Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Βαγγέλη εξαρτάται. Έχω δει τη lollipop να τρέχει σε Jiayu S3, σε Note3 και Moto G και έπαθα πλάκα, τρομερά smooth και εξαιρετική διαχείριση μπαταρίας. Έχω διαβάσει και ακούσει βέβαια και για προβλήματα, αλλά κυρίως στις 5.0.* εκδόσεις. Και από την άλλη θεωρώ απόλυτα λογικό να έχω αναβαθμίσεις ουσίας για ένα κινητό που πλήρωσα να αποκτήσω, από μια εταιρία που αν μη τι άλλο προμοτάρει το λειτουργικό της και τις αναβαθμίσεις της.
Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και κατ'ουσία συμφωνώ μαζί σου. Αυτό, ωστόσο, που θέλω να περάσω σαν άποψη (δική μου, φυσικά) είναι ότι πραγματικά ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ σε πιά έκδοση android έχει στηριχθεί η MIUI η οποία τρέχει στο τηλέφωνό μου. Η MIUI παραμετροποιεί, βελτιώνει και αναπτύσσει ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ πολύ την οποιαδήποτε έκδοση Android στην οποία στηρίζεται, που στην ουσία την "αλλοιώνει" (αν μπορώ να το πω έτσι) ή την αλλάζει, σε σύγκριση με την αντίστοιχη "γνήσια" εκδοση Android... Οπότε κάνω περισσότερο focus στην έκδοση της Miui που χρησιμοποιώ και όχι τόσο του Android...