Προσπαθω να κάνω την λάμπα να συνδεθει στο router μου αλλα δεν συνδεεται με τιποτα διοτι δεν τον βλεπει αλλα του γεινοτα τον βλεπει !!! Έκανα reset με τα 5 on-off αλλα και παλι δεν βλεπει τον router. Έχετε κάποια ιδέα τι να κοιτάξω ?
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Επανεκκίνηση στον ρούτερ έκανες μήπως έχει κολλήσει?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Βεβαια επισης συνδεονται καμμια δεκαρια συσκευες και όλες δεν εχουν πρόβλημα όπως και ποτε δεν μου αρνηθηκε καποια συνδεση. Θα δοκιμασω με τον xiaomi router το βραδυ
-
Το smart home εγκαθίσταται σε αλλη συσκευη; Και πώς το παίρνω; απο δω που το κατέβασα δε πέτυχε στο ταμπλετΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Σε άλλο κινητό ναι, tablet όχι είναι άλλη εφαρμογή.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Πού τη βρίσκω..;Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
Πού τη βρίσκω..;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Σε άλλο κινητό ναι, tablet όχι είναι άλλη εφαρμογή.
-
Την πέρασα με το Titanium στο ταμπλετ μου (Nexus 10) και μάλιστα με τα δεδομένα της, δεν περίμενα να δουλέψει κατευθείαν απροβληματιστα..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Τελικά την λάμπα την σύνδεση με το router είχε φάει κώλυμα και ξεκόλλησε μόνο με hard reset.
Ερώτηση: έχω camera night vision και λάμπα όπως περιγράφω παρακάτω αλλά δεν είδα μεταφρασμένα τα plugin. Μήπως δεν τα βρήκα ?
1. Xiaomi Yeelight E27 Smart LED Bulb
Data/Data/com.xiaomi.smarthome/files/plugin/install/mpk/240/1711.apk
2. XiaoYi Smart Camera Night Vision Edition (Resolution 1280*720)
Data/Data/com.xiaomi.smarthome/files/plugin/install/mpk/113/1771.apκ -
Η κάμερα υπάρχει η προηγούμενη έκδοση. Θα ετοιμάσω τις νέες τις επόμενες ημέρες...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Μόλις ανέβασα το Smart Home 3.4.3 GR/EN/FR. Τα αρχεία είναι πια εδώ, στο θέμα, στο πρώτο μήνυμα.
PS. Βλέπω η εφαρμογή είναι ψιλοπροβληματική και άλλη φορά δουλεύει μια χαρά, άλλη με το που την τρέχεις σε πετάει έξω. Θα προσπαθήσω να την ξανακοιτάξω σήμερα, να δω τι μπορώ να κάνω και να την φτιάξω.
(I see the app crashes randomly. I'll try to have a look at it as soon as possible).Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες