Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες αραιά και που αποσυνδέεται και ζητά ξανά log in. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ο/H zananiro έγραψε:
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες αραιά και που αποσυνδέεται και ζητά ξανά log in. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Το HOME Όχι.
Εμένα πάντα η κάμερα είχε τα θέματα πρόσφατα. Αλλά έφτιαξε.
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
#maddoctor γραφεις ( Όπως έχετε δει όσοι χρησιμοποιείται την εφαρμογή, για κάθε Smart συσκευή κατεβάζει κάποιο αρχείο από τον server της Xiaomi, που είναι στα κινέζικα φυσικά. Λοιπόν βρήκα που κατεβαίνει αυτό το Plugin, και μετέφρασα του router που έχω. Όποιος έχει άλλη συσκευή που έχει στα κινέζικα το μενού, ας μου στείλει το apk από την τοποθεσία που θα του πω.
Το Plugin θα το βρείτε στην διαδρομήData/Data/com.xiaomi.smarthome/files/plugin/install/mpk/ένα νούμερο ) έχω το redmi note 3 pro με την 6.8.18 και εχω το ES εγκατεστημένο όσο και αν έψαξα δεν μπορώ να βρω τέτοια διαδρομή μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ?? στο redmi note 2 prime ήταν όλα οκ ! -
-
Ο/H kalergman έγραψε:
Πρέπει να είσαι Root.
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
-
thanks
-
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Εχω dev
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες