Διαφήμιση

Mi4, Mi Note ή Mi5;

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Παιδιά καλημέρα. Εδώ και καιρό έχω αποφασίσει να αγοράσω κινητό της xiaomi. Αρχικά κοιτούσα για το Mi4 αλλά εδώ και λίγες μέρες είδα και το Mi Note (όχι το Pro επειδή είναι ακριβότερο) και δεν ξέρω σε ποιο από τα δύο να καταλήξω. Μπορείτε να με βοηθήσετε ως προς το ποιο από τα δύο είναι καλύτερο;
      Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mi5 και την τιμή του περίπου μήπως βάλω κι αυτό στη λίστα...
      Ευχαριστώ
    • Μι5 μάλλον μετά τις 15 Νοεμβρίου και από τιμή άγνωστο ακόμη...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • To Mi4 είναι ένα σπουδαίο τηλέφωνο στις 5'' με πολύ σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά και καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη και πάρα πολλές ενός προχωρημένου-απαιτητικού χρήστη. Η βασική του έκδοση βγαίνει με μία κάρτα sim, αλλά υπάρχει και έκδοση dual sim (Mi4i) που όμως κάνει περιορισμούς σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά για να κρατήσει τη τιμή χαμηλά. Υπάρχει επίσης μια "μεσαία" μονόκαρτη έκδοση, αλλά με μικρότερο επεξεργαστή. Το βασικότερο μειονέκτημα του τηλεφώνου η απουσία SD κάρτας σε συνδυασμό με τον μικρό αποθηκευτικό χώρο (μόλις 16GB).
      Το Mi Note είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος τηλέφωνο (5,7'') με τον ίδιο επεξεργαστή της βασικής έκδοσης του Mi4 (Qualcomm Snapdragon 801) αλλά δίκαρτο, και με σαφώς καλύτερη ανάλυση οθόνης (2Κ). Η διαφορά στη τιμή των περίπου 100€ που στοιχίζει περισσότερο το Mi Note (η έκδοση των 16GB) απο το Mi4, οφείλεται κυρίως σε αυτές τις διαφορές (μέγεθος-οθόνη) και η άποψή μου είναι ότι αξίζει το κόπο, αφού το Mi Note είναι αισθητά μεγαλύτερο τηλέφωνο (για όσους αρέσκονται σε μεγάλα τηλέφωνα).

Για το Mi5 μάλλον πρέπει να περιμένεις 3-4 μήνες ακόμα για να μάθεις τη τιμή του... αλλά δεν νομίζω να έχει μεγάλες διαφορές στη τιμή, τουλάχιστον απο το Mi Note, αλλιώς θα μιλάμε για "κανιβαλλισμό" εάν βγει πολύ φθηνότερο... που αμφιβάλλω! Θα έχει όμως σίγουρα άλλου είδους διαφορές, όπως στο επεξεργαστή (φημολογείται ότι θα φοράει ή τον Qualcomm Snapdragon 820 ή τον δεκαπύρηνο MTK Hellio Χ20) και ποιός ξέρει τι άλλο μας επιφυλλάσσει η Xiaomi που μας έχει καλομάθει στις εκπλήξεις! (η τελευταία της ονομάζεται Redmi Note 2)!!!
      :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

To Mi4 είναι ένα σπουδαίο τηλέφωνο στις 5'' με πολύ σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά και καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη και πάρα πολλές ενός προχωρημένου-απαιτητικού χρήστη. Η βασική του έκδοση βγαίνει με μία κάρτα sim, αλλά υπάρχει και έκδοση dual sim (Mi4i) που όμως κάνει περιορισμούς σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά για να κρατήσει τη τιμή χαμηλά. Υπάρχει επίσης μια "μεσαία" μονόκαρτη έκδοση, αλλά με μικρότερο επεξεργαστή. Το βασικότερο μειονέκτημα του τηλεφώνου η απουσία SD κάρτας σε συνδυασμό με τον μικρό αποθηκευτικό χώρο (μόλις 16GB).
      Το Mi Note είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος τηλέφωνο (5,7'') με τον ίδιο επεξεργαστή της βασικής έκδοσης του Mi4 (Qualcomm Snapdragon 801) αλλά δίκαρτο, και με σαφώς καλύτερη ανάλυση οθόνης (2Κ). Η διαφορά στη τιμή των περίπου 100€ που στοιχίζει περισσότερο το Mi Note (η έκδοση των 16GB) απο το Mi4, οφείλεται κυρίως σε αυτές τις διαφορές (μέγεθος-οθόνη) και η άποψή μου είναι ότι αξίζει το κόπο, αφού το Mi Note είναι αισθητά μεγαλύτερο τηλέφωνο (για όσους αρέσκονται σε μεγάλα τηλέφωνα).

Για το Mi5 μάλλον πρέπει να περιμένεις 3-4 μήνες ακόμα για να μάθεις τη τιμή του... αλλά δεν νομίζω να έχει μεγάλες διαφορές στη τιμή, τουλάχιστον απο το Mi Note, αλλιώς θα μιλάμε για "κανιβαλλισμό" εάν βγει πολύ φθηνότερο... που αμφιβάλλω! Θα έχει όμως σίγουρα άλλου είδους διαφορές, όπως στο επεξεργαστή (φημολογείται ότι θα φοράει ή τον Qualcomm Snapdragon 820 ή τον δεκαπύρηνο MTK Hellio Χ20) και ποιός ξέρει τι άλλο μας επιφυλλάσσει η Xiaomi που μας έχει καλομάθει στις εκπλήξεις! (η τελευταία της ονομάζεται Redmi Note 2)!!!
      :P

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.
      Επειδή το 15 Νοεμβρίου το βλέπω πολύ μακρινό και δεν μπορώ μάλλον να περιμένω τόσο για να πάρω καινούριο τηλέφωνο απ' ότι καταλαβαίνω θα με πρότεινες να πάρω το Mi Note;
      Και για να είμαι λίγο πιο σίγουρος μιλάμε γι' αυτή τη συσκευή σωστά:
      honorbuy.com/301-xiaomi-mi-not…ass_screen_protector-none
    • Ο/H indianos78 έγραψε:

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.
      Επειδή το 15 Νοεμβρίου το βλέπω πολύ μακρινό και δεν μπορώ μάλλον να περιμένω τόσο για να πάρω καινούριο τηλέφωνο απ' ότι καταλαβαίνω θα με πρότεινες να πάρω το Mi Note;
      Και για να είμαι λίγο πιο σίγουρος μιλάμε γι' αυτή τη συσκευή σωστά:
      honorbuy.com/301-xiaomi-mi-not…ass_screen_protector-none

Σαφέστατα η συσκευή είναι δυναμίτης, αλλά εγώ μη γνωρίζοντας τα γούστα σου και τις ανάγκες σου δεν μπορώ να σου προτείνω τίποτα! Σου παρουσίασα όμως την κατάσταση. Αυτονόητο να πω ότι η απόφαση είναι δική σου. Αν ήμουν εγώ στη θέση σου όμως και έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο μοντέλα, θα επέλεγα με κλειστά μάτια το Mi Note, αν δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, αφου η συσκευή ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές μου ανάγκες...
      Επίσης έτσι για την ιστορία να σου πω ότι η ίδια συσκευή που μου δείχνεις παραπάνω υπάρχει και ΕΔΩ, περίπου 35€ φθηνότερη και την στέλνουνε χωρίς ταχυδρομικά και επίσης θεωρείται και πολύ αξιόπιστο κατάστημα (το Mi Note Pro μου (και όχι μόνο) απο εκεί το έχω αγοράσει...) :D
    • Σαφέστατα η συσκευή είναι δυναμίτης, αλλά εγώ μη γνωρίζοντας τα γούστα σου και τις ανάγκες σου δεν μπορώ να σου προτείνω τίποτα! Σου παρουσίασα όμως την κατάσταση. Αυτονόητο να πω ότι η απόφαση είναι δική σου. Αν ήμουν εγώ στη θέση σου όμως και έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο μοντέλα, θα επέλεγα με κλειστά μάτια το Mi Note, αν δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, αφου η συσκευή ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές μου ανάγκες...
      Επίσης έτσι για την ιστορία να σου πω ότι η ίδια συσκευή που μου δείχνεις παραπάνω υπάρχει και ΕΔΩ, περίπου 35€ φθηνότερη και την στέλνουνε χωρίς ταχυδρομικά και επίσης θεωρείται και πολύ αξιόπιστο κατάστημα (το Mi Note Pro μου (και όχι μόνο) απο εκεί το έχω αγοράσει...) :D[/quote]

Από αυτό το site που μου έστειλες το τηλέφωνο κάνει 40 μέρες περίπου για να φτάσει Ελλάδα;
      Η τιμή αυτή που γράφει δηλαδή είναι τελική με μεταφορικά;
    • Ο/H indianos78 έγραψε:

Από αυτό το site που μου έστειλες το τηλέφωνο κάνει 40 μέρες περίπου για να φτάσει Ελλάδα;
      Η τιμή αυτή που γράφει δηλαδή είναι τελική με μεταφορικά;

Τηλέφωνο???? Δεν σου έστειλα κανά τηλέφωνο... Το URL του MiniDeal σου έστειλα...
      Εγω δεν έχω παραλάβει ποτέ στις 40 ημέρες, απο όπου και να έχω ψωνίσει κινητό... Συνήθως σε 20-25 μέρες το έχεις στα χέρια σου, εκτός εάν το παραγγείλεις απο την ευρωπαϊκή τους αποθήκη (εάν έχουν τη συσκευή που θέλεις) που κάνει περίπου μια βδομάδα πάνω-κάτω (απο εκεί όμως πληρώνεις ταχυδρομικά)...
      Η τιμή που γράφει, ΝΑΙ, είναι η τελική που θα πληρώσεις εσύ... Όταν λέει free shipping εννοείται είναι δωρεάν, αλλά το "κόστος" είναι ότι περιμένεις περίπου 20-25 μέρες να παραλάβεις...
      Επίσης και ρίξε ματιά ΕΔΩ αν θέλεις, να διαβάσεις τις εμπειρίες άλλων μελών απο αγορές κινητών που έκαναν...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Η τιμή που γράφει, ΝΑΙ, είναι η τελική που θα πληρώσεις εσύ... Όταν λέει free shipping εννοείται είναι δωρεάν, αλλά το "κόστος" είναι ότι περιμένεις περίπου 20-25 μέρες να παραλάβεις...

Καλημέρα. Ξέρεις αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος να πρέπει να πληρώσω δασμούς στο τελωνείο;
      Εσύ είπες ότι έχεις το Mi Note Pro έτσι; Η συσκευή που κοιτάω είναι πολύ κατώτερη από το Pro;
    • Ο/H indianos78 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Καλημέρα. Ξέρεις αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος να πρέπει να πληρώσω δασμούς στο τελωνείο;
      Εσύ είπες ότι έχεις το Mi Note Pro έτσι; Η συσκευή που κοιτάω είναι πολύ κατώτερη από το Pro;

Κίνδυνος θεωρητικός πάντα υπάρχει... Καλά δεν θα σου πάρουν και το κεφάλι εάν συμβεί, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο, έως απίθανο να συμβεί με απλό ταχυδρομείο (με free shipping δηλαδή).
      Η συσκευή που κοιτάς είναι SUPER ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Θα την ευχαριστηθείς!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Κίνδυνος θεωρητικός πάντα υπάρχει... Καλά δεν θα σου πάρουν και το κεφάλι εάν συμβεί, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο, έως απίθανο να συμβεί με απλό ταχυδρομείο (με free shipping δηλαδή).
      Η συσκευή που κοιτάς είναι SUPER ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Θα την ευχαριστηθείς!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις σου! Περιμένω να μάθω ότι λειτουργεί και πάλι το Paypal και λογικά θα το πάρω! ;)