Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει app που να δείχνει στην περιοχή που βρίσκεται το κινητό ποια 4G δίκτυα υπάρχουν και σε ποιες συχνότητες;
Συχνότητες 4G στην Ελλάδα. Δείτε αν τις υποστηρίζει το smartphone σας.
-
-
Ο/H oxapodo έγραψε:
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει app που να δείχνει στην περιοχή που βρίσκεται το κινητό ποια 4G δίκτυα υπάρχουν και σε ποιες συχνότητες;
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
παντως ειχα δυπλα μου την κοπελα μου επιανε 4γ και εμενα οχι...δεν ξερω γιατι!
-
Τι πάροχο έχεις εσύ και τι η κοπελιά. Σίγουρα δεν έχεις cosmote.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
και οι 2 βονταφον!
-
-
εδώ φιλε μου τι τσεκαρουμε?μονο το LTE band που μου δειχνει την συχνοτητα?υπαρχει τιποτα άλλο που είναι χρησιμο σε όλα αυτά τα δεδομενα κ πρεπει να το κοιταζω?
-
-
Έχω το Redmi note 3 και πρόσφατα άλλαξα απο Cosmote σε Wind και άρχισε το πρόβλημα.... Η Κοσμοτε έχει άψογο σήμα 4G ενώ η wind εμφανίζει συνεχώς H+ ή Ε στην περιοχή μου. Μόνο σε πιο κοντινές περιοχές της Αθήνας έχει δυνατό σήμα 4G...Κοινώς την πατήσα!
-
Επειδή η Wind άργησε να αναπτύξει 4g δίκτυο αλλά και για λόγους οικονομίας χρησιμοποιεί πολύ, ακόμη και σε αστικά κέντρα την band 20 (800ghz). Επομένως ναι, τα xiaomi μας έχουν θέμα με το 4g της wind και δυστυχώς αυτό θα συνεχίσει. Ειδικά στην επαρχία το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου θα καλυφθεί με αυτή τη συχνότητα.
From the middle of nowhere to the center of everywhere... -
στο network signal guru μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να πατήσω?
το πέρασα αλλά ως άσχετος επί του ΑΡΡ αυτού δεν κατάλαβα
μήπως θέλει κάποια ρύθμιση MMC MNC?
έχω android 5
περιμένω το XIAOMI redmi note 3 pro για να μπω κι εγώ στο club σας
ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοηθεια... -
Καταρχην θα πρέπει το τηλέφωνο σου να είναι rooted
Δεν πατάς τίποτα. Σε κάποια οθόνη συνήθως την αρχική δείχνει σε ποιά μπάντα είναι συνδεμένο το τηλέφωνο, π.χ B3. Η B20 ειναι αυτή που θα δείξει οτι το τηλέφωνο πιάνει και την συχνότητα των 800.
Δεν μπορώ να σου δείξω screenshot γιατί αυτή τη στιγμή είμαι unrooted.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες