ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και γω δεν είναι θέμα συσκευής αλλά ρομ. Πιστεύω. Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι στείλε το σε κάποιο παιδί από δω που γνωρίζει καλά από αυτά να προσπαθήσει. Γνώμη μου.. Πάντως εγώ με fastboot το είχα φτιάξει. Και ναι το λάθος ήταν δικό μου.
About Mi Note Pro...
-
-
Ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις - παρατηρήσεις το θέμα δεν είναι να μπω σε μια αντιπαράθεση ποιανού λάθος είναι , το θέμα είναι να φτιαχτεί και αυτό νομίζω αδυνατώ να το κάνω μόνος μου . Αν έχετε κάποια ιδέα παρακαλώ ευπρόσδεκτη .
-
Καλημερα, Χρόνια πολλά και καλή χρόνια!! Να σας απασχολησω και εγώ λίγο. Έχω στην θέση 1 μια micro sim ή οποία είναι mobile broadband internet και στην θέση 2 έχω μια νάνο διμ που είναι το κινητό μου κανονικά. Επιλέγω στις ρυθμίσεις calls σιμ 2 (cosmote Gr) και τα data να είναι από την σιμ 1 (Vodafone Gr). Ανοίγω τα δεδομένα και δεν ενεργοποιούνται. Λέει data enabled αλλά τα δεν εμφανίζεται πάνω στο σήμα το αντίστοιχο σήμα δεδομένων. Αν επιλεξω τα data να είναι ή σιμ 2 που είναι το κινητό μου ανοίγουν κανονικά.
Ή σιμ του ίντερνετ δεν έχει φραγή(δεν χρωστάω λογαριασμό),στις ρυθμίσεις της σιμ βλέπω ότι υπάρχει προφίλ ιντερνετ (Vodafone.internet.bla bla) και τέλος πριν λιγες μέρες δουλεύε κανονικά ο ίδιος συνδιασμός στο letv Max μου. Εννοείται τώρα μιλάμε για mi note pro. Καμία ιδέα? -
-
δεν έχω ιδέα για τις 2 σιμ εγώ χρησιμοποιώ την 1 και το μόνο που έχει κάνει είναι να ζητήσει τον κωδικό 2 φορές στο άσχετο... Και μάλλον φταίει η ρομ και
-
Ο/H Nikoc Matsamas έγραψε:
Καλημερα, Χρόνια πολλά και καλή χρόνια!! Να σας απασχολησω και εγώ λίγο. Έχω στην θέση 1 μια micro sim ή οποία είναι mobile broadband internet και στην θέση 2 έχω μια νάνο διμ που είναι το κινητό μου κανονικά. Επιλέγω στις ρυθμίσεις calls σιμ 2 (cosmote Gr) και τα data να είναι από την σιμ 1 (Vodafone Gr). Ανοίγω τα δεδομένα και δεν ενεργοποιούνται. Λέει data enabled αλλά τα δεν εμφανίζεται πάνω στο σήμα το αντίστοιχο σήμα δεδομένων. Αν επιλεξω τα data να είναι ή σιμ 2 που είναι το κινητό μου ανοίγουν κανονικά.
Ή σιμ του ίντερνετ δεν έχει φραγή(δεν χρωστάω λογαριασμό),στις ρυθμίσεις της σιμ βλέπω ότι υπάρχει προφίλ ιντερνετ (Vodafone.internet.bla bla) και τέλος πριν λιγες μέρες δουλεύε κανονικά ο ίδιος συνδιασμός στο letv Max μου. Εννοείται τώρα μιλάμε για mi note pro. Καμία ιδέα?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ή σιμ του ίντερνετ δεν έχει φραγή(δεν χρωστάω λογαριασμό),στις ρυθμίσεις της σιμ βλέπω ότι υπάρχει προφίλ ιντερνετ (Vodafone.internet.bla bla) και τέλος πριν λιγες μέρες δουλεύε κανονικά ο ίδιος συνδιασμός στο letv Max μου. Εννοείται τώρα μιλάμε για mi note pro. Καμία ιδέα?
Στη δική μου περίπτωση δεν χρειάστηκε καμμιά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ρύθμιση. Τις έβαλα και τις δύο και παίζουν κανονικά και ΔΥΟ.. και σήμα και 4G Ιnternet.. -
Ναι αλλα η σιμ εχει σημα κανονικα.Μπορω να δεχτω και να στειλω μυνημα (το οποιο επιτρεπει το mobile internet αλλα οχι τηλεφωνο) μονο τα δεδομενα δεν ανοιγουν...
-
μόλις πέρασα την καινούρια ρομ 7.1.4 και φαίνεται πολύ καλή κάνε μια δοκιμή μπορεί να διορθωθεί
-
Εννοείται τώρα μιλάμε για mi note pro. Καμία ιδέα?
-
Μια εύκολη ερώτηση : Όταν καλείτε κάποιον και δεν απαντάει, το σύστημα καταγραφεί αυτή την κλήση ως "εξερχόμενη" ή ως "δεν συνδέθηκε" ?
Στάλθηκε από το Lenovo K920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ως εξεχρομενη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα