Mία πρώτη ματιά σε : MIUI 7 - WiFi Nano - RedMi Note 2
-
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Εγώ αν είχα τα λεφτά, έπαιρνα απλά το mi note pro και τέλειωνε η υπόθεση
ναχαμεναλεγαμε. αν εχεις λεφτα και υπομονη,mi5 plus -
Καλα ολα αυτα, αλλα εχω παρει αυτο Wholesale Dual SIM Original XIAOMI Hongmi /Redmi Note 2 4G FDD LTE Snapdragon 410 1.2GHz 64 bit 1GB 8GB 5.5 Inch HD IPS 13.0MP 3100mAh free shipping
τον ιουλιο και υπεθεσα οτι ειναι redmi note 2 οπως λεει. Τωρα βλεπω οτι εχει βγει και αλλο μοντελο με την ονομασια redmi note 2/redmi note 2 prime. Ποιο ακριβως μοντελο ειναι αυτο που εχω τελικα και που θα βρω rom? Καμια βοηθεια κανενας? -
Toυς πανηλίθιους, τους έχω πει να φτιάξουν τον τίτλο και τώρα παραπλανείται ο κόσμος. Αυτό είναι το σκέτο redmi note σε μία πολύ φτηνή και περιορισμένη έκδοση με μέτρια χαρακτηριστικά. Εγώ θα τους έβριζα άγρια στη θέση σου...
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Toυς πανηλίθιους, τους έχω πει να φτιάξουν τον τίτλο και τώρα παραπλανείται ο κόσμος. Αυτό είναι το σκέτο redmi note σε μία πολύ φτηνή και περιορισμένη έκδοση με μέτρια χαρακτηριστικά. Εγώ θα τους έβριζα άγρια στη θέση σου...
Οκ. Ειναι αυτο που λες δεν διαφωνω, rom που θα βρω και ως τι θα το αναζητω? Σαν redmi not 4g δικαρτο? -
Ρε παιδιά το Redmi Note 2/prime ανακοινώθηκε τον αύγουστο οπότε λογικά κανείς δεν ήξερε τον ιούλιο πχ για το καινούριο μοντέλο.
Μια χαρά είναι πάντως και αυτή η συσκευή. Τίμια στα λεφτά της! Οι roms σου είναι όπως λες αυτές για το redmi note 4G dual. Δηλαδή ΕΔΩ. -
Ο/H stathis έγραψε:
Καλα ολα αυτα, αλλα εχω παρει αυτο Wholesale Dual SIM Original XIAOMI Hongmi /Redmi Note 2 4G FDD LTE Snapdragon 410 1.2GHz 64 bit 1GB 8GB 5.5 Inch HD IPS 13.0MP 3100mAh free shipping
τον ιουλιο και υπεθεσα οτι ειναι redmi note 2 οπως λεει. Τωρα βλεπω οτι εχει βγει και αλλο μοντελο με την ονομασια redmi note 2/redmi note 2 prime. Ποιο ακριβως μοντελο ειναι αυτο που εχω τελικα και που θα βρω rom? Καμια βοηθεια κανενας?
Η συσκευή που πήρες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και μην το μετανοιώνεις καθόλου! Αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω!Για την rom σου είπε ο @iAmLiakos παραπάνω!
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Δεν το κάνουν για να παραπλανήσουν κόσμο νομίζω. Η μεγάλη διαφορά που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει στις δύο συσκευές είναι ο επεξεργαστής... Εκεί ούτε λάθος γίνεται, ούτε μπορούν να παραπλανήσουν κανένα. -
Ε τότε να γράψουν και samsung s6 αφού δεν υπάρχει πρόβλημα...
Κοιτάξτε πόσα Redmi Note 2 έχουν... και μαντέψτε πόσα από αυτά είναι όντως redmi note 2. Wholesale Search results for: 'Redmi Note 2' free shipping -
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Ε τότε να γράψουν και samsung s6 αφού δεν υπάρχει πρόβλημα...
Κοιτάξτε πόσα Redmi Note 2 έχουν... και μαντέψτε πόσα από αυτά είναι όντως redmi note 2. Wholesale Search results for: 'Redmi Note 2' free shipping
Δηλαδή αν γράψουν samsung s6, με Snapdragon 410 1.2GHz 64 bit 2GB RAM 16GB ROM, αλλά αυτό το μοντέλο ΔΕΝ έχει κυκλοφορήσει τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ, που το αγόρασε ο φίλος, εσύ θα το αγόραζες για "samsung s6"????
Καταλαβαίνω τι λες, και συμφωνώ μαζί σου ότι έχουν μπέξει τα μπούτια τους με τις περιγραφές (μάλιστα εγώ ο ίδιος το είχα σχολιάσει σε άλλο ποστ πριν λίγο καιρό...), αλλά όταν μπεις να παραγγείλεις ένα τηλέφωνο, αμ'τι άλλο κοιτάς τα specs... και όπως όλοι μας ξέρουμε, Snapdragon 410 ΔΕΝ φοράει το μοντέλο Redmi Note2 που κυκλοφόρησε ένα μήνα ΜΕΤΑ την παραγγελία του φίλου μας παραπάνω... -
Εγώ νόμιζα ότι για redmi note 2 έψαχνε και παρήγγειλε λάθος. Εγώ φυσικά και θα σκαλίσω την κάθε λεπτομέρεια και εσύ όπως είπες. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το κάνουν όλοι, έστω κι ένα μικρό ποσοστό να την πατήσει, είναι fail για το minideal, επειδή είναι καθαρά ανευθυνότητά τους. Ειδικά αυτές τις μέρες που το 2 είναι hot. Μπορεί κάποιος να το βάλει στην αναζήτηση και να διαλέξει το πιο φθηνό σκεπτόμενος "έχω ακούσει ότι είναι καλό, δεν καταλαβαίνω από χαρακτηριστικά και specs, οπότε αφού είναι καλό, να πάρω το φθηνότερο". Sorry, αν ακούγομαι υπερβολικός, αλλά αντιδρώ όπως θα αντιδρούσα αν την πάταγα, ευτυχώς είμαι προσεκτικός και οργώνω πολύ καλά τη σελίδα πριν πατήσω buy
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες