Διαφήμιση

Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

• Application
  • Xiaomi
  • Ο/H nikos154 έγραψε:

Ευχαριστω, ναι έχω του ιατρού την κατέβασα από εδώ από την πρώτη σελίδα
    approved
    Εγκρίνεται!
    approved
    Εγκρίνεται!

γιατί αγγλικά δεν ξέρω και πολύ καλά.. Αυτή στο playstore έχει καμια ρύθμιση για ελληνικά ή είναι κατευθείαν απο Xiaomi κινέζικα και αγγλικά??

Καμία επίσημη κινεζική εφαρμογή δεν έχω ακούσει να έχει ελληνικά.

Sent from my m1 note using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
  • Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ο/H nikos154 έγραψε:

Ευχαριστω, ναι έχω του ιατρού την κατέβασα από εδώ από την πρώτη σελίδα
    approved
    Εγκρίνεται!
    approved
    Εγκρίνεται!

γιατί αγγλικά δεν ξέρω και πολύ καλά.. Αυτή στο playstore έχει καμια ρύθμιση για ελληνικά ή είναι κατευθείαν απο Xiaomi κινέζικα και αγγλικά??

Καμία επίσημη κινεζική εφαρμογή δεν έχω ακούσει να έχει ελληνικά.

Sent from my m1 note using Tapatalk
    Οπότε μένω με του ιατρού την εφαρμογή εδώ την "παλια"!
  • Ο/H anexitilos έγραψε:

Ο/H alnikou έγραψε:

geotok ολα καλά έκανα εγκατάσταση τους σταθμούς επειδή έχω ένα πρόβλημα με τα αγγλικά αν θέλεις και μπορείς κανε ένα review γενικά για το τι μπορει να κάνει το mi home ! ευχαριστώ

Οτι λεει εδω το παληκαρι στο video....Τα σενάρια που μπορεις να κανεις ειναι αρκετα....και οχι μονο με μια συνθήκη μπορεις να βαλεις πχ οταν συμβαίνουν πολλα πραγματα ταυτοχρονα.
    Πχ ενα σεναριο που εβαλα Με τον αισθητήρα θερμοκρασίας υγρασίας
    ειναι πχ
    Τον εχω στο δωματιο των παιδιων.
    Και του λεω Οταν η Θερμοκρασία ειναι κατω απο αυτή την θερμοκρασια
    τοτε θα ανοιξεις την πριζα που εχω συνδεμενο τον θερμοπομπο ....
    και ενα αλλο οταν ανεβει πανω η υγρασία απο 65% τοτε ανοιξε την πριζα που ειανι συνδεμενος ο αφυγραντήρας....
    στειλε μου μήνυμα να το ξερω...και δουλεψε τον για τοση ωρα....πχ 2 ωρες.

Πολα μπορεις να κανεις εξαρταται το τι εχεις απο συσκευες ποσες...βολικες ειναι οι εξυπνες πριζες....οι εξυπνες λαμπες
    Ψαχνω τωρα να βρω ενα σεναριο οταν αντιληφθει κινηση η καμερα να μου χτυπαει τον συναγερμο αν και το κανει αυτο ο αισθητήρας κινησης....αλλα λεω ως επικαλυπτικο.

Επισης ενα αλλο σεναριο χρησιμο το θεωρω εγω
    ειναι να βαλω συναγερμο ενω ειμαι μεσα και κοιμαμαι να μην ειναι ενεργοποιημενοι οι ασθητήρες ανιχνευσης κινησης αλλα μονο αυτοι στις πορτες και παραθυρα.
    Δεν βαζω αυτον καθε αυτον τον συναγερμο απο το System στο arm αλλα ως ξεχωριστο σεναριο.

Ωστε αν σηκωθεις την νυχτα να μην αρχιζει να χτυπα.
    Τοτε βαζεις
    Επειδη δεν μπορεις να του πεις απο τοτε μεχρι τοτε σε ωρα....Βαζεις δυο σεναρια
    το ενα Ξεχωριστο σεναριο στην και το ονομαζεις πχ in home on
    του λες οταν ανοιξει η πορτα και βαζεις timer px 0100 το βραδυ.... τοτε να οπλισεις τον συναγερμο (οταν μπει δεν θα χτυπησει αλλα θα οπλιστει ο συναγερμος κανονικα και θα τον πιασει το ματακι του αισθητηρα κινησης....(βεβαια ο Θεος φυλαξει τι μπορει να γινει μετα...αλλα λεμε)
    και το δευτερο σεναριο οταν ανοιξει η πορτα και βαζεις timer 0630 το πρωι τοτε να αφοπλισεις τον συναγερμο...Οποτε ανοιγοντας την πορτα μετα απο αυτην την ωρα θα γινει αφοπλιση και δεν εχει γινει τιποτα απλα θα γινει μια ανουσια αφοπλιση. Το κανουμε μονο και μονο για να ακυρώσουμε το πρωτο σεναριο που ηταν το βραδυ.
    Αυτο το κανουμε για το ιδιο και στους αλλους αισθητήρες .......Δοκιμαστε το λιγο δεν το εχω δουλεψει ακομα.

Ας παραθεσουν εδω και αλλα σεναρια αλλοι φιλοι μήπως μας βγει και κατι χρησιμο απο αυτο....
    red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
  • Διαφήμιση
  • Μπορούμε να βάζουμε διαφορετικους ήχους ειδοποίησεων ? Έστω μόνο για το mihome? Έχω το Mi max. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα extra που Να το κάνει?
    Επίσης δεν προειδοποιεί το σύστημα για χαμηλή μπαταρία των αισθητήρων? Σήμερα 2 από τους πρώτους είναι offline. Μετά απ 2 μήνες..
    Μπαταρίες από που συμφέρει να Πάρουμε?
  • Ο/H dimitrisdmtriou έγραψε:

Μπορούμε να βάζουμε διαφορετικους ήχους ειδοποίησεων ? Έστω μόνο για το mihome? Έχω το Mi max. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα extra που Να το κάνει?
    Επίσης δεν προειδοποιεί το σύστημα για χαμηλή μπαταρία των αισθητήρων? Σήμερα 2 από τους πρώτους είναι offline. Μετά απ 2 μήνες..
    Μπαταρίες από που συμφέρει να Πάρουμε?

Το έχω πάνω από χρόνο και όλοι παίζουν κανονικά.
    Πώς γίνεται σε σένα σε 2 μήνες να έμειναν από μπαταρία;
    Μήπως απλά ξεσυνδεθηκαν;

Sent from my m1+note using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
  • Χθες το βράδυ το κοιτούσα συνέχεια και ηταν offline σημερα το πρωι Online. εχω και αλλους αισθητηρες στον ιδιο χωρο και αυτοί οι 2 πρώτοι(αγορασμενοι μαζι, με το σετακι) μονο ηταν offline ?
    για ποιο λογο ομως? και ειναι απο αυτους που ειναι πιο κοντα στην μοναδα.
  • Διαφήμιση
  • Αν εχεις κανενα ρουτερ εταιρικο, αυτο που δινουν μαζι με τη γραμμη, καλυτερα να παρεις κανενα mi wifi router 3. Εχω καμερες IP και dome και εβγαιναν συνεχεια εκτος
    Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
  • Έχω το r1d για wifi.
    Κατι άλλο, Όταν πατάς κάποιον αισθητήρα ή κάμερα και γεμίζει ένας κύκλος μέχρι το 100% από δίπλα στο mihome τι είναι αυτό?
    Οι κάμερες σου αργούν κάποιες φορές?
    Εμένα μπορεί κάποιες φορές να κάνει και 10 λεπτά. Έχω τις 1080 με 25 ευρώ. Εάν πάρω την dome θα συνδέεται πιο γρήγορα? Ή είναι θέμα σερβερ κινεζικών?
  • Το κάνει και σε εμένα αρκετα συχνα ιδιαίτερα μετά από διακοπή ρεύματος..συνήθως δυο η τρεις αισθητήρες βγαίνουν off..Πιο πιθανοι το κουδούνι και οι αισθητήρες θερμοκρασιας η όποιοι γενικά δεν δείχνουν καλά..Και εγώ router Xiaomi εχω

Στάλθηκε από το FIND7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • χρειάζεται ανά τακτικά διαστήματα να τα κάνεις update στο ρουτερ αυτό κάνει το κυκλακι που γεμίζει μέχρι το 100
  • Διαφήμιση
  • Ξέρετε εαν υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε ήχο ειδοποιήσεων?

Ποια κάμερα έχετε συνδεδεμένη? Υπάρχει εντολή σε κάποια κάμερα να στέλνει φωτογραφία?
    γιατί έχω τις XIAOFANG και έχει μόνο βίντεο..άλλα έχει συχνά κολλήματα. Και σκέφτομαι να πάρω την 360 τώρα μηπως ειναι καλυτερη,

Έχει βάλει κανένας καποιoν συναγερμο για φωτια?
    πηρα εναν απο το bangood, αλλά μόνο μια φορά μου το κατάλαβε η κάμερα ως CO alarm