Σήμερα η Xiaomi προχώρησε στην επίσημη κυκλοφορία της νέας MIUI V7 και 2 νέων προϊόντων (Mi WiFi Nano & RedMi Note 2)
Mία πρώτη ματιά σε : MIUI 7 - WiFi Nano - RedMi Note 2
-
-
Δημήτρη έχεις βάλει τα χαρακτηριστικα του Redmi Note 2 στον ρούτερ....
Κανα συγκριτικό με τον μεγαλύτερο αδερφο του η τον μεσαιο, υπάρχει!? Lan θύρες ξέρουμε πόσες θα εχει και τι!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Και ΔΛΔ από βδομάδα θα έχουμε miui 7 Ελληνική??
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Από βδομάδα χλωμό. Περίμενε να βγει πρώτα, να δούμε τι bugs θα έχει και μετά βλέπουμε, πιστεύω ότι τα παιδιά θα κάνουν την δουλειά τους, όπως πάντα!!
From the middle of nowhere to the center of everywhere... -
Κάποιο Promo Video δεν έχει βγάλει ο Xiaomi για τη Miui 7 να χαζεψουμε?
Περιμένω ένα μήνα με το απειραχτο Mi4 για να βάλω την 7. Ελπίζω να με δικαιωσει η αναμονή..
By OnePlus One with TapaTalk"Change the way you see things"
jasonblackeye.com -
Ο/H jeisblack έγραψε:
Περιμένω ένα μήνα με το απειραχτο Mi4 για να βάλω την 7. Ελπίζω να με δικαιωσει η αναμονή..
By OnePlus One with TapaTalk
Βέβαια ΚΑΚΩΣ περίμενες ένα μήνα, αλλά αυτή είναι προσωπική μου άποψη... Θα μπορούσες να είχες απο τη πρώτη στιγμή τη V6 και να τη χαίρεσαι... μέχρι να αποφασίσεις να πας στην V7...
Πάρε και μερικά βίντεο...
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην caeser ().
-
Άραγε πότε θα μπορέσουμε να ξαναγοράσουμε με paypal?
-
Συγκριτικό βίντεο μεταξύ 6 - 7
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H FreddyK έγραψε:
Άραγε πότε θα μπορέσουμε να ξαναγοράσουμε με paypal?
Αγορές γινονται πάντως από κίνα, όχι μέσω paypal,αλλά μέσω prepaid κάρτας, από 2 μαγαζιά, σίγουρα. Αλλιώς κυκλοφόρησε μία εικασία ενός αναλυτή του Bloomberg, ότι ίσως από το νέο έτος να αρθεί πλήρως το cc.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία, έχει αναρτηθεί κάποιος οδηγός; Ισχύει για το vickmall? γιατί εκεί έχει αρχίσει η προπαραγγελία για το redmi note 2.
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H jeisblack έγραψε:
By OnePlus One with TapaTalk
Βέβαια ΚΑΚΩΣ περίμενες ένα μήνα, αλλά αυτή είναι προσωπική μου άποψη... Θα μπορούσες να είχες απο τη πρώτη στιγμή τη V6 και να τη χαίρεσαι... μέχρι να αποφασίσεις να πας στην V7...
Πάρε και μερικά βίντεο...
Δεν έχω βάλει την δική μας ελληνική εδώ. Έχει τη MIUI V6 το κινητό με ελληνικά από το xiaomiforsale.
Και είπα να περιμένω μέχρι να έρθει η MIUI V7 και να τη κάνετε ελληνική μη φλασαρω συνέχεια για λίγο καιρό αναμονή.. :thumbup::thumbup:
By OnePlus One with TapaTalk"Change the way you see things"
jasonblackeye.com -
Ο/H jeisblack έγραψε:
Δεν έχω βάλει την δική μας ελληνική εδώ. Έχει τη MIUI V6 το κινητό με ελληνικά από το xiaomiforsale.
Και είπα να περιμένω μέχρι να έρθει η MIUI V7 και να τη κάνετε ελληνική μη φλασαρω συνέχεια για λίγο καιρό αναμονή.. :thumbup::thumbup:
Όπως νομίζεις... Ωστόσο οι roms που φοράνε τα κινητά απο τα κινεζομάγαζα συνήθως είναι προβληματικές ή πολύ πρόχειρα "στημένες" και συχνά βγάζουν bugs. Πρέπει να πω όμως ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις... Τελευταία παρέλαβα συσκευή απο το Minideal και είχε την τελευταία developer "multi" και πήγαινε "σφαίρα"! Εντυπωσιάστικα!!
Η εναλλακτική πάντως (εάν αλλάξεις rom) δεν είναι απαραίτητα η ελληνική rom, αλλά μπορεί κάποιος να βάλει την επίσημη stable ή developer της Xiaomi, που αμ'τι άλλο είναι σαφέστατα πιό αξιόπιστη απο οποιαδήποτε rom που φοράνε τα μαγαζιά...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες