Κοίταξες στο plugin με τον οδηγό του γιατρού, εάν υπάρχει κάποια εντολή για αυτό που θέλεις!?Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Μόνο με το Mi home παίζει η mijia 720, από όσο ξέρω.
Sent from my m1 note using Tapatalk
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ακριβώς αυτό ρωτάω φίλε 2 ποστ πιο πίσω.
Είναι η 360 mijia και δεν βρήκα τρόπο να κάνει περιπολία για να πιάνει κίνηση από την μια άκρη ως την άλλη.
Ναι μεν γυρνάει όταν εγώ το επιλέξω πατώντας στην ανάλογη κατεύθυνση, αλλά μόνη της δεν το κάνει.
Τέλος πάντων, αφού είσαι κάτοχος της κάμερας, φαντάζομαι δεν έχεις παρατηρήσει να κάνει ούτε αυτό που ρωτάω εγώ ε? -
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.
Αν κοιτάει ήδη στον χώρο που υπάρχει η κίνηση, δεν χρειάζεται να γυρίσει.
Αν πάλι δεν κοιτάει στον χώρο, τότε πώς θα αντιληφθεί ότι υπάρχει κίνηση;
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
@RASTAVIPER αν ο αισθητηρας κίνησης είναι τοποθετημένος στο σταθερό μέρος της κάμερας δεν θα κοιτάει σταθερά μπροστά ?? Ασχετα απο το που κοιτάει η κάμερα? Μάλλον αυτό ρωτάει ο @psybill
-
Τι λέτε τώρα βρε παιδιά;
Η κίνηση ανιχνεύεται από όπου κοιτάει η κάμερα.
Δεν γίνεται αλλού να κοιτάει η κάμερα και άλλα να αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας.
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Τι λέτε τώρα βρε παιδιά;
Μήπως το motion tracking που έχει κάνει το εξής... ανιχνεύει κάποια κίνηση , έναν άνθρωπο πχ, και μετά γυρίζει και τον ακολουθεί . Δηλαδή πρέπει να τον δει πρώτα κ μετά τον ακολουθεί.......
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο/H Sotiris_s έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Τι λέτε τώρα βρε παιδιά;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ίσως βέβαια αυτό το πρόβλημα να λύνεται αν η κάμερα συνδυαστεί με κάποιο motion sensor ή door/window sensor της xiaomi. Να φτιάξεις δηλαδή ένα σενάριο ώστε αν πχ ανοίξει μια πόρτα στην οποία υπάρχει door sensor, τότε να ορίσεις την κάμερα να γυρίσει προς τα εκεί. Αν υπάρχει κάτοχος εδώ στο forum με 360 camera και κάποιο αισθητήρα ας μας το επιβεβαιώσει... -
-
Λοιπόν έχω νέα για την κίνηση της mijia 720p.
Μπορούμε να σώσουμε διαφορετικές γωνίες παρακολούθησης ανά διάφορες χρονικές περιόδους.
Δηλαδή πχ 08-20:00 μια πλευρά και 20:00-08 μια άλλη πλευρά.
Και μπορούμε να τις έχουμε σαν διαφορετικά σενάρια και να τις ενεργοποιούμε κατά βούληση.
@RASTAVIPER
άρα ουσιαστικά επιβεβαιώνεται εμμέσως αυτό που λέω παραπάνω. Δηλαδή αν έχεις δύο πόρτες σε αντίθετες κατευθύνσεις με τοποθετημένους door sensors, μπορείς λογικά εφόσον ενεργοποιηθεί ο door sensor να ενεργοποιήσεις το αντίστοιχο σενάριο της κάμερας και η κάμερα να στραφεί προς την κατεύθυνση που θέλεις.
στη θεωρία βέβαια τα λέω όλα αυτά, αλλά μου φαίνεται λογικό να συμβαίνει... -
Μα δεν έγραψα πουθενά ότι η κάμερα στρίβει ανάλογα με τον door sensor.
Τα τελευταία updates της official εφαρμογής θεωρώ είναι ψιλοαπογοητευση. Διαφημίσεις στην αρχική οθόνη, διαφημιστικά banner, συνεχώς notifications για διαφημίσεις, σχεδόν σε κάθε update η εφαρμογή ζητά νέα δικαιώματα χωρίς να προσθέτουν κάποια καινούργια λειτουργία. Χάνεται η ουσία.
Στην τελευταία έκδοση 4.1.40, δεν μου εμφανίζονται τα soft keys στο μενού. To έχει κάνεις άλλος το πρόβλημα αυτό?
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες