Merge Partitions
-
-
Ο/H tonis22pap έγραψε:
Υπάρχει εύκολος τρόπος να ενώσω τον χώρο αποθήκευσης του κινητού. ή να μεγαλώσω τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης απο 4 Gb σε πχ 8 gb ? το κινητο ειναι το Mi2s 32 gb
Σύμφωνα με ΑΥΤΟ εδώ το ποστ, είναι πλέον χαρακτηριστικό της Miui rom που φοράει η συσκευή σου, εφ'οσον τη φλασάρεις με το MiFlash, λέει... Διάβασέ το... -
Οκ thanks. Μάλλον θα σβηστούν όλα, οπότε μπακ απ. Αρα όταν βρω χρόνο θα το κάνω. Thanks και πάλι.
-
Ο/H tonis22pap έγραψε:
Οκ thanks. Μάλλον θα σβηστούν όλα, οπότε μπακ απ. Αρα όταν βρω χρόνο θα το κάνω. Thanks και πάλι.
Ναι σίγουρα θα σβηστούν όλα, οπότε κράτα back up. Θα έχεις όμως "καινούρια" συσκευή μετά, με ...άπλετο χώρο! -
From Cyanogenmod To Latest Miui | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
Διάβασε αυτό το σχόλιο μου -
Ο/H nightheron έγραψε:
From Cyanogenmod To Latest Miui | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
Διάβασε αυτό το σχόλιο μου
-
Σε mi2s που έχει miui 7 μου έχει δημιουργηθεί το εξής πρόβλημα: Ενώ κανονικά τα partitions έπρεπε να είχαν ενωθεί σε ένα, το λειτουργικό αναγνωρίζει μόνο ένα πράγματι (στα 3γβ) και μου λέει οτι είναι γεμάτο. Φαντάζομαι οτι χρειάζομαι έναν τρόπο ώστε να διαγραφούν τα πάντα, να ενωθούν τα partitions και να περάσω την νέα ρομ. Πώς να το κάνω;
-
Θα πρέπει να κατεβάσεις και να φλασάρεις fastboot για το κινητο σου. Αλλά επειδή θα χαθούν τα πάντα, φρόντισε να έχεις backup
-
Εχει το fastboot. το mi 5 που είχα το φλασλλαρισα με adb commands απο το κινητό. Εδώ, τώρα, πώς να το κάνω; οχι μόνο να περαστεί η νέα ρομ αλλά να σβήσουν και ολα τα partitions
υποψιάζομαι οτι έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα από το προηγούμενο φλασάρσιμα, γιατί μου εμφανίζει μόνο ένα partition με διαθέσιμο χώρο 21gb (32gb συσκευή) αλλά λέει οτι είναι γεμάτο ενώ έχει λιγότερα από 3γβ περιεχόμενο.
=============== Νοε 22nd 2017, 6:29pm ===============
Ο,τι και να κάνω δεν λέει να περάσει το TWRP recovery με τίποτα. Flashara με fastboot και MiFlash το σύστημα για μπρικαρισμένο κινητό και πάλι κολάει στο recovery βγάζοντας στο MIFLASH: unspesified error(0x80004005: error: cannot load c:\...\images\recovery.img :No error
βέβαια μέσα στον φάκελο δεν υπάρχει recovery. Τί να κάνω;
Δοκίμασα να βάλω σε fastboot το TWRP αλλά, ενώ δείχνει οτι γίνεται επιτυχώς το πέρασμα, όταν του λέω fastboot βοοτ twrp.img δεν κάνει τίποτα. Επίσης δεν κάνει τπτ με vol up+power key
Δεν λέει πια να κάνει reboot και ακόμη και αν το βγάλω την μπαταρία ανάβει πάλι στο fastboot
=============== Νοε 22nd 2017, 7:47pm ===============
Τελικά ξεπεράστηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα βάζοντας για recovery.img το image tou TWRP. Βέβαια το twrp δεν δουλεύει και το τηλέφωνο δεν μπαίνει σε recovery mode αλλά έχει το fastboot rom -
-
- Πέρασα fastboot rom. Κολλούσε επειδή δεν είχε μέσα το recovery.img. Εβαλα στο φάκελο images της fastboot rom το TWRP με το όνομα recovery.img.
-Το κινητό ξεκίνησε στην fastboot rom κανονικά μετά την προσθήκη αυτή.
- Δεν μπαίνει με τπτ στο TWRP και δεν μπορούσα να μπώ σε recovery mode καθόλου. κολλούσε στο σηματάκι ΜΙ.
- Εκανα ΟΤΑ αναβάθμηση της fastboot rom και πήγε στην έκδοση 5.11.19 και ξαναέχει δυνατότητα του MIUI recovery (οχι TWRP)
- Μπήκα στο recovery και είδα οτι μου γράφει πάλι system one & system two, όπου το system 2 είναι το τρέχον.
- Δοκίμασα boot from system1 αλλά κόλλησε. Επανήλθα στο system 2 και ανοίγει κανονικά.
Παρατηρώ το εξής: έχω το mi2s 32gb και to File explorer μου δείχνει διαθέσημα μόνο 27.55gb. Δεν ξέρω αν συνεχίζει να έχει 2 partitions ή αν το νούμερο αυτό είναι εντάξει.
Εκεί είμαι τώρα -
Κατεβασε απο εδω -> Xiaomi MIUI Official Forum fastboot για το Mi2s και φλασαρε την, να γίνουν merge τα partitions και μετά προχωράς σε εγκατάσταση του TWRP,Factory Reset και εγκατάσταση της ελληνικης για το Mi2s
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα