Εξαρταται τι θέλεις, αλλα καλό θα είναι να ξεκινήσεις με δημιουργία mi account & αίτηση για ξεκλείδωμα (οδηγοί υπάρχουν στην υπογραφή μου)Ο/H SuperPriest2011 έγραψε:
κατ αρχην ευχαριστώ για την πληροφορία κσι τωρα τι κανω για να διορθωθεί? Το στελνω eshop?
Συχνότητες 4G στην Ελλάδα. Δείτε αν τις υποστηρίζει το smartphone σας.
-
-
-
Ειναι μονο αγγλικα δεν εχει καθολου κινέζικα. Τωρα αυτο το προβλημα μπορει να μου το λύσει το eshop απ οπου και το πηρα? Κατα τα αλλα δεν έχω κανένα: αλλο πρόβλημα με το κινητο. Δηλαδη λες οτι προβλημα του λογισμικού και όχι της συσκευής?
-
Το κινητο το χω μολις 3 ημερες
-
@SuperPriest2011 αμφιβάλω αν στο e-shop ξέρουν κάν τι rom εχει η συσκευή σου!! Αλλα δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις ..
-
Μεχρι 14 ημερες έχεις ΝΟΜΙΜΟ δικαίωμα υπαναχώρησης ...
-
Κατα αρχήν ευχαριστώ για την απαντηση εσύ τι μου προτείνεις να κανω?
-
-
επειδη δεν το χω και παρα πολυ με τα κινητα δεν κατάλαβα να τα παω πισω με λίγα λογια?
-
εχω κανει mi account. Στο eshop λεει οτι η συσκευή διατιθεται με αγγλικό μεου. Μήπως απλα δεν θα κανουν τπτ?
-
Εννοειται οτι δεν θα κάνουν κάτι. Εφόσον δουλεύει τραβαει φωτογραφιες και παίρνει τηλέφωνα για αυτούς είναι οκ.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H SuperPriest2011 έγραψε:
εχω κανει mi account. Στο eshop λεει οτι η συσκευή διατιθεται με αγγλικό μεου. Μήπως απλα δεν θα κανουν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες