταν μπορείς...Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Την μετάφραση την τσέκαρες!? Εφόσον λες ότι είναι οκ, θα το ενσωματώσω στην αυριανή rom και θα φλασάρω αυτή την έκφοση.Ο/H dnomikos έγραψε:
Ευτύχιε, μόλις το κοίταξα και είναι ακριβώς το ίδιο στα /res με την έκδοση MiuiCamera v5.11.4 μέχρι το τελευταίο string. Άρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αρχείο από το repo που είναι έτοιμο. Δεν νομίζω ότι θα έχεις προβλήματα αν το βάλεις στην αυριανή ROM. Δεν πρέπει να έχει αλλαγές στα smali (πέρα από αυτά που βάζει αυτός για να ενεργοποιήσει τις επιλογές) αφού δεν έχει στο cancro και hermes που κοίταξα...Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Την μετάφραση την τσέκαρες!? Εφόσον λες ότι είναι οκ, θα το ενσωματώσω στην αυριανή rom και θα φλασάρω αυτή την έκφοση.