Διαφήμιση

About Mi Note Pro...

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. κάτοχος Mi note pro με περασμένη τη νέα rom 7.0.5.0 stable.
      Τις τελευταίες μέρες (και με την προηγούμενη rom)παρατηρώ ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση.
      Όταν πατάω να κάνω κλήση η οθόνη σβήνει , κλειδώνει και δεν ξεκλειδώνει με κανένα κουμπί. Η κλήση πραγματοιείται κανονικά. Εγω όμως δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο τηλέφωνο.Παρά μόνο να αυξομειώνω την ένταση του μικροφώνου.Ούτε καν να κλείσω τη κλήση. Μόνο όταν ολοκληρωθεί η κλήση από αυτόν που καλώ η οθόνη ξεκλειδώνει και το κινητό λειτουργεί μία χαρά.
      Σε περίπτωση που αυτός που καλώ δεν σηκώνει το τηλέφωνο και μπει στον τηλεφωνητή για να κλείσω το τηλέφωνο κάνω επαννεκίνηση.
      Αν κάνω επανεκκίνηση μπορεί στη πρώτη κλήση να λειτουργήσει σωστά χωρίς δλδ να σβήσει η οθόνη ούτε να κλειδώσει. Μετά από κάποιες προσπάθειες κλήσεων επανέρχεται στο ίδιο πρόβλημα. Έχει κάποιος καμία ιδεά περί τίνος πρόκεται??? Είναι κάποιο πρόβλημα η κάποια ρύθμιση του κινητού να κλειδώνει όταν κάνω κλήση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Ο/H fentagin717 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. κάτοχος Mi note pro με περασμένη τη νέα rom 7.0.5.0 stable.
      Τις τελευταίες μέρες (και με την προηγούμενη rom)παρατηρώ ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση.
      Όταν πατάω να κάνω κλήση η οθόνη σβήνει , κλειδώνει και δεν ξεκλειδώνει με κανένα κουμπί. Η κλήση πραγματοιείται κανονικά. Εγω όμως δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο τηλέφωνο.Παρά μόνο να αυξομειώνω την ένταση του μικροφώνου.Ούτε καν να κλείσω τη κλήση. Μόνο όταν ολοκληρωθεί η κλήση από αυτόν που καλώ η οθόνη ξεκλειδώνει και το κινητό λειτουργεί μία χαρά.
      Σε περίπτωση που αυτός που καλώ δεν σηκώνει το τηλέφωνο και μπει στον τηλεφωνητή για να κλείσω το τηλέφωνο κάνω επαννεκίνηση.
      Αν κάνω επανεκκίνηση μπορεί στη πρώτη κλήση να λειτουργήσει σωστά χωρίς δλδ να σβήσει η οθόνη ούτε να κλειδώσει. Μετά από κάποιες προσπάθειες κλήσεων επανέρχεται στο ίδιο πρόβλημα. Έχει κάποιος καμία ιδεά περί τίνος πρόκεται??? Είναι κάποιο πρόβλημα η κάποια ρύθμιση του κινητού να κλειδώνει όταν κάνω κλήση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      Καλορίζικο. Βεβαιώσου ότι δεν φτσίει καμία περίεργα τοποθετημένη προστασία οθόνης ή κάτι να κλείνει το κινητό στο πάνω μέρος. Εάν δεν έχεις τίποτα, θέλει σετάρισμα ο proximity sensor
    • σε ευχαριστώ . το έχω ήδη 2 μήνες σχεδόν.
      ενταξει οτι θα εφταιγε η προστασια οθονης η οποια ειναι τοποθετημενη τοσο καιρο δεν το περιμενα σε καμια περιπτωση. μολις την ξηλωσα ολα οκ.
      σε ευχαριστω για τη βοηθεια , ολα ειχαν περασει απο το μυαλο μου εκτος απο αυτό.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σας!
      Πρόσφατα απόκτησα το MiNote Pro το οποίο έχει την MIOUI by xiaomi-miui.gr GTV 5.10.29 | Developer
      Ήθελα λοιπόν να κάνω ορισμένες ερωτήσεις γιατί προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη μέσω όλων των θεμάτων που έχω διαβάσει στο φορουμ.
      Επειδή τρώει διάφορα κολλήματα το κινητό όπως αργή ανταπόκριση της οθόνης, απότομο ζουμάρισμα μια σελίδας ενώ κάνω page down, γενικότερα μια υπερευαισθησία της οθόνης, κόλλημα όταν πάω να κάνω κλήση σκέφτηκα πως αν περάσω μια stable rom θα λύσω κάποια τέτοια θέματα. Προσπαθώ να βρω τον οδηγό λοιπόν πως θα περάσω από μια developer rom σε μία stable αλλά έχω μπερδευτεί. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • Ο/H kkeram έγραψε:

Καλησπέρα σας!
      Πρόσφατα απόκτησα το MiNote Pro το οποίο έχει την MIOUI by xiaomi-miui.gr GTV 5.10.29 | Developer
      Ήθελα λοιπόν να κάνω ορισμένες ερωτήσεις γιατί προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη μέσω όλων των θεμάτων που έχω διαβάσει στο φορουμ.
      Επειδή τρώει διάφορα κολλήματα το κινητό όπως αργή ανταπόκριση της οθόνης, απότομο ζουμάρισμα μια σελίδας ενώ κάνω page down, γενικότερα μια υπερευαισθησία της οθόνης, κόλλημα όταν πάω να κάνω κλήση σκέφτηκα πως αν περάσω μια stable rom θα λύσω κάποια τέτοια θέματα. Προσπαθώ να βρω τον οδηγό λοιπόν πως θα περάσω από μια developer rom σε μία stable αλλά έχω μπερδευτεί. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
      Καλορίζικο. Αν και δεν έπρεπε να έχεις προβλήματα και εφόσον έχεις ελληνική ρομ, λογικά έπρεπε να είσαι εντάξει, δοκίμασε με αυτό τον οδηγό να βάλεις ή developer ή stable. Εγώ πάντως στο δικό μου εξαρχής είμαι με developer...
      "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC
    • Αν κατάλαβα ο οδηγός είναι για developer rom. Κάνω τα ίδια και για την stable ;

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H kkeram έγραψε:

Αν κατάλαβα ο οδηγός είναι για developer rom. Κάνω τα ίδια και για την stable ;

Έτσι κι αλλιώς για να πας από developer σε stable ή ανάποδα, κάνεις καθαρισμό. Εφόσον λες ότι έχεις και προβλήματα, μία τελείως καθαρή εγκατάσταση επιβάλλεται!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H kkeram έγραψε:

Αν κατάλαβα ο οδηγός είναι για developer rom. Κάνω τα ίδια και για την stable ;

Έτσι κι αλλιώς για να πας από developer σε stable ή ανάποδα, κάνεις καθαρισμό. Εφόσον λες ότι έχεις και προβλήματα, μία τελείως καθαρή εγκατάσταση επιβάλλεται!

Ευχαριστώ πολύ. Θα το βάλω μπρος σε λίγο και θα σας πω αποτελέσματα. Πρώτη φορά θα το δοκιμασω και ο Θεός βοηθός

• Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H kkeram έγραψε:

Καλησπέρα σας!
      Καλορίζικο. Αν και δεν έπρεπε να έχεις προβλήματα και εφόσον έχεις ελληνική ρομ, λογικά έπρεπε να είσαι εντάξει, δοκίμασε με αυτό τον οδηγό να βάλεις ή developer ή stable. Εγώ πάντως στο δικό μου εξαρχής είμαι με developer...

Έκανα την διαδικασία και μετά τα wipe και τα back , back το τηλέφωνο έχει κολλήσει και επιπλέον δεν βλέπει το το otg usb. Τα έχω δει όλα. Έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο. Μήπως υπάρχει κανένας προς νέο κόσμο ή νέα Σμύρνη μεριά να δώσει καμιά βοήθεια; Έχω απογοητευθεί. Πιστεύω να μην κατέστρεψα το τηλέφωνο....
    • Ο/H kkeram έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H kkeram έγραψε:

Καλησπέρα σας!

Έκανα την διαδικασία και μετά τα wipe και τα back , back το τηλέφωνο έχει κολλήσει και επιπλέον δεν βλέπει το το otg usb. Τα έχω δει όλα. Έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο. Μήπως υπάρχει κανένας προς νέο κόσμο ή νέα Σμύρνη μεριά να δώσει καμιά βοήθεια; Έχω απογοητευθεί. Πιστεύω να μην κατέστρεψα το τηλέφωνο....

Έκανες ακριβώς όπως λέει ο οδηγός!? Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα αυτες τις ημέρες. Που ακριβώς από τον οδηγό κόλλησες και δεν σου δουλεύει!?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H kkeram έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H kkeram έγραψε:

Καλησπέρα σας!
      Καλορίζικο. Αν και δεν έπρεπε να έχεις προβλήματα και εφόσον έχεις ελληνική ρομ, λογικά έπρεπε να είσαι εντάξει, δοκίμασε με αυτό τον οδηγό να βάλεις ή developer ή stable. Εγώ πάντως στο δικό μου εξαρχής είμαι με developer..."Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC
      Έκανες ακριβώς όπως λέει ο οδηγός!? Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα αυτες τις ημέρες. Που ακριβώς από τον οδηγό κόλλησες και δεν σου δουλεύει!?
      Έκανα όλα τα βήματα από την αρχή. Κατόρθωσα να κάνω το wipe καθώς και το advanced wipe. Με το που τελείωσε βλέπω ότι δεν βλέπει το otg usb ώστε να διαλέξω την rom που είχα κατεβάσει . Σημειωτέον πριν την διαδικασία το είχα τσεκάρει και έβλεπα όλα τα αρχεία που είχε μέσα.