Εχεις κάνει κάτι με την xiaofang κ σου δουλεύει;;;; Είσαι στη τελευταία έκδοση του mihome;;; Έμενα κάποια στιγμή δούλεψε κ μετά από μερικές μέρες σταμάτησε... Έτσι στο άσχετο...
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
-
Στο reset έχει κουμπακι η τρύπα;;;
-
Τρυπα εχει!
-
Κ γω αυτό έχω ... Τι να πω, μήπως κάποιες ρυθμίσεις στο router ,κάποιο firewall... Έχω ένα hol της κακιάς ωρας...
-
-
Ο/H Maxsalonika έγραψε:
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk -
Καμια ιδέα για αυτό?Μουλάρωσε και δεν κάνει reset με τίποτα.Μένει συνέχεια στο μπλε και φυσικά δεν μπορεί να προχωρήσει στο pairing.Σήμερα κλείνω ένα μήνα από την παραλαβή της και ήδη έστειλα αυτό το βίντεο στο banggood. -
Το ίδιο κάνει κ σε μένα η mi 720 360° security camera... Κάτι γίνεται μάλλον γενικά με τις κάμερες xiaomi....
-
Εγώ έχω αυτή.
Xiaomi MiJia 1080P 130° Infrared Night Vision
Σήμερα ξαφνικά βγήκε off line με πορτοκαλί λαμπάκι.Την απεγκατέστησα απο το mi home και ξεκίνησα νέα εγκατάσταση με το από πάνω αποτέλεσμα.Να δούμε τι θα μου πουν και από το κατάστημα.... -
Ετσι ξεκίνησε κ σε μένα κ όταν προσπαθώ να την συνδέσω ουτε μιλάει ούτε κάνει κάτι άλλο... Κ έχει μείνει στο μπλε λαμπάκι σταθερό κ από καμία φορά συνδέεται αλλά για λίγα δευτερόλεπτα... Άλλοι στο φόρουμ έχουν πρόβλημα με κάμερες;;;;
-
Έχω την MIJIA 720p 360 και κανένα θέμα.
Απλά όταν κάνετε ρεσετ με το PIN, πατήστε το κουμπί μέχρι να παίξει το φωτάκι.
Unleashed by ONEPLUS 3T rootedONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες