To πρόβλημα με την εφαρμογή είναι πως ακόμη και τα μενού της είναι online περιεχόμενο.
Όταν κάνει σύνδεση κατεβάζει Online περιεχόμενο και παρακάμπτει το μεταφρασμένο μενού.
Mία πρώτη ματιά σε : MIUI 7 - WiFi Nano - RedMi Note 2
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H FreddyK έγραψε:
Πού στο καλό είναι η μίξη;; Έχω φάει τα μάτια μου τόση ώρα
Edit: Εξαφανίστηκε με το τελευταίο update No customize option in theme app - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
Μέχρι να φτιαχτεί, πήγαινε "εφαρμογές", κάνε "καθαρισμό δεδομένων" και αμέσως μετά ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ (επειδή μετά απο λίγα δευτερόλεπτα χάνεται απο την οθόνη) επέλεξε "μείξη" (=customization).
πες μου ότι το πέτυχες με την πρώτη;;!! το έκανα τουλάχιστον 3 φορές για να προλάβωευχαριστώ!
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
πες μου ότι το πέτυχες με την πρώτη;;!! το έκανα τουλάχιστον 3 φορές για να προλάβω ευχαριστώ!
Ναι, και μένα μου πήρε 2-3 φορές μέχρι να εξοικειωθώ.. .Μετά όμως δεν προλάβαινε να πάρει "ανάσα" και το πάταγα! -
Χαχαχαχαχα....δε παλευεστε...Καίσαρα...το περικυκλώσει ένα ΠΡΑΜΑ ε??!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Χαχαχαχαχα....δε παλευεστε...Καίσαρα...το περικυκλώσει ένα ΠΡΑΜΑ ε??!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να κάνουμε βρε συνονόματε, προσαρμοζόμαστε στις καθ'εκάστοτε ανάγκες!Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο ΕΜΕΙΣ, όχι τα κινητά!
-
-
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Σοβαρα η μονη διαφορα?
Η σιαομι λεει κατι για 55χιλιαδες αντουτου ενω το μι4 απο οτι εχω δει βγαζει περιπου 35
Να μη δινω πολυ βαση σε αυτο?
Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
To mi4 είναι πιο καλό κινητό και πιο ακριβό με 3gb ram αντί για 2, αλλά έχει πιο μικρή οθόνη. Εγώ που έχω συνηθίσει 5.5 inches, δε μπορώ να πέσω πιο κάτω πια.
Επίσης, το redmi note 2 θα έχει ήδη το νεότερο λογισμικό ενώ το mi4 όχι ακόμα. -
πιο καλο δεν ξερω,αλλα πιο ακριβο σιγουρα. προσωπικα(αλλα φανταζομαι και ολοι οι αλλοι χρηστες μι4) δεν εχω δει ποτε απο 3gb ram να πεφτει κατω 1,4-1,3 ελευθερη (οσο και αν εχω προσπαθησει να το κανω). ας με διαψευσει καποιος
-
Ο/H Tanner έγραψε:
πιο καλο δεν ξερω,αλλα πιο ακριβο σιγουρα. προσωπικα(αλλα φανταζομαι και ολοι οι αλλοι χρηστες μι4) δεν εχω δει ποτε απο 3gb ram να πεφτει κατω 1,4-1,3 ελευθερη (οσο και αν εχω προσπαθησει να το κανω). ας με διαψευσει καποιος
Όπως και με τα 2gb του redmi note, δεν έχω αιστανθεί ούτε εγώ ότι δε μου φτάνει η ραμ, αλλά σίγουρα το +1gb σε κάνει να νιώθεις μια παραπάνω ασφάλεια. -
Ο/H FreddyK έγραψε:
Ο/H Tanner έγραψε:
Όπως και με τα 2gb του redmi note, δεν έχω αιστανθεί ούτε εγώ ότι δε μου φτάνει η ραμ, αλλά σίγουρα το +1gb σε κάνει να νιώθεις μια παραπάνω ασφάλεια.
εγω προσωπικα δεν αισθάνομαι καμια ασφάλεια ξεροντας οτι απλα εχω παραπανω ραμ και να ειναι αχρείαστη,ειναι μονο ένας αριθμος. αν δεν ειχα ηδη το μι4 και ηταν να αγορασω τωρα, χωρις συζητηση το redmi note 2 .-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες