Τώρα είμαι το δοκιμάζω θα σας πω παιδιά.
CM TRANSFER APPLICATION
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Με ποιο πρόγραμμα κάνεις την επεξεργασία γιατί με το explorer Ηltm δεν μπορώ να κάνω αποθήκευση. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Με ποιο πρόγραμμα κάνεις την επεξεργασία γιατί με το explorer Ηltm δεν μπορώ να κάνω αποθήκευση.
RB Text Editor λέγεται και έρχεται μαζί με τη Miui... Δεν το έχω εγκαταστήσει ξεχωριστά... (Φαίνεται στο προτελευταίο screenshot) -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Με ποιο πρόγραμμα κάνεις την επεξεργασία γιατί με το explorer Ηltm δεν μπορώ να κάνω αποθήκευση.
RB Text Editor λέγεται και έρχεται μαζί με τη Miui... Δεν το έχω εγκαταστήσει ξεχωριστά... (Φαίνεται στο προτελευταίο screenshot)
Το παραπάνω app εγώ δεν το έχω -
@spideman3, φτιάξε, αν θέλεις και το προφίλ σου, να φαίνεται τι συσκευή έχεις...
Όσο, για το app, σίγουρα κάποια άλλη εφαρμογή θα έχεις που μπορείς να κάνεις edit... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
φιλε @caeser μετα απο αλλο ενα φορματ παει σφαιρα ΟΚ αλλα ?????????? παααααλι μου φανερωθηκε!!!!!!!
που θα μου παει θα την βρω την λυση και θα το ξεριζωσω...μεχρι τοτε καμια ιδεα κανεις????????????????
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ σε εμένα εμφανίζονται αλλά δύο app τηλεχειρισμός, authenticator κάνω εγκατάσταση την ελληνική rom και κάνω απεγκατάσταση κάποιες εφαρμογές. Μόλις κλείσω το κινητό και το ανοίξω από μόνα τους τα app κάνουν εγκατάσταση. Αυτό μου το έκανε μόνο όταν έκανα εγκατάσταση την multi. Αλλά όταν τοποθετούσα την Gtv δεν είχα τέτοια προβλήματα. Αυτα τα προβλήματα εμφανίστηκαν τις τελευταίες 6 εβδομάδες.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑΥΤΟ που σου είπε ο dnomikos το έκανες?
Δεν είχα πάρει χαμπάρι την απάντηση έλειπα σε διακοπές.Συγνώμη -
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
φιλε @caeser μετα απο αλλο ενα φορματ παει σφαιρα ΟΚ αλλα ?????????? παααααλι μου φανερωθηκε!!!!!!!
που θα μου παει θα την βρω την λυση και θα το ξεριζωσω...μεχρι τοτε καμια ιδεα κανεις????????????????
Ποιά rom βάζεις? Την Ελληνική?
ναι ρε φιλε εννοειται την ελληνικη......
" Γεωπόνος”
-
Ο/H giannisag έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
Ποιά rom βάζεις? Την Ελληνική?
ναι ρε φιλε εννοειται την ελληνικη......
Ε, τότε λογικό δεν είναι να σου "φανερώνονται πάλι", αφού μετά απο format, φλασάρεις την GTV που εμπεριέχει αυτά τα applications???
Αν όντως δεν τα θέλεις, κάνε αυτά που περιγράφονται παραπάνω σε αυτό το ποστ...
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην caeser ().
-
Ο/H caeser έγραψε:
Χρησιμοποιήσε το ES Explorer:
τι να πω???και εγω αυτο λεω δεν ειναι λογικο μετα απο φορματ να το φερνει παλι!!!!!!
θα κατεβασω το es explorer app και θα παω να σβησω τις γραμμες που δειχνουν τα κοκκινα βελη ετσι φιλε???????
" Γεωπόνος”
-
Ο/H giannisag έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
τι να πω???και εγω αυτο λεω δεν ειναι λογικο μετα απο φορματ να το φερνει παλι!!!!!!
θα κατεβασω το es explorer app και θα παω να σβησω τις γραμμες που δειχνουν τα κοκκινα βελη ετσι φιλε???????
Δεν κατάλαβες... έχω ερωτηματικό στη πρότασή μου παραπάνω και λέω ακριβώς το αντίθετο! Οτι δηλαδή ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ να στα φέρνει πάλι, αφού μετά απο φορμάτ, περνάς μιά ρομ που τα ΠΕΡΙΕΧΕΙ όλα αυτά τα καλούδια μέσα... Αφου τα περιέχει λοιπόν, στα φανερώνει!
Ναι, ακολούθησε προσεχτικά τις οδηγίες παραπάνω (μην βιάζεσαι... ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ προσεχτικά!) και σβήσε ότι δεν σου αρέσει... (αν και εγω επιμένω ότι όλες αυτές οι εφαρμογές είναι ΧΡΗΣΙΜΕΣ και κάποια στιγμή στο μέλλον, είναι πιθανόν να σου χρειαστούν. Και αφου δεν πιάνουν, ούτε μνήμη, ούτε πολύ χώρο, ας τις κράταγες μέσα σε κανα φάκελο μαζεμένες... ποτέ δεν ξέρεις... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Δεν κατάλαβες... έχω ερωτηματικό στη πρότασή μου παραπάνω και λέω ακριβώς το αντίθετο! Οτι δηλαδή ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ να στα φέρνει πάλι, αφού μετά απο φορμάτ, περνάς μιά ρομ που τα ΠΕΡΙΕΧΕΙ όλα αυτά τα καλούδια μέσα... Αφου τα περιέχει λοιπόν, στα φανερώνει!
Ναι, ακολούθησε προσεχτικά τις οδηγίες παραπάνω (μην βιάζεσαι... ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ προσεχτικά!) και σβήσε ότι δεν σου αρέσει... (αν και εγω επιμένω ότι όλες αυτές οι εφαρμογές είναι ΧΡΗΣΙΜΕΣ και κάποια στιγμή στο μέλλον, είναι πιθανόν να σου χρειαστούν. Και αφου δεν πιάνουν, ούτε μνήμη, ούτε πολύ χώρο, ας τις κράταγες μέσα σε κανα φάκελο μαζεμένες... ποτέ δεν ξέρεις...
ναι φιλε θα σε ακουσω μην κανω καμια βλακεια χοντρη και σβησω και χρησιμο επειδη ειμαι ασχετος σε αυτα....ναι θα το κρατησω ποτε δεν ξερεις!!!
απλα το μονο που με ετρωγε ειναι πως καποια στιγμη θα μειωθει ο χωρος μου και εγω δεν εχω υπολογιστη να φτιαξω το link2sd ωστε να τα βαζω ολα στην καρτα γιαυτο αλλα μεχρι τοτε το αφηνω και βλεπουμε!!!
παντως ευχαριστω παρα πολυ και συγγνωμη για την ανακατοσουρα που εφερα αλλα αφου ξεμπλεξε ο spideman3 παλι καλα!!!
" Γεωπόνος”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα