Μια ερώτηση ακόμα έχω ποια μνήμη να βάλω για να δουλεύει σωστά το κινητό? μου είπαν να μου βάλουν την ελληνική γι αυτό ρωτάω ποια , ευχαριστώ
Συχνότητες 4G στην Ελλάδα. Δείτε αν τις υποστηρίζει το smartphone σας.
-
-
Καλημέρα σας, νέος στην παρέα...
Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα xiaomi αλλά έχω μπερδευτεί με τις συμβατότητες στα δίκτυα...
Το κυριότερο θέμα απότι καταλαβαίνω είναι στην Β20 του 4G, μπορεί κάποιος να αναφέρει αν υπάρχει κανένα μοντέλο της xiaomi που να είναι πλήρως συμβατό με τα ελληνικά δίκτυα; -
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
καλησπέρα σας και πάλι, μεταξύ των xiaomi redmi note 3 pro SE (KATE) και Redmi 3S prime international version (λόγο μπάντας 800) επέλεξα το redmi note 3 pro SE (KATE)...
Πρώτη φορά σε xiaomi οπότε με συγχωρείτε για τις ερωτήσεις που θα κάνω...
1. μεταξύ αυτών των δυο είναι σωστή επιλογή;
2. Με τα λίγα που έψαξα το βρήκα σε official global version (πχ Official Global Version Xiaomi Redmi Note 3 pro prime special Edition Smartphone 5.5 Inch 3GB 32GB 16.0MP& B4 B20 B28 LTE on Aliexpress.com | Alibaba Group) και πειραγμένο σε μη official global version (πχ Original Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Cellphone Snapdragon 650 3G/32G 16MP 1080P 5.5" Screen Smartphone Note3 on Aliexpress.com | Alibaba Group). Δεδομένου ότι πιθανόν να το πειράξω, αν το αγοράσω official ή πειραγμένο, αυτό μπορεί να μου γίνει εμπόδιο σε οτιδήποτε (πχ αλλαγή rom, route κτλ) ή θα μπορώ να κάνω και πάλι ότι θέλω; Ποια έκδοση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα; η official η η πειραγμένη;
3. Σύμφωνα με τα specs του έχει android5/miui7, μετά από αναβάθμισή του γίνεται android5/miui8 ή android6/miui8;
4. Αν δε βάλω ελληνική rom, η τελευταία αναβάθμιση της official global version που είναι stable περιλαμβάνει ελληνικά ή όχι;
Bodai: Non Affiliate links removed -
Τα έχω και τα δύο, οπότε.
Εγώ θα σου πρότεινα το Redmi 3S prime international version εφόσον δεν σε πειράζει που είναι μικρότερο. Αυτό γιατί δεν θα σε παιδέψει. Ξεκλειδώνεις και περνάς την XTRV rom (Land) που φοράει το "Κινέζικο" Redmi 3s prime χωρίς να χάσει την 800άρα μπάντα.
To Redmi Note 3 pro SE ίσως να σε παιδέψει όπως παιδεύει εμένα και αυτό γιατί η XIAOMI δεν υποστηρίζει το ξεκλείδωμα του bootloader του 100%. Σε καποιους ξεκλειδώνει και σε κάποιους όχι.
Για να έχεις ελληνικά σε αυτό το τηλέφωνο πρέπει να περάσεις την Official Global Developer Rom.
Μια χαρά rom είναι με πολύ καλά ελληνικά, αλλά XTRV δεν είναι.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Βγαίνει όμως και η ελληνική έκδοση της official global stable rom, δεν βγαίνει; (σε κάποιο εύλογο διάστημα εννοώ...) ας πούμε ότι διαλέγω το redmi 3s, αν τυχόν πάρω από εδώ ( http://www.vickmall.com/of...32gb-grey.html ) είμαι εντάξει στα παρακάτω χαρακτηριστικά που θέλω ή μπορεί να κρυφτεί καμιά παγίδα;
3g ram, 32g rοm, official global stable rom και διαθέσιμη την μπάντα 20(800) για 4g -
Ναι καλά θα είσαι αν και θα σου πρότεινα να το ζητήσεις με official Global Developer ώστε να ξεκλειδώσεις και να περάσεις κατευθείαν την XTRV.
Αλλά πάρτο πρώτα και μεχρι να έρθει θα ετοιμαστείς διαβάζοντας τους αντίστοιχους οδηγούς.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ναι καλά θα είσαι αν και θα σου πρότεινα να το ζητήσεις με official Global Developer ώστε να ξεκλειδώσεις και να περάσεις κατευθείαν την XTRV.
Αλλά πάρτο πρώτα και μεχρι να έρθει θα ετοιμαστείς διαβάζοντας τους αντίστοιχους οδηγούς.
Μπορεί να βρεθεί τώρα στην αγορά με official rom χωρίς να ζητήσω να μην το πειράξουν όπως έγραψες πιο πάνω;
Θα μπορούσες να βάλεις κάποιο link; -
Ο/H newbie έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Αλλά πάρτο πρώτα και μεχρι να έρθει θα ετοιμαστείς διαβάζοντας τους αντίστοιχους οδηγούς.
Μπορεί να βρεθεί τώρα στην αγορά με official rom χωρίς να ζητήσω να μην το πειράξουν όπως έγραψες πιο πάνω;
Θα μπορούσες να βάλεις κάποιο link;
Φίλε ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο παρέλαβα πριν 2 μέρες για φίλο ήρθε με official development rom, με το που το άνοιξα κατέβασε την τελευταία έκδοση και το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά με πολύ καλά ελληνικά. Πάρε το άφοβα -
απο πού το πήρες όμως; μπορείς να βάλεις λινκ;
-
Μας δουλεύεις;; το Λίνκ το έχεις βάλει εσύ. Vickmall.com
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
OffTopicνόμιζα μιλούσες γενικά για το μοντέλο και όχι για την αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα...
Αν τυχόν θελήσω να βγάλω την official developer και να βάλω official stable γίνεται, σωστά;
Edit by GR-Macedon: Παιδιά αν λύσατε το θέμα με τις συχνότητες μεταφερθείτε στο αντίστοιχο θέμα της συσκευής.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες