Διαφήμιση

Reboot Mod mi note Pro

• Ο/H stef08 έγραψε:

Συγνώμη ρε παιδία μιλάμε για επανεκκίνηση πατώντας παρατεταμενα το on/off κουμπί;

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου

Ακριβώς... για αυτό μιλάμε! Πατώντας παρατεταμένα το μικρό πλήκτρο (Power) που βρίσκεται δεξιά της συσκευής, μπαίνεις στο μενού που φαίνεται στις φωτογραφίες μερικά ποστς παραπάνω, που μεταξύ των άλλων έχει και την επιλογή "επανεκκίνηση".
    • Η μετάφραση υπάρχει ήδη στην GTV αλλά και στην Ευρωπαϊκή, αλλά για να μην το έχετε, δεν είναι ενεργοποιημένο το μενού στο original android.policy.jar του κινητού.
      Το αρχείο που βάζετε αλλάζει το android.policy.jar και αντικαθιστά και το ήδη μεταφρασμένο αρχείο που έχει μέσα το κινητό σας με ένα άλλο που περιέχει και παραπάνω εντολές σε σχέση με το original:

<string name="label_alert_recovery">Recovery</string>
      <string name="label_alert_bootloader">Fastboot</string>
      <string name="label_blank">Back</string>

Αν όντως παίζουν οι παραπάνω αυτές εντολές, τότε βάλτε το αρχείο Advanced_Reboot_Mode_MiNotePro_5.7.31_GR.zip στο οποίο έχουμε περάσει τις μεταφράσεις.
      Αν δεν παίζουν, απλά πάρτε το android.policy.jar από το αρχείο που έχετε κατεβάσει από το en.miui.com και αντικαταστείτε τo με αυτό που έχει το κινητό σας στο /system/framework. Δεν ξέρω από ποιο κινητό είναι και τί άλλο έχει διαφορετικό (έχει 5kb διαφορετικό μέγεθος από το original και δεν έχουμε χρόνο για να τα συγκρίνουμε), αλλά αν δεν έχετε άλλα προβλήματα, φαντάζομαι είναι ΟΚ.

P.S. Και επειδή δεν αλλάζει το συγκεκριμένο μενού σχεδόν ποτέ, μπορείτε να φλασάρετε το αρχείο κάθε Παρασκευή, μετά την αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση ROM.
    • Δούλεψε κανονικά στα ελληνικά....
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Ρε παιδία το τηλέφωνο το πήρα πριν 3 εβδομάδες μεταχειρισμενο με την ελληνική developer 5.7.16 και το reboot το είχε κανονικά πατώντας παρατεταμενα το on/off κουμπί

• Ο/H stef08 έγραψε:

Ρε παιδία το τηλέφωνο το πήρα πριν 3 εβδομάδες μεταχειρισμενο με την ελληνική developer 5.7.16 και το reboot το είχε κανονικά πατώντας παρατεταμενα το on/off κουμπί

Κανένας δεν είπε ότι δεν είχε το reboot! Η κουβέντα γίνεται για τις τρεις διαφορετικές επιλογές που έχεις, όταν πατάς το κουμπί "επανεκκίνηση" (κοίτα παραπάνω την ΔΕΞΙΑ φώτο). Αυτό ΔΕΝ το είχε ούτε πριν 3 εβδομάδες η 5.7.16, ούτε και η τωρινή 5.7.31, εάν εσύ δεν φλασάρεις απο μόνος σου το zipάκι που παράθεσε παραπάνω ο dnomikos... :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Η μετάφραση υπάρχει ήδη στην GTV αλλά και στην Ευρωπαϊκή, αλλά για να μην το έχετε, δεν είναι ενεργοποιημένο το μενού στο original android.policy.jar του κινητού.
      Το αρχείο που βάζετε αλλάζει το android.policy.jar και αντικαθιστά και το ήδη μεταφρασμένο αρχείο που έχει μέσα το κινητό σας με ένα άλλο που περιέχει και παραπάνω εντολές σε σχέση με το original:

<string name="label_alert_recovery">Recovery</string>
      <string name="label_alert_bootloader">Fastboot</string>
      <string name="label_blank">Back</string>

Αν όντως παίζουν οι παραπάνω αυτές εντολές, τότε βάλτε το αρχείο Advanced_Reboot_Mode_MiNotePro_5.7.31_GR.zip στο οποίο έχουμε περάσει τις μεταφράσεις.
      Αν δεν παίζουν, απλά πάρτε το android.policy.jar από το αρχείο που έχετε κατεβάσει από το en.miui.com και αντικαταστείτε τo με αυτό που έχει το κινητό σας στο /system/framework. Δεν ξέρω από ποιο κινητό είναι και τί άλλο έχει διαφορετικό (έχει 5kb διαφορετικό μέγεθος από το original και δεν έχουμε χρόνο για να τα συγκρίνουμε), αλλά αν δεν έχετε άλλα προβλήματα, φαντάζομαι είναι ΟΚ.

P.S. Και επειδή δεν αλλάζει το συγκεκριμένο μενού σχεδόν ποτέ, μπορείτε να φλασάρετε το αρχείο κάθε Παρασκευή, μετά την αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση ROM.

Αυτό θα δουλέψει στη 5.8.28?
    • Ο/H caeser έγραψε:

Συνήθως δεν πειράζουν τέτοια αρχεία όπως το android.policy.jar. Οπότε 99,99% ΝΑΙ θα δουλέψει. Αφήνω το 0,01% γιατί η V7 είναι στην αρχή της ακόμα :)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Συνήθως δεν πειράζουν τέτοια αρχεία όπως το android.policy.jar. Οπότε 99,99% ΝΑΙ θα δουλέψει. Αφήνω το 0,01% γιατί η V7 είναι στην αρχή της ακόμα :)

Όντως δουλεύει κανονικά, όπως επίσης δουλεύει κανονικά και το mod με τους 160 χαρακτήρες στα μηνύματα. Το περίεργο όμως είναι ότι τα φλάσαρα, καθυστέρησε τόσο πολύ η συσκευή να τελειώσει το flashing όσο εάν έκανα φλας την ρομ (φλάσαρα και τα δύο zip συγχρόνως με ένα swip). Πάντως όλα καλά!!!
    • Μολις κατέβασα την δική μας...και θα την περάσω πάνω από την γερμανική... Και τα mod sms & reboot
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H aleksgiab έγραψε:

Μολις κατέβασα την δική μας....

Την έβαλα απο χθες βράδι, λίγο μετά τη Multi... Όλα καλά μέχρι στιγμής, με εξαίρεση την εφαρμογή MiCloud που μου "χτυπάει"... (χτύπαγε και πριν, με την V6... Δεν ξέρω το λόγο όμως...)