Καλησπέρα παιδιά! Εχει σπάσει η οθόνη απο το mi4, μήπως εχει κανεις ή μηπως ξερει που μπορω να βρω;
ή αν ξερει κανεις τροπο για να παραγγειλω απο aliexpress αυτη την περιοδο; Ευχαριστω!
Καλησπέρα παιδιά! Εχει σπάσει η οθόνη απο το mi4, μήπως εχει κανεις ή μηπως ξερει που μπορω να βρω;
ή αν ξερει κανεις τροπο για να παραγγειλω απο aliexpress αυτη την περιοδο; Ευχαριστω!
Φίλε, για να μην "κλαις", μετά την αγορά, ΜΑΚΡΙΑ απο aliexpress για συσκευές και κυρίως για ανταλλακτικά!!!
Για να είσαι σίγουρος ότι θα αγοράσεις ΓΝΗΣΙΟ ανταλλακτικό και όχι μαϊμού, χρησιμοποίησε ένα απο τα γνωστά κινεζομάγαζα που τα μέλη μας αγοράζουν κατά καιρούς διάφορα προϊόντα.... Όσο αφορά το τρόπο που θα παραγγείλεις, δεν ξέρω να σου πω κάτι διαφορετικό, εάν δεν έχεις ήδη φορτωμένο το λογαριασμό σου στο Paypal...
Εγώ έχω ψωνίσει κατά καιρούς ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, απο το Merimobiles.com, Honorbuy.com, To2c.com, Minideal.net, και ΕΔΩ θα βρεις ένα ποστ με τις εμπειρίες των μελών μας, απο διάφορα κινεζομάγαζα... Η απόφαση θα είναι δική σου φυσικά!