Διαφήμιση

ΚΙΝΕΖΙΕΣ....

• ΚΙΝΕΖΙΕΣ....

Για πολλοστή φορά θέλω να ΚΡΑΞΩ τους κινέζους εμπόρους (μερικούς τουλάχιστον) που νομίζουν ότι οι Ευρωπαίοι πελάτες τους είμαστε ηλίθιοι!
      Παρήγγειλα απο το HonorBuy ανταλλακτικό για τη σπασμένη οθόνη του Μi Note Pro μου. Το κόστος ήταν $89.99 + $9.00 ταχυδρομικά... και σκέφτηκα, θα έρθει που θα έρθει το πακετάκι απο τη Κίνα, δεν βάζω και μέσα ένα tempered glass και μια μικρή συσκευασία 6 εργαλείων αξίας μόλις 5-6 δολαρίων? Με έκπληξη διαπίστωσα ότι είχαν αυξηθεί τα ταχυδρομικά στα $17 μετά τη προσθήκη των αξεσουάρ... Δηλαδή με χρέωναν επιπλέον $8 για να βάλουν μέσα στο πακέτο μια ζελατίνα και μια μικρή συσκευασία με 6 εργαλεία! Και αν πρόσθετα και ένα MiKey αξίας μόλις $2 ήθελαν να πληρώσω επιπλέον άλλα $3...Δηλαδή σύνολο $20 ταχυδρομικά... Έτσι παρήγγειλα μόνο την οθόνη και τα υπόλοιπα τα βρήκα με free shipping στο Ebay...
      Τι να πω? Αμ τι άλλο, αυτή η ηλίθια τακτική με τα αυξανόμενα ταχυδρομικά είναι έλλειψη σεβασμού προς τους πελάτες τους και φυσικά καθαρή ληστεία!
    • Καλησπέρα. Θέλω να σε ρωτήσω είσαι ευχαριστημενος από το εν λόγο κατάστημα? Αύριο θα παραγγείλω την δική μου οθόνη. Με ποία μέθοδο αποστολής επέλεξες και τι πρέπει να τους ζητήσω? (Αποστόλη εννοώ κόστος μεταφορικων).

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αν εξαιρέσεις ότι χρεώνουν ασύστολα τα ταχυδρομικά (απλό ταχυδρομείο επέλεξα εγώ), κατ'άλλα είναι αξιόπιστοι. Έχω ψωνίσει κατά καιρούς διάφορα ανταλλακτικά ή αξεσουάρ απο αυτούς και δεν είχα πρόβλημα, ούτε με τις αποστολές, ούτε με τη γνησιότητα των προϊόντων. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τους πεις κάτι έξτρα, εκτός εάν θέλεις εσύ κάτι ιδιαίτερο... Την ξέρουν την δουλειά τους και οι συσκευασίες τους είναι επαγγελματικές...
    • Διαφήμιση
    • Τελικά το παρήγγειλα διαμέσου Κύπρου με βοήθησε ένας φίλος με κυπριακή κάρτα. Πόσες μέρες κάνει?

• Ο/H apmi78 έγραψε:

Τελικά το παρήγγειλα διαμέσου Κύπρου με βοήθησε ένας φίλος με κυπριακή κάρτα. Πόσες μέρες κάνει?

Εξαρτάται με τι ταχυδρομείο το παρήγγειλες... Αν έρχεται με απλό ταχυδρομείο υπολόγισε περίπου 20-25 μέρες το πολύ...
      Άντε, με το καλό να παραλάβεις! :thumbsup:
    • Ο/H caeser έγραψε:

Για πολλοστή φορά θέλω να ΚΡΑΞΩ τους κινέζους εμπόρους (μερικούς τουλάχιστον) που νομίζουν ότι οι Ευρωπαίοι πελάτες τους είμαστε ηλίθιοι!
      Παρήγγειλα απο το HonorBuy ανταλλακτικό για τη σπασμένη οθόνη του Μi Note Pro μου. Το κόστος ήταν $89.99 + $9.00 ταχυδρομικά... και σκέφτηκα, θα έρθει που θα έρθει το πακετάκι απο τη Κίνα, δεν βάζω και μέσα ένα tempered glass και μια μικρή συσκευασία 6 εργαλείων αξίας μόλις 5-6 δολαρίων? Με έκπληξη διαπίστωσα ότι είχαν αυξηθεί τα ταχυδρομικά στα $17 μετά τη προσθήκη των αξεσουάρ... Δηλαδή με χρέωναν επιπλέον $8 για να βάλουν μέσα στο πακέτο μια ζελατίνα και μια μικρή συσκευασία με 6 εργαλεία! Και αν πρόσθετα και ένα MiKey αξίας μόλις $2 ήθελαν να πληρώσω επιπλέον άλλα $3...Δηλαδή σύνολο $20 ταχυδρομικά... Έτσι παρήγγειλα μόνο την οθόνη και τα υπόλοιπα τα βρήκα με free shipping στο Ebay...
      Τι να πω? Αμ τι άλλο, αυτή η ηλίθια τακτική με τα αυξανόμενα ταχυδρομικά είναι έλλειψη σεβασμού προς τους πελάτες τους και φυσικά καθαρή ληστεία!

Γνωστή τακτική του συγκεκριμένου σαιτ. Ασφαλέστατο και καλό αλλά αναφορικά με ταχυδρομικά ένα απο ταχειροτερα.
    • Ο/H Kserw έγραψε:

Γνωστή τακτική του συγκεκριμένου σαιτ. Ασφαλέστατο και καλό αλλά αναφορικά με ταχυδρομικά ένα απο ταχειροτερα.

Πριν κανά χρόνο, τους είχα γράψει και τους είχα παραπονεθεί για αυτή την απαίσια τακτική. Μου είχαν πει ότι θα το κοιτάξουν, αλλά εμφανέστατα με αγνόησαν...
    • Διαφήμιση
    • δεν είναι θέμα Κινέζων
      υπάρχουν πολλές σελίδες (βλέπε πασίγνωστη σελίδα ρούχων στην ευρώπη)

π.χ. 1 tshirt μεταφορικά 8ευρώ , 2ο tshirt άλλα τόσα

(αν δεν ήταν "μεγάλο" το site θα έδινα ένα μικρό ποσοστό απλά να είναι καθαρά θέμα βλακείας :) )