Έκανα μεταφορά του ποσού σε άλλον paypal λογαριασμό και πάλι δεν μπορώ να κάνω την αγορά. Μου βγάζει αυτό που σας είχα πει και πάλι πριν 2-3 μέρες ενώ όπως βλέπετε το ποσό ειναι κανονικά στο balance...
Mi4, Mi Note ή Mi5;
-
-
Βγάλε ένα screenshot τί μνμ σου βγάζει όταν πας να κάνεις την αγορά. Πόσο κοστίζει αυτό που θέλεις να πάρεις;
-
-
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Βγάλε ένα screenshot τί μνμ σου βγάζει όταν πας να κάνεις την αγορά. Πόσο κοστίζει αυτό που θέλεις να πάρεις;
uYKsJ.jpg -
Αυτό μου βγάζει ως μνμ.
Το ποσό που χρειάζομαι είναι 318.77 -
-
Δεν τα υπολόγισες σωστά, γι' αυτό την πατάς. Μπορεί να τα βγάζεις 318 αλλά το paypal κρατάει και λεφτά για την μετατροπή του νομίσματος, πράγμα που σημαίνει ότι τα 323 που είναι μέσα δεν φτάνουν και γι' αυτό μιλάει για κάρτα. Βάλε 330-335 ευρώ μέσα στο balance και θα δεις ότι θα την κάνει κανονικά την αγορά.
-
Δεν τα υπολόγισες σωστά, γι' αυτό την πατάς. Μπορεί να τα βγάζεις 318 αλλά το paypal κρατάει και λεφτά για την μετατροπή του νομίσματος, πράγμα που σημαίνει ότι τα 323 που είναι μέσα δεν φτάνουν και γι' αυτό μιλάει για κάρτα. Βάλε 330-335 ευρώ μέσα στο balance και θα δεις ότι θα την κάνει κανονικά την αγορά.
Νίκο, δεν του λέει ότι δεν φτάνουν τα χρήματα και να βάλει κάρτα... Του λεει να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ την κάρτα που έχει συνδέσει! -
Βαγγέλη το ίδιο μνμ μου εμφανίζει και εμένα όταν επίτηδες βάζω κάποιο προϊόν που κοστίζει παραπάνω από το balance μου, παρότι και οι 3 κάρτες που έχω συνδεμένες είναι πιστοποιημένες εδώ και μήνες και έχω κάνει αρκετές αγορές με αυτές προ CC. Επιμένω λοιπόν ότι αν φορτώσει άλλα 10-15 ευρώ θα του εμφανίσει κανονικά την επιλογή για αγορά από το balance!
-
Αν δεν φτάνει το ποσό του balance με την μετατροπή από ευρώ σε δολάρια , το υπόλοιπο ποσό θα του το πάρει απο την κάρτα που δεν είναι επιβεβαιωμένη.
Επομένως δεν μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά. Ας τσεκάρει το ποσό που έχει στο balance με ισοτιμία 1,088 (Paypal - αυτή την στιγμή) για να δει αν φτάνει το ποσό του balance για την αγορά.
Υ.Γ. :
Τα 318,77 € που υπολόγισες είναι ποσό που σου δίνει το site ή δική σου μετατροπή απο δολάρια σε ευρώ ???
Γιατί αν είναι το δεύτερο τι ισοτιμία έχεις βάλει ??? -
Βαγγέλη το ίδιο μνμ μου εμφανίζει και εμένα όταν επίτηδες βάζω κάποιο προϊόν που κοστίζει παραπάνω από το balance μου, παρότι και οι 3 κάρτες που έχω συνδεμένες είναι πιστοποιημένες εδώ και μήνες και έχω κάνει αρκετές αγορές με αυτές προ CC. Επιμένω λοιπόν ότι αν φορτώσει άλλα 10-15 ευρώ θα του εμφανίσει κανονικά την επιλογή για αγορά από το balance!
Πάσο... -
Για αυτό το πρώτο που σε ρώτησα ήταν αν σου φτάνουν για την αγορά. Γιατί γίνεται αυτό που σου λένε οι φίλοι πιο πάνω. ΑΝ δεν φτάνει το ποσό από το balance τότε θα πάρει από τον συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό και μετά από την credit card μας. Δηλαδή σε αγορά 350 ευρώ αν έχουμε 300 στο balance θα αναζητήσει το πειπαλ τα υπόλοιπα από την τράπεζα και μετά από την κάρτα μας , το οποίο πλέον δεν γίνεται.
ΤΟ πειπαλ είναι προβληματικό. ΠΟΛΥ. και έχει τεράστιες δυσλειτουργίες στους περιηγητές. ( για αυτό προτείνεται το πειπαλ APPLICATION για πολλά από τα bugs).
Επίσης το support του πειπαλ προτείνει delete cookies και history ( κουλό αλλά το ίδιο το πειπαλ τα λέει).
Μπορείς επίσης να ξανακάνεις add την κάρτα. Profile , edit or add card και ξαναβάλτην.
Μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν άπειρες διαφορετικές περιπτώσεις και για αυτό το καλύτερο είναι να μιλήσεις με το support. ( αν και εκεί συνήθως καταλήγεις στο forum)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα