Διαφήμιση

Αγορά ΜI3

• Ο/H gkalen έγραψε:

Ευχαριστώ , αλλά μιλησα με vickmall πριν λίγο και μου ειπαν οτι δε γινεται τελικά ουτε με απευθείας τραπεζικό λογαριασμό ουτε με paypal βέβαια , τώρα τους ρωτησα μήπως γίνεται με western union , περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν αλλά φοβάμαι οτι θα χτυπαω το κεφάλι μου στο πάτωμα , μαμω την ατυχία μου δηλαδή , ποιος περιμένει δυο χρόνια τώρα για να ψωνισει.

Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορείς να βγάλεις επίσημα ή νόμιμα ούτε ένα σεντ στο εξωτερικό, οπότε μην παιδεύεσαι με ερωτήσεις για τη western union, paypal κ.λ.π. Απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!
      Η λύση είναι είτε να κάνεις υπομονή (πάντως όχι δύο χρόνια!!! Η άρση για αυτές τις αγορές θα έρθει αρκετά νωρίτερα, νομίζω) ή να αγοράσεις μεταχειρισμένο... Εκτός φυσικά, εάν έχεις κάποιο γνωστό στο εξωτερικό (ή που να έχεις λογαριασμό στο εξωτερικό) να σου "φορτώσει" το paypal και εσύ να του τα δώσεις με άλλο τρόπο, που επιτρέπεται...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

Ευχαριστώ , αλλά μιλησα με vickmall πριν λίγο και μου ειπαν οτι δε γινεται τελικά ουτε με απευθείας τραπεζικό λογαριασμό ουτε με paypal βέβαια , τώρα τους ρωτησα μήπως γίνεται με western union , περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν αλλά φοβάμαι οτι θα χτυπαω το κεφάλι μου στο πάτωμα , μαμω την ατυχία μου δηλαδή , ποιος περιμένει δυο χρόνια τώρα για να ψωνισει.

Δεν μπορείς να βγάλεις επίσημα ή νόμιμα ούτε ένα σεντ στο εξωτερικό, οπότε μην παιδεύεσαι με ερωτήσεις για τη western union, paypal κ.λ.π. Απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!
      Η λύση είναι είτε να κάνεις υπομονή (πάντως όχι δύο χρόνια!!! Η άρση για αυτές τις αγορές θα έρθει αρκετά νωρίτερα, νομίζω) ή να αγοράσεις μεταχειρισμένο... Εκτός φυσικά, εάν έχεις κάποιο γνωστό στο εξωτερικό (ή που να έχεις λογαριασμό στο εξωτερικό) να σου "φορτώσει" το paypal και εσύ να του τα δώσεις με άλλο τρόπο, που επιτρέπεται...

Ψαχνομαι για να βρω ανθρωπο απ'εξω , ίσως βρω το συζηταω με κάτι φιλους και βλέπουμε.
      Δηλαδή πρεπει να δώσω τα στοιχεια μου του paypal σε κάποιον και να βάλει τα χρηματα στο λογαριασμό μου ??
      Για μεταχειρισμένο θα ψηνομουν , εχεις υπόψη σου κάποιον που πουλάει ???

• Ο/H gkalen έγραψε:

Ψαχνομαι για να βρω ανθρωπο απ'εξω , ίσως βρω το συζηταω με κάτι φιλους και βλέπουμε.
      Δηλαδή πρεπει να δώσω τα στοιχεια μου του paypal σε κάποιον και να βάλει τα χρηματα στο λογαριασμό μου ??

Δεν δίνεις τίποτα περίεργο, παρα μόνο το email σου που έχεις συνδέσει στο Paypal όπως κάνουν όλοι αυτοί που έχουν στην υπογραφή τους το "donate" στα διάφορα forum.
      Αν έχεις φίλο που μπορεί να σου δώσει, προχώρα άφοβα. Είναι απόλυτα ασφαλές.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως σου τα είπε ο dnomikos! Δίνεις το e-mail σου μόνο και σου βάζουν στο Paypal όσα ζητήσεις. Και εσύ τους τα δίνεις πίσω με τρόπο που είναι εφικτός (είτε μετρητά, είτε τους τα βάζεις στο δικό τους ελληνικό λογαριασμό ή ότι άλλο είναι εφικτό...)
      Όσο για μεταχειρισμένα, να κοιτάς τακτικά τη σελίδα "παζάρι" του φόρουμ, όπου συχνά-πυκνά κάποιοι πουλάνε συσκευές και αν σου αρέσει κάτι το συζητάς...
    • Στην ιδια μοιρα βρισκομαι κι εγω φιλαρακι.. μετα απο πολλες αναζητησεις βρηκα την αγια σελινα εκανα την παραγγελια και μολις πηγα στη γουεστερν γιουνιον να τα στειλω δεν μου επετρεψαν.. ειχα ψηθει κι εγω πολυ για το mi4... Ελπιζω να μην ανεβει η τιμη του.. υπομονη

Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H tonydevolani έγραψε:

Στην ιδια μοιρα βρισκομαι κι εγω φιλαρακι.. μετα απο πολλες αναζητησεις βρηκα την αγια σελινα εκανα την παραγγελια και μολις πηγα στη γουεστερν γιουνιον να τα στειλω δεν μου επετρεψαν.. ειχα ψηθει κι εγω πολυ για το mi4... Ελπιζω να μην ανεβει η τιμη του.. υπομονη

Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όσο περνάει ο καιρός, οι τιμές αυτών των προϊόντων πάντα πέφτουν... δεν ανεβαίνουν! :D
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

Δεν δίνεις τίποτα περίεργο, παρα μόνο το email σου που έχεις συνδέσει στο Paypal όπως κάνουν όλοι αυτοί που έχουν στην υπογραφή τους το "donate" στα διάφορα forum.
      Αν έχεις φίλο που μπορεί να σου δώσει, προχώρα άφοβα. Είναι απόλυτα ασφαλές.

Εχω ανθρωπο εξω αλλά δεν ξέρω τι διαδικασία , νόμιζα οτι έπρεπε να μου δώσει τα στοιχεια της κάρτας του και να τα βάλω στο λογαριασμό μου για να μπορέσω να προχωρησω , αλλά τελικά το πάω ανάποδα μάλλον.
      Δηλαδή θα πρεπει να του δώσω τα στοιχεία του δικου μου paypal ( mail και password ) , να συνδεθεί αυτός και να μου βάλει τα λεφτά στον paypal λογαριασμό μου και μετα εγώ θα μπορω απο'δω να συνδεθω και να κάνω την αγορά εφόσον θα υπαρχουν τα λεφτά μέσα στον paypal λογαριασμό μου.
      Τα κατάλαβα καλά η κάνω κάπου λάθος ???

• Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Εχω ανθρωπο εξω αλλά δεν ξέρω τι διαδικασία , νόμιζα οτι έπρεπε να μου δώσει τα στοιχεια της κάρτας του και να τα βάλω στο λογαριασμό μου για να μπορέσω να προχωρησω , αλλά τελικά το πάω ανάποδα μάλλον.
      Δηλαδή θα πρεπει να του δώσω τα στοιχεία του δικου μου paypal ( mail και password ) , να συνδεθεί αυτός και να μου βάλει τα λεφτά στον paypal λογαριασμό μου και μετα εγώ θα μπορω απο'δω να συνδεθω και να κάνω την αγορά εφόσον θα υπαρχουν τα λεφτά μέσα στον paypal λογαριασμό μου.
      Τα κατάλαβα καλά η κάνω κάπου λάθος ???

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!!
      Του δίνεις το email σου ΜΟΝΟ (όχι password κ.λ.π.). Π.Χ. [email protected]
      Μπαίνει αυτός στο Paypal το δικό του και βάζει (καταθέτει) στο δικό σου e-mail 300€ (λέμε τώρα...σαν παράδειγμα).
      ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
      Μετά εσύ έχεις στο Paypal το δικό σου (στο λογαριασμό σου δηλαδή) αυτά τα 300€ σαν κεφάλαιο, επειδή σου τα έβαλε ο φίλος και ψωνίζεις από όπου θέλεις και ότι θέλεις!
    • Ευχαριστώ , τώρα το κατάλαβα , τα'χα μπερδέψει λίγο όπως καταλαβες.
      Ευχαριστώ και παλι όλα τα παιδιά !!!!