Ο/H zananiro έγραψε:
Ναι, το έκανα και εγώ το update. Τελικα εμεινα με την official εφαρμογη αφου το μενου που δειχνει στα αγγλικα ειναι το ιδιο με την μεταφρασμενη.
Έχει πολλές επιλογές και ρυθμίσεις, δεν νομίζω να χάνουμε μόνο 10%. Για την παγιδα της πορτας εννοεις την πρωτη επιλογη απο τα online scenes? Για τη βασική μονάδα ποια επιλογή εννοείς? Όταν πάω στα settings βγάζει επιλογή χρωμάτων κλπ. Θα πρεπει να βρουμε ομως και πως δουλευει ο συναγερμος και με τον σενσορα κινησης.
Το προβλημα με τις αποσυνδεσεις της εφαρμογης νομιζω το ελυσα βαζοντας την εφαρμογη να ειναι συνεχως ανοικτη στο backround. Αλλά έχω θέμα, το κινητό πολλές φορές οταν συνδέομαι χάνει τη σύνδεση στο WiFi αν και δείχνει συνδεδεμενο. Θα δειξει πως παει.
Βασικα καπου διαβασα οτι για ios συσκευες η εφαρμογη ειναι μεταφρασμενη 100% στα αγγλικα, οποτε ισως βρεθει λυση για τα online scenes, γιατι με google translate θα μας παρει χρονια.
Sent from my Onda V975m using Tapatalk
Παντως με το Meizu μου κανένα θέμα με αποσυνδεσεις κλπ.
Η εφαρμογή δουλεύει μια χαρά με Wi-Fi ή 3G.
Για την ενεργοποίηση του συναγερμού μέσω των scenes, απλά επιλέγεις την πρώτη επιλογή για την παγίδα πόρτας και το ίδιο και για τον συναγερμό.
Unleashed by my M1 note
ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel